Banker

5 måter du sparer penger uten å realisere det

5 måter du sparer penger uten å realisere det

Spilder du penger uten å innse det? Vi gjør det på et eller annet tidspunkt.

Det er ikke før det lyspære øyeblikket går av at du skjønner nøyaktig hva du har gjort. Noen ganger spilder du penger ved ikke å betale nok oppmerksomhet og andre ganger du faktisk tror du sparer.

Jeg har vært der. Gjort det. Med det beste av intensjoner har min innsats for å spare faktisk kostet meg penger. Og de kan også koste deg.

Her er fem måter du kan kaste bort penger på.

Dra nytte av tilbud

Når du finner en fantastisk avtale får du en adrenalin-rush. Det får deg til å føle veldig bra for en liten stund, uansett hva avtalen er. Og det ligger problemet - å finne gode tilbud handler om jakten, ikke sluttresultatet.

Dette er noe du må være veldig oppmerksom på. Hvis du utnytter tilbud på ting du ikke trenger i utgangspunktet, sparer du ikke penger, du bruker det.

Jeg liker å tenke på budsjettet mitt som alltid å være $ 0 per måned. Alt jeg bruker på, må være et valg. Og når jeg bruker, sørger jeg for at jeg utnytter alle mulige måter å spare penger på.

Utover tilbud, hva med å bli betalt for ting du allerede gjør? Dette er en av tingene jeg elsker Ebates for! Ebates er et online rabatt senter hvor du kan bli belønnet for shopping du allerede gjør. Jeg tjener omtrent $ 100 per måned ved å bare gå til Ebates før alle mine online shopping!

Bruke kuponger til ekstreme

Saken som mest irriterte meg om TLCs populære show Extreme Couponers er hvordan kupongene ville hevde å være "å spare" alle slags penger, men fikk faktisk bare ting de aldri ville bruke.

Kuponger kan gjøre det for deg.

Når du ser, kan du få noe som normalt koster $ 10 for bare en $ 1, du vil kjøpe det! Problemet er at hvis du bruker $ 1 på noe du ikke skal bruke, sparer du ikke penger - du sparer penger!

Det samme gjelder også gratis ting. Du sparer ikke penger bare fordi du har noe gratis som du aldri vil bruke. Du skytter bare.

Dette eksemplet er akkurat som avtale scenariet. Du får et rush fra å finne det fantastiske røverkjøp, men sannheten blir fortalt, du sparer ikke deg selv noe!

Et flott verktøy som hjelper med dette er Ibotta. Tenk på Ibotta som digitale kuponger, hvor du kan spare penger fra turene til matbutikken med mer. Få en $ 10 bonus bare for å registrere deg!

Betaler årlige kredittkortgebyrer

Vet du hvor mange kredittkorttilbud det er tilgjengelig? Hvis ikke, la meg fortelle deg, det er noe hard konkurranse på kredittkortmarkedet!

Kredittkortutstedere gjør allerede bank ved å samle renter og gebyrer, de trenger ikke å belaste en årlig avgift for å tjene penger, og mange av dem gjør det ikke. Hvis du for øyeblikket betaler heftige årlige avgifter på kredittkortet ditt, kan det være på tide å gjøre bryteren.

Vær oppmerksom på at hvis du kansellerer et kredittkort du har åpnet lenge, kan det føre til en midlertidig treff på kredittpoengene dine. Hvis du er i markedet for et lån (som et boliglån), vil du kanskje vente å avbryte.

Langs disse samme linjene betaler mange akademikere renten på studielån på 6%, 7% og 8% eller enda høyere når de kan betale mye lavere priser ved å refinansiere studielånene sine. Private studentlån refinansiering långivere med refinansiere private og føderale studielån til priser som starter så lavt som 1,9% april (fra august 2015). Besøk Troverdig for å få et gratis estimat på hvor mye du kan spare ved å refinansiere studielånene dine på 30 sekunder. Hvis du kunne innse besparelser, kan du da også motta og sammenligne tilbud fra flere långivere etter at du har fullført kortformen.

Kjøper for mye i bulk

Jeg har nylig ryddet ut skapene mine og mengden utgått mat jeg måtte kaste bort var litt pinlig. Spesielt siden jeg har vært på et nylig spark for å holde matregningen super lav.

I løpet av det siste året hadde jeg kjøpt mange ting i bulk fra varehus. Mens det er ting som jeg definitivt sparer på ved å kjøpe i bulk (som Powerade, frukt snacks og juice bokser) er det ærlig også mange ting som ikke blir brukt før de utløper.

Når det kommer cent til cent, kan du spare litt penger på å kjøpe varer i bulk. Men hvis disse elementene blir kastet bort, er det et stort avfall.

Når du kjøper i bulk, kjøper du bare varer som du absolutt vet, vil bli brukt opp i tide og ting som har lang holdbarhet.

Det er billigere å kjøpe de andre produktene i mindre pakker!

Og husk, de "Kjøp mer, Spar mer" kampanjer hjelper deg ikke virkelig med å lagre.

Ikke ta full fordel av en 401k-kamp

Har du en 401k? Gir din arbeidsgiver et match? Hvis du ikke tar det, sender du gratis penger!

Pass på at du bidrar til kampen på 401k-planen din. Det er bare for godt å passere opp og kan komme deg nærmere pensjonering uten at du må gjøre noe.

Hvis du ikke er sikker på hva du bør gjøre i din 401k, bør du vurdere å bruke en tjeneste som Blooom - som administrerer 401k for deg for en lav månedlig avgift på bare $ 10. På toppen av det er Blooom tilgjengelig for å svare stort sett på eventuelle økonomiske spørsmål du måtte ha. Sjekk ut Blooom her.

Hva gikk jeg glipp av?

Det er fem svært vanlige måter å kaste bort penger på, men jeg er sikker på at det er mange flere.

Vær på utkikk. Noen ganger trenger hjernen oss til å tro at vi sparer når vi egentlig ikke er. Når du blir oppmerksom på dette, vil du ha en mye enklere tid å overvinne den.

Hva mer vil du legge til i listen?

Skrive Inn Din Kommentar