Banker

Hvordan bli fokusert på langsiktige finansielle mål

Hvordan bli fokusert på langsiktige finansielle mål

Mine økonomiske mål endrer seg minst en gang i året. Mens det kan virke som mye, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting. Jeg er på et annet sted nå enn jeg var for et år siden, og det ville være dumt for meg å fortsette å spare penger på noe som ikke lenger appellerer til meg.

Siden jeg ikke har noen gjeld, har alle mine mål å gjøre med å spare penger. For litt mindre enn et år siden satte jeg et mål for å spare på en investeringseiendom. Etter å ha satt det målet begynte jeg å omdirigere alle mine ekstra penger til en øremerket sparekonto. Nå har jeg forandret meg. Jeg vil lagre en stor forskuddsbetaling for et eget hus.

Og du vet hva? Jeg kan ombestemme meg igjen, men jeg vil fortsatt stanse pengene bort.

Jeg er ganske sikker på at det å kjøpe et hus og noe land skal bli på lang sikt mållisten. Som en ivrig målsetninger vet jeg hvor lett det kan være å miste fokus på de langsiktige økonomiske målene. Så i dag ønsket jeg å dele tre ting som hjelper meg å holde fokus.

Opprette et målbinder

Jeg opprettet et målbinder for flere måneder siden for min nettbaserte virksomhet, og jeg elsker det! Alt jeg trenger å gjøre er å åpne binderen for å se på mine lange og kortsiktige mål, se hva jeg trenger å gjøre, og hold inspirasjon.

Jeg har min bindemiddel oppdelt i seksjoner - "Hvorfor" av målet, det egentlige målet, en handlingsplan, hva jeg har oppnådd, og selvfølgelig inspirasjon!

Å ha alle mine tanker om emnet på ett sted er flott.

Oppgi din sparekonto etter målet ditt

En annen ting jeg gjør er navnet mitt sparekonto etter mine mål.

Jeg bruker Capital One 360 ​​for alle mine sparekontoer. Jeg bryter regnskapene ned og nevner dem individuelt. Jeg har høyskolebesparelser for hver av mine døtre, et beredskapsfond, et lønnsfond, en slushfond og et investeringseiendom (snart omstilles til nedbetalingsfond!)

Å kunne se på disse individuelle regnskapene og se hvor hvert stativ er ekstremt motiverende.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, er det noen av de beste sparekontoene du finner:

Innstilling av kvartalsmål og milepæler

Hvis du prøver å spare mye penger eller betale en stor del av gjeld, føles det store bildet langt borte. Når du sjekker bankkontoen din og ser at du bare har $ 2.000 av $ 40.000 du trenger det, kan det være litt ...... .vel, nedslående.

En måte å overvinne dette på er å sette kvartalsmål. Mens du definitivt bør vite hva du skyter for, er det mer sans å sette og oppnå de tre måneders økonomiske målene enn det å se på to år ut. Ved å sette disse mindre målene vil du alltid føle deg som Du er nesten der - gjør at du vil skyve fremover.

Når du faller av sporet ...... ..

Når du går av spor, hopp bare tilbake. Ingen er perfekte. Alle faller av spor noen ganger. Men det som skiller dem som oppnår fra de som feiler, er evnen til å gjenkjenne sine feil og komme tilbake til planen.

Hvordan holder du fokus på dine langsiktige økonomiske mål?

Skrive Inn Din Kommentar