Penger

Hvordan Dette opphold-hjemme-mamma gjør tusen mens hennes sønn naps

Hvordan Dette opphold-hjemme-mamma gjør tusen mens hennes sønn naps

Alle vet at det er kjempebra å jobbe hjemmefra, og ikke bare fordi det betyr at pyjamabukser er helt dress-kode-vennlig.

(Selv om noen som jobber hjemmefra ganske ofte, vil jeg fortelle deg: Det er like stor en avtale som du tror.)

Hvis du har en familie, eller planlegger å starte en snart, kan du lengre etter en fleksibel, jobb-hjemme-jobb for en rekke andre grunner.

Du vil spare tid og penger på pendling og minimere kostnadene på en sitter.

Du vil unngå å savne de aller viktigste førstegangene: trinn, ord, vellykkede solotturer til potten.

Du ville faktisk kunne få alt vaskeri gjort på en dag. Vel kanskje.

Men med et internett fullt av svindel og lavt betalende, engangsspill, hvordan finner du et arbeid hjemmefra jobb som er både legit og liveable?

Toronto-baserte mor Janna Polzin klarte å gjøre nettopp det.

Siden sønnen hennes ble født i 2013, har hun tjent $ 7000 ... ved å snakke med seg selv. I skapet hennes.

La meg forklare.

Artist, avbrutt

Polzin var en vellykket, profesjonell teaterutøver i nesten et tiår etter at hun ble uteksaminert - som valedictorian, ikke mindre - fra Sheridan Institute Music Theatre Performance Program i 2005.

Men da hun lærte at hun hadde forventet, visste hun at dagene hennes reiste til å følge konserter, som bodde i en ny by hvert par måneder, måtte trekke til et nært - et faktum som viste seg umiddelbart.

I skroget av å oppdage graviditeten mistet hun et fly til sin neste forestilling.

Polzin visste at hun trengte en endring, men ville ikke gi opp karrieren hun hadde jobbet så hardt for å bygge.

Trekkes i to retninger, var hun i tap ... til hun krøllet opp på sofaen en kveld for å ødelegge med et videospill.

En ny måte å utføre

Da Polzin beveget seg gjennom den enorme verden av Mass Effect 2, hadde hun en plutselig realisering.

"Jeg kom akkurat inn i historien og så inn i [den spillbare kvinnelige karakteren], at jeg følte meg som henne," sier Polzin. "Det var bare galt."

Hun innså en del av det som førte til forbindelsen til hennes avatar: tegnens talte dialog. Det var blitt uttalt av en annen vellykket kanadisk skuespiller, Jennifer Hale.

Plutselig oppdaget Polzin at hun kunne fortsette å utføre og bringe tegn til liv fra sitt eget hjem - bare ved å snakke.

Tjen penger hjemmefra, bare ved å snakke

Polzin hadde gjort noe voice-over skuespill før, men ikke mye. I løpet av hennes 10 års karriere med sitt byrå hadde hun bare hatt en håndfull audisjoner.

Selv om byrået var villig til å hjelpe henne med å finne stemmearbeid og hun elsket å gjøre det, kom hennes scenekarriere først.

"Når jeg følte at jeg fikk litt fart, måtte jeg gå til Thunder Bay for en konsert i fire måneder, eller gå til Niagara Falls eller noe," forklarer hun.

Men hun snudde seg til den elektroniske skuespilleren og hørte om en stemmevirkende plattform igjen og igjen: Voices.com.

Voices.com er en internasjonal voice-over-fungerende markedsplass som hjelper vokal talent - både profesjonell og amatør - finne kundene som trenger dem.

Og gjør ingen feil, etterspørselen er høy.

Tenk på alle tider du hører en innspilt menneskelig stemme.

TV-reklamer, animasjoner, radiospots - til og med det forhåndsinnspilte rutingsystemet du får når du ringer til banken eller legen din, er alle stolte av voiceovers.

Det er mye opptak, noe som betyr at selv folk som aldri har gjort noen stemmeopptreden eller trening kan finne relevante konserter på Voices.com.

Og siden teknologien bærer stemmen din langt, kan du gjøre dette arbeidet fra nesten hvilket som helst sted på kloden.

Som for Polzin var hun mest begeistret for å lande en karakterrolle i et videospill ... som hun klarte å oppnå bare en måned etter at han var registrert.

Voices.com tillot Polzin å jobbe hjemmefra, bruker sitt eget utstyr, i sitt eget tempo - som i stor grad ble bestemt av nappesyklusen til sin nyfødte sønn, Simon.

"I utgangspunktet gjør jeg alt mens han sover," sier Polzin. Selv om sønnen hennes ikke lurer mye, krever de fleste stykker bare en time eller mindre av faktisk stillhet for opptak, og så kanskje en times verdi for redigering.

Polzin kan få mesteparten av forberedelsesarbeidet - e-post med klienter og å finne ut hvilke jobber som skal prøves på - gjort sporadisk i løpet av dagen, da sønnen ikke trenger hennes umiddelbare oppmerksomhet.

Avhengig av kundens budsjett kan hun tjene så mye som $ 500 for bare et par timers arbeid. Og siden Voices.com setter adament retningslinjer for minimumsprising, vet hun at alle jobber er verdt henne.

Åh, og nevnte jeg at hun satte opp sitt opptaksstudio ... i et skap?

Hvordan komme i gang som en stemme over skuespiller

I Polzins to-roms leilighet i sentrum av Toronto er rommet begrenset.

"Alt må ha to formål," sier Polzin. "Hvis vi får et nytt møbel, må den ha lagringsplass og være et fungerende bord."

Det var ikke plass til en frittstående opptakskiosk - og dessuten er de dyrt! - så hun spredde ut litt plass i hallenes skap.

Du kan finne henne tucked away midt i sine gensere og jeans noen få netter i uken, blir betalt for å snakke med seg selv.

Det er faktisk en strålende Penny Hoarder-bevegelse: Klær er en god lydisolator.

Etter hvert som hennes klient har vokst, jobber Polzin og hennes ektemann med en entreprenør for å formelt lydisolere rommet.

Men hvis du ikke bor i en travel by i en leilighet ved siden av en stor motorvei som de gjør, ville du sannsynligvis ikke ha for mye å bekymre deg for.

"Hvis du bor i et landlig sted, kan du sannsynligvis komme deg unna uten å gjøre lydisolering," sier Polzin. Du har sannsynligvis allerede billige lyddempere som ligger rundt huset, som å flytte tepper, skumruller, til og med yoga matter.

Og du trenger ikke å bruke massevis av penger på spesiell lydredigeringsprogramvare heller. Polzin bruker GarageBand, som kommer forhåndsinstallert på hver Mac. Andre stemmeaktører bruker Audacity, som er gratis å laste ned på hvilken som helst datamaskin.

Når det gjelder utstyr, kan en liten investering gå langt.

"Du trenger ikke å bruke $ 500 på en god mikrofon," forklarer Polzin, "men du får mer anerkjennelse [og] positiv tilbakemelding med en bedre mikrofon enn den som er innbygget i din bærbare datamaskin."

Den viktigste delen av å være vellykket en stemme skuespiller? Persistens, og forretningsadministrasjonsevner som kreves av noen frilanser.

Polzin sier at hennes månedlige avkastning er svært variabel basert på hvor mange opptredener hun har auditions for.

"Du må tenke på deg selv som en bedrift som du prøver å selge til andre mennesker," sier Polzin.

Men selv om du aldri har gjort noen stemme som virker eller driver en frilansvirksomhet før, liker vi det som Voices.com har ressurser til hjelpe deg med å komme i gang. De har til og med en serie podcaster, slik at du kan lære å få mest mulig ut av virksomheten din mens du er på farten.

Nettstedet er fullpakket med tips til amatør- og profesjonelle stemmeaktører og podcastere, og tilbyr videoer, blogger og kan til og med koble deg til voiceover trenere.

Disse voiceover leksjonene kan være nyttig: Ikke bare vil du lære å manipulere ditt utvalg og kunne jobbe selv når du er syk, kan det hjelpe deg å finne ut hva du skal gjøre når en klient har en ... merkelig forespørsel.

"Du får noen klienter som vil si," Vi vil at det skal høres friskt, "sa Polzin. "Hva gjør at mener? [En annen] kom inn og sa at de vil at hvert ord skal høres «deilig». Du må forsøke å komme inn i klientens sinn for å forstå, OK, hvordan gjør jeg min stemme lyd deilig? "

Når du har funnet din unike stil, hjelper Voices.com deg til å utnytte dine ferdigheter for å finne de riktige kundene.

Du kan kategorisere demoene dine ved hjelp av et stort utvalg av adjektiver og tegn, fra "Girl Next Door" til "Irriterende Kid".

Jo mer profilen din er, desto bedre er sjansen for å lande en konsert. Dessuten, hvem ønsker ikke å finne ut om de kan tale en "Elvis prinsesse"?

En fleksibel, freelance, arbeids-hjemme-bedrift

Polzin elsker å jobbe med Voices.com fordi hun kan tjene penger hjemme ved hjelp av de ferdighetene hun har dyrket i årevis i skuespilleren.

"Jeg går ofte bort fra datamaskinen min tenker, Jeg kan ikke tro at jeg bare tjente penger fra det!" hun sa.

Hun er i stand til å jobbe på egne vilkår, i sin egen tid, uten å forringe hennes privatliv.

Plus, hun fant en helt ny måte å kanalisere hennes kjærlighet til å handle.

"[Det er] en så fin måte å koble til et publikum på en annen måte enn jeg hadde tenkt," sier hun.

Og den beste delen av alt? Hun kommer fortsatt til å jobbe i hennes PJs.

"Jeg har full-på lilla plettede pyjamasbukser på akkurat nå," fortalte hun meg på vår samtale.

Vi kunne ikke godkjenne mer av hennes valg av farge - eller entreprenørånden som tillater henne å få alt.

Din sving: Kunne du Stem en elvis prinsesse eller irriterende barn? Eller er du mer av en "jente nabo"? Gi oss beskjed i kommentarene!

Opplysning: En skål til besparelser! Takk for at du tillater oss å jobbe med vår sponsor, Voices.com på dette innlegget.

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes kreative skriving har blitt omtalt i DMQ Review, Sweet: A Literary Confection og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar