Liv

6 rare (men juridiske) ting til salgs på Facebook Marketplace i Florida

6 rare (men juridiske) ting til salgs på Facebook Marketplace i Florida

I årevis har Facebook - og særlig dets grupper - vært et flott sted å kjøpe og selge varer og tjenester i lokalsamfunnet ditt.

Nå gjør appen for sosiale nettverk det enda enklere, med lanseringen av en innebygd markedsplass denne uken.

Som dette er tydelig en ny mulighet for Penny Hoarders å både score avtaler og tjene ekstra penger, jeg måtte sjekke det ut.

Mitt første inntrykk er ingen overraskelse: Det ser ut som et smart sted å finne brukte møbler, billige baby klær og leker, bildeler, verktøy, antikviteter og andre ting du kan finne på Craigslist.

Selge gjennom Facebook betyr at folk ikke kan skjule i anonymitet så enkelt, noe som øker tilliten min som en kjøper.

Facebook kom allerede under brann denne uken for åpenbare tekniske problemer som tillater selgere å sende ulovlige varer og tjenester. Det har siden utstedt en unnskyldning og er i ferd med å løse problemet.

I mellomtiden trenger du ikke lete etter ulovlige tjenester eller smugling for å finne noen rett og slett merkelige ting til salgs.

Som Craigslist har vært i årevis, er dette mest ufiltrerte peer-to-peer-markedet et paradis for det uvanlige. Det moderne grensesnittet og plasseringen i Facebook-mobilappen gjør disse rarene enda mer tilgjengelige.

Her er noen av de merkeligste tingene jeg fant for salg i dag i vår hjemstat Florida:

1. Denne babyen: $ 175

Etter et øyeblikk kan du innse at dette ikke er en ekte baby. Men det tar et øyeblikk.

Jeg berømmer håndverket på denne dukken, men OH min Gud. Du kan ikke riste følelsen av at du kjøper en egentlig baby på Facebook.

Jeg prøver å forestille bruken av denne dukken. Det er veldig dyrt for et barns leketøy. Det kan gjøre en flott filmprop, men det er tydeligvis fraværende fra salgskopien.

påfallende nåværende I beskrivelsen er denne linjen: "Jeg tar ikke bestillinger eller egendefinerte gjør dukker til å ligne barnet ditt."

2. Denne dukken uten hode og panda uten kropp: $ 180

Snakker av dukker ... Dette er for crafters, tror jeg.

Sammenstillingen er litt foruroligende, på grunn av denne linjen i pandaens beskrivelse: "Han har en magnet slik at han kan feste dukkens hode."

Så hvis du er i markedet for en skapning med en kvinnes kropp og en pandas hode, se ikke lenger.

3. Hurricane Dissipation Meditasjoner: $ 1000

Lytte. Jeg handler om gode vibes. Jeg elsker at disse menneskene en gang forsøkte å levitere Pentagon.

Og hvis vi tar stemmer, er jeg ingen fan av orkaner.

Likevel, jeg kan ikke virkelig komme bak denne selgeren hawking hva de kaller orkanavledning meditasjon - selv om de hevder 88 suksesser siden 2005.

Ifølge denne markedsføringsnoteringen har selgeren donert mer enn 20 timer til "fokuserte orkanavledningsmeditasjoner" og "rett og slett ikke kan donere ytterligere 100 + timer for å tamme dette monsteret - og ikke ha inntekt for mitt eget hus."

De søker en sponsor for å gjøre opp for tapte inntekter mens de dedikerer de neste to ukene for å spre Orkanen Matthew.

I bytte vil selger "gjøre fokusert orkanavvik 30 minutter, 20 minutter av i 10 timer om dagen til vi er trygge på hele østkysten - ikke bare Florida."

4. Orkanforsyninger: Pris varierer

Til tross for utilsiktet innsats, ligger orkanen Matthew faktisk ned på østkysten. Atlantic-side Floridians bruker Marketplace både for å søke og selge orkanforsyninger.

Hvis du setter opp i siste øyeblikk, kan dette være et sted som kan fortelle deg hvor du skal finne det du trenger. Vi anbefaler imidlertid å forberede godt i forkant av neste storm, slik at du ikke må stole på det sosiale nettverket for familiens trivsel.

5. Go-Go mat: $ 1

Jeg kan ikke fortelle om dette er et forsøk på usurp Yelp, eller du kan faktisk plukke opp andres uøte måltid for $ 1.

Uansett tror jeg ikke jeg skal bite.

6. Undertøy: $ 55

Dette er en ganske god avtale for Victoria's Secret dameundertøy - nytt, ikke brukt, husk deg. Jeg lurer bare på ... hvorfor emojiene?

Din sving: Bruker du den nye Facebook-markedsplassen for å lagre eller spare penger?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar