Banker

Personlige regnskapsregler du må leve av

Personlige regnskapsregler du må leve av

Når det gjelder personlig økonomi er det så mange meninger at det kan være vanskelig å bestemme hvem du skal lytte til. Men selv med disse varierende nivåene av meninger er det også noen personlige finansregler som ikke kan forhandles.

Husk, når det kommer til pengene dine, er det bare enkelt matte. Jeg er en stor tro på den grunnleggende personalfinansieringen:Inntekt - Utgifter = Sparing. Det er det. Det er ingenting annet til det.

Hvis du ikke har noen penger igjen hver måned, er det enten fordi du bruker for mye eller ikke tjener nok.

Med det blir sagt, her er mine personlige regnskapsregler som alle skal leve av.

Regel # 1: Hold økonomien din organisert

Dette er regel nummer én fordi vi ikke engang kan diskutere pengene dine hvis du ikke vet grunnleggende om hvor mye som kommer inn, og hvor mye som går ut.

Mens du ikke trenger å bli fullblåst, til slutt, må du være oppmerksom på dine personlige økonomi vaner. I nesten alle scenarier av folk som kommer seg inn i gjeld, har de fleste ingen anelse om hvor mye de bruker eller hvor pengene går.

Ved å bli organisert, kan du begynne å forandre ting. Når du begynner å se hvordan du bruker pengene dine, kan du begynne å sørge for at du treffer dine besparelsesmål hver gang (hei, du kan begynne å skape mål generelt).

Så hvordan blir du økonomisk organisert? Det finnes mange måter, men den enkleste måten er å bare sette opp en konto på personlig kapital og knytte bankkontoer og kredittkort. Personlig kapital er stor fordi den er ledig, den forbinder med de fleste banker, og den vil automatisk spore inntekter og utgifter. Alt du trenger å gjøre er å se på rapportene!

Regel # 2: Bruk mindre enn du tjener

Hvis du vil være økonomisk vellykket, daDu må bruke mindre enn du tjener.

Så åpenbart som dette høres, er det noe som mange mennesker sliter med. Hvor mange personer vet du hvem som skal bo på kredittkort? Sannsynligvis for mange.

Men her er fangsten - mange mennesker blir fanget opp på "å bruke mindre". De ser ut til å glemme delen om "tjene". Du kan alltid tjene mer og likningen ovenfor fungerer fortsatt. Og ikke avkaste dette viktige aspektet.

Mengden penger du kan kutte ut fra budsjettet ditt, vil alltid ha en lavere grense. Du kan ikke unngå matkostnader og leie. De vil alltid eksistere. Det er imidlertid ingen øvre grense på beløpet du kan tjene. Det tar bare tid og krefter.

Du må fortelle vanen med å leve under dine midler fra en ung alder. Hvis du ikke kan takle dette så er det ikke noe håp for din økonomi i det hele tatt.

Vet ikke hvor du skal begynne? Se vår guide for å spare over $ 500 per måned. Ønsker du noen ekstra inntektsideer? Ta en titt på vår liste over over 50 sider som du kan starte i dag.

Regel # 3: Spar og invester for fremtiden

Se på et tidspunkt, vil du ikke lenger kunne tjene penger. Det vil skje. Du kan ikke unngå det.

For noen vil det være et spørsmål om alder. Du blir for gammel og svak til jobb. For andre kan de oppleve en sykdom eller funksjonshemming som kan hindre dem i å jobbe.

Og for alle kan det være uventede hendelser gjennom livet som hindrer deg i å tjene en inntekt (for eksempel å miste jobben, komme i en ulykke, etc.).

Selv om det er mange forskjellige syn på hvordan du skal investere pengene dine og hvilken type avkastning du kommer til å få, er det vanlig å begynne å spare og investere for pensjon så snart du kan.

Alle må ha et nødfond, og alle må spare og investere for fremtiden. Du kan få studielån for college, men det er ingen lån for å få deg gjennom pensjonering.

Jo tidligere du begynner å investere, jo mindre penger må du spare, takket være sammensatt interesse. Det er en ganske kraftig grunn til å komme i gang.

Her er noen gode sparekontoer for å komme i gang:

Regel # 4: Eliminere gjeld

Jeg hater diskusjonen om god gjeld og dårlig gjeld. Gjeld er bare gjeld - og det betyr at du skylder noen penger i bytte for noe (vanligvis interesse og sikkerhet). I det store bildet må du eliminere det, og jo raskere du gjør det, jo mer økonomisk vellykket vil du være.

Gjeld er en drenering til din månedlige kontantstrøm og er en unødvendig kilde til stress for de fleste. Å gå tilbake til den personlige økonomi-ligningen, er gjeld en utgift. Og for de fleste er det en mye høyere utgift at den må være (ideelt sett bør det være $ 0).

Begynn med å eliminere høy rente gjeld som kredittkort, personlige lån og bil lån. Etter at du har kvitt det, konsentrerer du deg om å veksle dine studielån. Når du har denne gjelden gått, har du friheten til å omdirigere disse pengene til dine besparelsesmål.

Leter du etter en kortsiktig løsning? Se om du kan senke gjeldsbetalinger ved å refinansiere gjelden. Vi anbefaler Troverdig for både studielån og private lån fordi de tillater deg å sammenligne butikk forskjellige tilbud for å få den beste prisen. Du får også en $ 200 bonus for å bruke Troverdig!

Regel # 5: Sett mål for deg selv

Hvis du ikke vet hvor du skal, kommer du aldri til reisemålet ditt. Hvor sant er det ?!

Hvis du virkelig vil gjøre din økonomi det beste de muligens kan være, må du sette mål som betyr noe for deg. Sett deg ned og sett ett eller to store mål for året og brøt dem deretter ned i mulige trinn.

Vi snakket om dette nylig i Hvordan betale av $ 10 000 i gjeld på ett år.Strategien er å jobbe bakover. Begynn med $ 10 000, og divider med 12. Nå vet du at du må adressere $ 833 per måned. Deretter kan du se på personlig økonomi ligningen og bestemme om du skal øke inntektene dine eller redusere utgiftene dine for å oppnå det besparelsesmålet.

Husk å lage mål som er viktige for deg og din familie. Vi har alle forskjellige visjoner og verdier, slik at ikke to menneskers mål blir de samme. Og innse at målene kan forandre seg. Livet endres. Verdien endres. Det som kan være et mål i dag, kan endres neste år.

Det er greit å være fleksibel, men det er viktig å være ansvarlig. Skriv ned dine mål. Legg inn dem på et synlig sted. Del dem med andre. Det er greit å innrømme at du ikke er pengerekspert, og du arbeider for å forbedre ditt økonomiske liv.

Konklusjon

Dette er ikke banebrytende personlige finansregler. Faktisk er de ganske enkle. Men personlig økonomi er ganske grunnleggende. Det vil alltid være uenig om syn på emner som investering og gjeld. Det vil alltid være nye verktøy og taktikk.

Men alt du trenger å gjøre er å strippe personlig økonomi ned til det grunnleggende for å se suksess. Resten er bare minutiae.

Skrive Inn Din Kommentar