Penger

Husk Essay Contest å vinne en Maine Country Inn? Dette paret vunnet

Husk Essay Contest å vinne en Maine Country Inn? Dette paret vunnet

Hvorfor spare i flere tiår for å komme opp med kontanter for en forskuddsbetaling på et historisk vertshus verdt nesten en million dollar når du bare kan vinne en for $ 125 og et essay?

Det var det ett par nettopp gjorde. Prince og Rose Adams, begge 45, vant en historisk Maine inn i en essay konkurranse. Paret, opprinnelig fra Brooklyn, men som for øyeblikket bor i Jomfruøyene, vil snart lukke deres restaurant i St. John for å overta det 210 år gamle Center Lovell Inn and Restaurant i Lovell, Maine.

Da de mottok telefonsamtalen for å si at de var innbyggernes nye eiere, trodde Rose først at innringeren ville foreta en reservasjon på deres restaurant, Sweet Plantain. Da hørte de den sanne grunnen til samtalen - og de var begeistret. "Vi er begeistret og redd," sa Prince til Bangor Daily News.

Hemmeligheten til deres vinnende essay? De solgte i utgangspunktet sine ferdigheter og beviste sin kompetanse på å drive inn. De spionerte sine 12 år på å drive et gjestehus og restaurant, deres gjestfrihetsfilosofi, betydningen av ekteskapet, deres kvalifikasjoner og til og med deres TripAdvisor-priser.

Og de er ikke de eneste som skal vinne en utrolig eiendom ved å sette ord på papir. Essay konkurranser gir bort kostbare eiendommer er alle raseri i disse dager, og eiere bruker slike konkurranser til å dele med en geit gård, en hest gård, en kino og mer.

Hva er det som å vinne en million dollar eiendom for $ 125?

Janice Sage, den nåværende eieren av Center Lovell Inn, har en ganske god ide om hvordan de nye eierne må føle seg om nå. Hun vet hvordan det er å vinne en bedrift for kostnaden av en fancy middag. Hvordan? Sage selv vant det samme vertshuset i en lignende essaykonkurranse for 22 år siden, ut av et felt på 5000 deltagere som hver betalte 100 dollar. Men etter flere tiår med å jobbe 17-timers dagene var innkjøp påkrevd, var Sage klar til å overføre eierskap til noen nye.

Selvfølgelig er vertshuset ikke helt gratis. I tillegg til å bruke tid på å administrere virksomheten og vedlikeholde vertshuset, må vinnerne betale skatt på eiendommen på 905 000 $, samt ulike landoverførsler og advokatkostnader.

Likevel er Adams-familien begeistret for utfordringen. Deres planer for vertshuset inkluderer bruk av Roses omfattende kulinariske bakgrunn for å revolusjonere menyen med en kombinasjon av Maine klassikere og det krydrede karibiske kjøkkenet Rose Rose normalt kokker. Og deres 10 år gamle sønn, Jacob, er begeistret for muligheten for å få en hund (helst en stor dansker) på den romslige eiendommen.

Hvorfor Hold en Essay Contest?

Sage var ikke bare i det for gleden av å innbydes nye innkeepers i folden; hun håpet å kontanter inn på hennes investering. Konkurransreglene annonserte at hennes mål var å motta 7.500 oppføringer, eller totalt $ 937.500 i inngangsavgift. Hun legger til og med en klausul i de offisielle reglene som forbeholder seg retten til å tilbakebetale alles penger og avbryte konkurransen hvis hun ikke mottok nok oppføringer.

Mens Sage ikke avslører hvor mange oppføringer hun mottok eller hvor mye penger konkurransen brakte inn, sier hun at hun planlegger å bruke midlene til pensjonering.

Din sving: Har du gått inn i konkurransen for å vinne vertshuset? Hvorfor eller hvorfor ikke?
Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar