Investere

Slik ruller du 401k når du endrer jobber

Slik ruller du 401k når du endrer jobber

Hvis du er under 40, har du sjansene for at du har endret jobber minst 3 ganger - om ikke mer. Statistikken viser at gjennomsnittlig årtusen bare vil forbli på jobb i 4,4 år i gjennomsnitt. Det betyr 2-3 jobber før de er 35. Endring av jobber kan være bra - høyere lønn, flere fordeler, etc. Men hva skjer med din gamle 401k? Du trenger å rulle den over!

Sammen med alle jobbendringene forlater for mange tusenårige sine gamle 401ks bare sittende. Jeg har nylig møtt en 38-årig som hadde 4 forskjellige 401k-kontoer fra sine gamle jobber, og han trakk bare skuldrene på den. Tatt i betraktning den gjennomsnittlige tusenårs kontosaldoen svinger rundt $ 20 000-merket, hvordan kan du bare rive skuldrene dine?!?!? Det er mye penger!

Hvis du har endret jobber, så er det du trenger å gjøre for å overføre 401k trinnvis.

Forstå dine gamle 401k-alternativer

Det første du må gjøre er å forstå alternativene du har når det gjelder din gamle 401k. Du kan vanligvis gjøre tre ting:

1. Rull den over til en IRA.

2. Hold den hos ditt eksisterende selskap.Dette er ikke alltid et alternativ, og noen selskaper gir deg penger ut av din 401k hvis den er under et visst beløp.

3. Overfør det til det nye selskapets 401k plan.Noen selskaper lar deg ikke overføre dine gamle 401k til sine planer.

Som du kan se, ruller du over 401k til en IRA er vanligvis din beste innsats. Det er flere grunner til at tilgjengeligheten skjønt.

Først flytter du midler til en IRA gir deg mer fleksibilitet om hva du skal investere i. Vanligvis er 401ks svært begrenset i sine investeringsvalg. Med en IRA kan du investere i stort sett alt. For det andre betaler de fleste 401ks høyere avgifter enn å ha en IRA på rabattmegling.

Så, ikke bare får du et bedre utvalg, du betaler mindre også.

Åpne A Rollover IRA

Nå er det på tide å faktisk åpne en Rollover IRA. Jeg anbefaler Scottrade å åpne opp en konto. Hvorfor? Fordi de har lave kostnader (bare $ 7 provisjoner), og de er ekstremt hjelpsomme når det kommer til denne typen ting.

Du kan raskt åpne en konto online her, og følg bare trinnene. Hvis du trenger hjelp, kan du bare ringe dem, og de kan gå deg gjennom den. Også, jeg har satt sammen en gratis video trening serie for å vise deg hvordan du gjør det også.

Husk at målet er å spare penger i avgifter, så sørg for hvor du åpner en Rollover IRA, du gjør det på et billig investeringssted eller rabattmegling. Du vil ikke betale mer enn du må.

Overfør balansen

Når du har åpnet en konto, er neste trinn å overføre over din gamle konto. Du kan gjøre disse to måtene. Først, hvis du åpner en konto gjennom Scottrade, kan de håndtere det meste for deg. Bare ring dem eller gå inn på kontoret deres, og du kan fylle ut noen skjemaer for å starte overføringen.

Den andre måten er å gå gjennom din gamle 401k plan og be om en overgang. Noen planer vil sende pengene direkte til din nye konto, andre vil sende deg en sjekk og kreve at du legger den inn i din nye konto.

Dette er veldig viktig:Hvis du får sendt en sjekk, må du sette den inn i din nye Rollover IRA innen 60 dager! Hvis du ikke deponerer det innen denne tiden, vil IRS vurdere det å trekke seg tilbake, og du må betale skatt på pengene!

Lev lenge og blomstre

OK, nå som du har denne rollover IRA, kan du leve lenge og blomstre! Men egentlig, du kan nå bruke denne ene kontoen til å overføre alle dine gamle 401ks fra hvert firma du har jobbet på. Det er flott å ha alt konsolidert på ett sted.

Skrive Inn Din Kommentar