Penger

Amazon tilbyr gratis frakt på små varer (selv om du ikke har premie)

Amazon tilbyr gratis frakt på små varer (selv om du ikke har premie)

Amazonas nyeste fordel for kjøpere: Hvis det er lite og lett, kan du få det sendt gratis, ingen minimumsordre påkrevd.

Det gratis fraktalternativet er tilgjengelig for alle Amazon-kunder, ikke bare medlemmer av Prime, e-handelsgigantens $ 99 årlige medlemskapsprogram, som tilbyr gratis to-dagers frakt på millioner av varer. Inntil nå måtte du være et premiermedlem eller lage en minimumsordre på $ 35 for å kvalifisere for gratis frakt.

Det er et forsøk på å woo kostnadsbevisste forbrukere som handler på eBay, på Target eller Wal-Mart, Bloomberg-rapporter.

"Det nye tilbudet gir nettbutikkene muligheten til å bestille billige varer en om gang uten å bekymre seg for at fraktkostnadene er mer enn prisen på varen eller føler seg tvunget til å kjøpe flere produkter for å møte en fritt fraktgrense, sier Bloomberg.

Hvordan få gratis frakt på Amazon

Det frie fraktalternativet gjelder varer som veier mindre enn 8 gram, er mindre enn 9 x 6 x 2 tommer, og koster mindre enn $ 10, WLS-TV sa. De små, lette gjenstandene sendes ut av et nytt Amazon-oppfyllingssenter i Firenze, Kentucky. Levering vil ta 4-8 virkedager.

Størstedelen av den lille, lette beholdningen kommer fra tredjeparts selgere som gir Amazon en del av hvert salg for å levere lagring, pakking, levering og kundeservice, sier Bloomberg.

"Kundene elsker at selv om det er en $ 5-vare, er frakt gratis for alle, premier eller ikke," sa Neil Ackerman, senioransvarlig i Amazon, i et intervju. "Kunder elsker det og selgere elsker det."

Din sving: Hva synes du om Amazons gratis fraktalternativ? Vil det gjøre en forskjell i din innkjøpsbeslutning?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Dette innlegget opprinnelig ble vist på Money Talks News. Siden 1991 har MoneyTalksNews produsert både video og utskrift for å hjelpe deg med å gjøre mer, bruke mindre og unngå rip-offs.

Skrive Inn Din Kommentar