Penger

Vi prøvde FabFitFun Abonnement Box og her er hva vi fikk

Vi prøvde FabFitFun Abonnement Box og her er hva vi fikk

Jeg blir den første til å fortelle deg: Abonnementskasser gjør meg ... mistenksom.

Jeg har forsøkt min del av dem, med glede å åpne månedlige forsendelser av alle slags godbiter. Jeg har prøvd sminkebokser, matkasser - selv en av de fancy vinklubbene (sjokkerende, jeg vet).

Men etter julemorgen følelsen av å finne boksen på dørstokken, har jeg vanligvis blitt skuffet når jeg kommer inn. De fleste bokser hadde små prøver av sminke. Jeg får bare en bruk av "sunne" snacks som faktisk er lastet i sukker, og ... OK, vin er alltid akseptabelt.

På en eller annen måte er jeg alltid fascinert nok av nye abonnementsbokser 'vakre farger, flotte modeller og løfter om et bedre (mer organisert! Mer raffinert! Mer sofistikert!) Liv å prøve igjen ...

... bare for å avbryte kort tid etterpå.

Men jeg fant endelig en boks hvis markedsføring faktisk samsvarer med sine produkter.

FabFitFun sendte meg 2016 Spring Box - og det. Var. Rått. I tillegg fikk jeg en ekstra $ 10 av med den spesielle rabattkoden for TPH-leserne: PENNY.

FabFitFun: Den beste abonnementsboksen for pengene

FabFitFun er en kvartalsvis abonnementskasse som leverer mote-, skjønnhets-, fitness- og livsstilsgodene en gang per sesong.

I utgangspunktet er det som å ta stil leksjoner fra din fly kjæreste som trekker seg fra å bære yoga bukser til kontoret.

Og så bringer hun alt tilbehør du trenger rett på døren din.

Plus behandler for å skjemme bort deg selv, fordi duh.

Og den beste delen? De er fullstendige produkter - ingen-og-ferdige prøver i små foliepakker.

Jeg er definitivt ikke kult nok til å se hipster-chic når jeg bærer loungewear på jobb ... men jeg kan bare være på vei. Jeg helt, egentlig ønsket ting i esken, selv om jeg ikke visste at jeg gjorde det.

Her er hva jeg fikk:

FabFitFuns Rad Magazine

Det første jeg ble møtt av da jeg åpnet boksen (nydelig!) Var FabFitFuns fargeblad, komplett med informasjon om produktene inne, selskapets historie og forslag til hvordan du kan lage trendy utseende.

Det tilbyr til og med rabattkoder for merkene som finnes i esken, hvis jeg liker noe så mye jeg må ha mer!
Jeg lærte også FabFitFun er partnere med en fantastisk organisasjon kalt "Jeg er den jenta", som gir jenter trygghet, sunnhet og oppnå alt de kan.

Nå som jeg føler meg dobbelt godt om meg selv, kan jeg gå videre til ekte presenterer!

Herb Garden av MakersKit (Retail: $ 35)

OK, dette er hvor jeg ble forelsket i boksen. Hard.

Selv om jeg bor i en shoebox-leilighet, passer denne lille urtehagen på kjøkkenvinduet mitt - og hjelper meg med å innlemme flere friske urter i kostholdet mitt.

Tross alt, å kjøpe kutte urter fra butikken er dyrt! De ser alltid ut til å velsigne før jeg kan bruke dem, selv når jeg er forsiktig med hvordan jeg lagrer dem.

På den måten forblir de hagen frisk og klar til å bli gjort til middag når jeg trenger dem.

Jook & Nona "Dream" Tag Halskjede (Retail: $ 65)

Super søt, ikke sant?

Den er belagt i 18 karat gull, og går med alt.

Du kan få "Love", "Happy" eller "Inspire" i boksen din. Det er den beste typen overraskelse: Du vinner uansett hva!

Yoga Mat Strap av Merrithew (Retail: $ 14.99)

Jeg ville på alvor bare har vurdert å kjøpe en av disse.

Glad jeg holdt ut! Denne matremmen er en levende, rosa og stretchy nok til å bruke som motstandsbånd.

ISH Contour Kit (Retail: $ 32)

Jeg er ikke sikker på hvor flott jeg skal være på å få min Kardashian på, men i det minste nå får jeg prøve! Og hverken, det er fin sminke - laget i USA, og grusomhet fri til å starte!

Keratin Hansker & Sokker (Retail: $ 9.98)

Så. Spent. For dette.

En av mine favoritt måter å behandle meg selv, utfører min egen mani / pedis mens jeg sitter foran Netflix-maskinen. (Penny Hoarder bonus: Jeg får min Netflix gratis.)

Disse keratinhanskene og sokkene har bare alvorlig opped mitt spill: De vil styrke neglene mine, fuktighet huden min og få føttene og hendene mine føle meg fantastisk.

Ja takk.

Jus D'Amour Bath Bombs (Retail: $ 28)

Bathtime er så, så underrated.

Jeg husker å hate det da jeg var barn.

Det var dumt.

I dag tar jeg et avslappende bad når det er menneskelig mulig, og en deilig luktende, brusende bombe er det perfekte akkompagnementet.

Vel, det og et glass vin. Og en god bok.

Kan du fortelle jeg vet hva jeg gjør i kveld?

HelloLegs Shaving Lotion (Retail: 19,95 dollar)

Jeg trodde helt på at dette var bare en body lotion da jeg åpnet boksen - selv om jeg vil innrømme at jeg er begeistret for å ha de "mykeste, skinneste, mest sexy og smidigeste beina. Noen gang."

Jeg mener, hvem ville ikke være?

Da vendte jeg flasken rundt og oppdaget dette barnet faktisk barberkrem.

Vel, "bladsmør," som HelloLegs sier - de kombinerte den rikeste kroppsrøret de kunne finne med et snev av barbergel og voila.

Silkemyk hud, her kommer jeg.

Argan & Hemp Oil by Marrakesh (Detaljhandel: $ 22,99)

Jeg bruker allerede arganolje helt i håret mitt og på neglene mine.

Nå har jeg en reserveforsyning, gratis!

Plus, denne sprøyteflasken er langt mer praktisk enn den øyeproppversjonen jeg har hjemme, og den ekstra hampoljen gjør det bra for å styrke, så vel som fuktighetsgivende, håret mitt.

$ 25 gavekort til 31 bit

31 Bits er et smykker selskap hvis søte armbånd og halskjeder er håndlaget av håndverkere i Uganda.

De tjener en inntekt og får en utdanning for sitt arbeid.

$ 25 gavekortet jeg mottok ville dekke nesten full pris på noen av mine favoritt armbånd på nettstedet, eller over halvparten av dette kjempebra kjedet.

Plus, du vet at pengene dine kommer til en god sak. Vinn-vinn!

$ 30 gavekort til sterling for alltid

Et annet fantastisk smykker selskap, Sterling Forever har lett å bruke bane stiler til rimelige priser - og amerikanske frakt er alltid gratis.

Så dette gavekortet på $ 30 kan kjøpe deg disse nydelige dråpeørringene eller dette morsomme beltespennebåndet uten at du bruker en enkelt krone.

En nydelig boks for å lagre ting i

Hei, jeg er en Penny Hoarder - Jeg skammer meg ikke til å innrømme å holde boksen for oppbevaring av skap.

Jeg mener, se hvor fint det er. Selve boksen er verdt min $ 50.

Vel ... nesten.

Total detaljhandel verdi: $ 282,91

Trenger FabFitFun i livet ditt?

Jeg skal gi det til deg rett: Denne boksen er kjempebra, men det er ikke billig ... men du får mer enn pengene dine er verdt!

Hver FabFitFun-boks er $ 49,99, som du vil bli belastet for automatisk hver sesong - selv om du kan avbryte når som helst, ikke det du vil. 🙂

Men sjekk ut den totale utsalgsverdien av varene i denne forsendelsen! På $ 282,91 er $ 49,99 over 80% avslag på praktiske, fullstendige helse- og skjønnhetsforsyninger du faktisk skal bruke.

Og det er ikke bare fordi denne boksen er ekstra fantastisk. Hver forsendelse er garantert å inkludere minst 200 dollar av produkter, så du vil alltid spar 75% med FabFitFun.

I tillegg setter vi opp avtalen enda lenger.

Hvis du er klar til å registrere deg, bruk koden PENNY ved kassen for å motta en ekstra $ 10 av din første boks, noe som gir besparelsene på disse godbitene til 85%.

Pass på at du betaler med et tilbakebetalt kredittkort, og jente, du er i bransjen .... og ser fantastisk ut mens du er på den.

Din sving: Hva er ditt favorittobjekt i våren 2016 FabFitFun-boksen?

Sponsoropplysning: En stor takk til FabFitFun for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes kreative skriving har blitt omtalt i DMQ Review, Sweet: A Literary Confection og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar