Banker

9 ting Millennials forstår ikke om penger

9 ting Millennials forstår ikke om penger

Det er overraskende å tro at folk ikke skjønner visse ting. Over 8 år med blogging blir jeg konstant overrasket. Det er greit, det gir meg mye å skrive om.

I løpet av denne tiden har jeg sett noen trender - ja, dette er en trend og gjelder ikke for hver enkelt person - men tusenårene vet bare ikke visse ting om penger. Noen er allegoriske, noen er fra samtaler med venner, og noen er fra artikler og profiler på nettet.

En husk, mange tusenårige sliter med en negativ nettoverdi - så de må begynne å forstå disse tingene raskt!

Uansett vil jeg gjerne vite dine tanker - spesielt hvis du er tusenårig. Kjenner du og forstår disse 10 tingene?

1. Millennials Do not Always Know De er i gjeld

Denne var en ekte shocker: Ifølge en nylig undersøkelse fra Brookings Institute, trodde 28% av studentene med studielånegjeld at de ikke hadde noen gjeld i det hele tatt. Videre understreker ytterligere 25% av alle studentene med studielån gjeldsbeløpet de har.

Men det gir mening. Da jeg først registrerte meg for studielån, gikk det slik slik:

  1. Jeg mottok en e-post fra finanshjelpskontoret som sa "Klikk her for å se din økonomiske støttepris"
  2. Jeg dro til nettstedet for økonomisk hjelp, klikket på linken, og deretter "Godta prisen"
  3. Rullet gjennom noen få sider med juridiske ting jeg ikke hadde lest, klikket "Jeg godtar"
  4. Plutselig var jeg $ 20.000 i studentlånsgjeld

Hvis du tror at du har studielånsgjeld, må du finne ut hva du skylder.

Hvis du har Federal Student Loans, kan du sjekke lånene dine ved hjelp av det nasjonale studentlånsdatasystemet.

Hvis du har private lån, er det litt vanskeligere, men du kan finne ut dine långivere ved å sjekke kredittrapporten din ved å bruke annualcreditreport.com.

Vi har et gratis e-postkurs for å hjelpe deg om studielån er et problem. Ta en titt på vår gratis studielåns e-postkurs her.

2. Millennials forstår ikke hvordan å tilbakebetale sine studielån

Hvis tusenårene vet at de har studielån, vet de ikke hvordan de kan betale dem rimelig. Når du har uteksaminert, får du et brev fra din utlåner som sier, "Dette er hvor mye du skylder hver måned". Nesten 80% av låntakere tar dette beløpet til pålydende og tror ikke at de kan endre det.

Som et resultat er for mange låntakere rett og slett misligholdende på studielånene fordi de tror de ikke har råd til dem. Lite vet de at det er mange forskjellige tilbakebetalingsmuligheter tilgjengelig for dem.

Ta en titt på vår Definitive Guide to Student Loan Debt, og lær de forskjellige tilbakebetalingsalternativene du kan velge - GRATIS!

3. Millennials forstår ikke deres helseforsikringsalternativer

Helseforsikring er vanskelig å forstå. Jeg mener veldig vanskelig å forstå. Og det er ingen redegjørelse for hva du bør gjøre når det gjelder å ta en helseforsikringsbeslutning. Det som gjør det enda vanskeligere i tusenårene, er at de er i stand til å holde seg på foreldrenes forsikring til de er 26. På mange måter som er fantastisk, men kommer 26, står tusenvis av valgmuligheter som foreldrene deres aldri behøvde å håndtere.

Borte er dagene til en enkelt stor forsikringsplan som tilbys av arbeidsgivere. Nå står tusen år med et sett med opsjoner for forsikring, hvorav ingen høres utrolige: HSAs, FSAs, HRAs, EDCs, deductibles, co-pays, medforsikring og mer. Hvilken plan skal tusenårig få, og hva som passer for dem.

Det andre bekymrende faktum er at forsikringsselskapene vanligvis er de eneste som gir informasjon.

Vi har våre Graduates Guide til Open Enrollment, som kan bidra til å svare på noen grunnleggende spørsmål, men det er fortsatt et stort kunnskapsgap her.

Du kan også raskt og enkelt sammenligne dine helseforsikringsalternativer ved hjelp av en onlinetjeneste som Policy Genius.

4. Millennials Vet ikke hvordan man skal håndtere sine regninger

Regninger, regninger, regninger - alle hater dem. Men tusenårene har det verre. De er ikke vant til det, og de er ikke gode om å håndtere dem hele tiden. Millennials liker å håndtere ting der inne her og nå, ikke vent på at ting skal sendes til dem og deretter håndtere dem. Skriv deretter sjekker og bruk frimerker? Ikke skjer så mye som det burde.

En fersk studie har funnet ut at 25% av tusenårene er sent på minst en betaling per år. Experian bekrefter dette med årtusener med lavest gjennomsnittlig kreditt score av alle generasjoner som er undersøkt - sen betaling er en viktig faktor i lavpoengsummen.

Faktum er at ingen har virkelig lært tusenårene et godt system for å betale regninger og organisere sin økonomi. Som sådan har de det vanskelig å finne ut av det.

Hvis du vil ha hjelp med å komme i gang, sjekk ut våre 10 måter å sparke din gjeldsavbetalingsplan. Vi har også en flott guide til å bli økonomisk organisert slik at du aldri savner en regning igjen!

5. Millennials forstår ikke kraften i sammensetningen

Ahh, den magiske sammensatte interessen. Det læres til oss i grunnskolen, men de fleste årtusener glemmer det i løpet av den viktigste tiden i livet - rett etter eksamen når de lander sin første jobb.

Patrick O'Shaughnessy sa det best, "årtusener har noe spesielt på deres side at ingen andre har tid." Og den tiden er kritisk for tusenårene som trenger å spare for deres pensjon. Begynn å lagre en 22 kan ligge til $ 100.000 mer i pensjonering sammenlignet med folk som venter til de er 30+.

Millennials forstår ikke dette fordi, mens 80% vet at de skal spare, er bare 55%, ifølge Wells Fargo.

Det er derfor vi opprettet The College Graduates Guide to Investing, som bryter ned prosessen slik at alle kan starte.

6. Millennials forstår ikke historien om penger

En annen del av ligningen på hvorfor tusenårene ikke investerer, er fordi de ikke forstår aksjemarkedets historie og penger generelt. Millennials ser tilbake til nyere minne - 2008 - da alt krasjet. De så at foreldrene mistet 50% av pensjonsoppholdet. De så at millioner av mennesker mistet jobbene sine - kanskje de stod overfor et tøft arbeidsmarked etter eksamen.

Det enkle faktum er imidlertid at historien viser å investere i aksjer er en av de beste måtene å bygge rikdom på lang sikt. Selv med den siste krasjen, er aksjemarkedet tilbake til alle tider.

Fra 1928 til 2013 returnerte S & P 500 i gjennomsnitt 9,55%. Fra 1964 til 2013 var gjennomsnittet litt høyere på 9,89%. Hvis du hadde penger på en sparekonto, har du heldig å ha tjent 1,53% i gjennomsnitt. Enda mindre de siste 5 årene.

Bunnlinjen er at mens den siste historien har vært tumultuous, er den langsiktige avkastningen det tusenårene bør fokusere på.

Videre må tusenårene også huske historier om Tulipboblen. Når de er begeistret for ting som Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin, må de også vite hvordan bobler har jobbet og vær forsiktig.

7. tusenårige vet ikke hvordan de skal gjøre sine egne skatter

Denne er frustrerende fordi jeg hater å se folk bruke penger på tjenester de ikke trenger. Og skatter er en stor tjeneste de fleste årtusener trenger ikke.

Millennials kan gjøre egne skatter, men mange vet ikke hvordan eller aldri har prøvd. For de fleste gjorde foreldrene dem til de ble uteksaminert. Etter eksamen er tusenårene igjen for å finne regnskapsførere eller skattemyndigheter, med mindre de prøver å gjøre dem selv.

Å gå til en skatteforberedende tjeneste, kan tusenårene forvente å bruke gjennomsnittlig $ 146 for en avkastning uten spesifiserte fradrag, og $ 246 for avkastning med spesifiserte fradrag. Det er gal, spesielt når mange skatteselskaper annonserer gratis fil.

Disse samme tusenårene kunne sannsynligvis forberede sine egne skatter ved hjelp av programvare som TurboTax, H & R Block eller TaxACT for mindre enn $ 80. Å bruke litt tid og lære å gjøre det, vil spare deg for $ 1000 i løpet av livet ditt.

8. Millennials forstår ikke betydningen av oppfølging

Oppfølging: Det er en av de nøklene til suksess i livet. Likevel forventer så mange tusenårige bare alt som skal overlates til dem. Retten er frustrerende, men samtidig er det skade dem monetært.

Et godt eksempel er regninger og uttalelser. Millennials flytte - de forlater hjemmet (adresse nr. 1), går på college (adresse nr. 2, nr. 3 og nr. 4), oppgraderer høyskole og flytter for en jobb (adresse nr. 5, nr. 6 og nr. 7). Bunnlinjen er at ved tiden de er 30, har mange tusen år hatt 7+ adresser. Men hva med regninger og uttalelser? Endrer de adressen sin og sørger for at alt er i orden? I følge leksjon # 4 om regninger gjør de det ikke.

Eller et annet eksempel, med tusenårig som åpnet et kredittkort i en butikk og brukte det, men aldri mottatt en uttalelse i posten. Fulgte de opp? Nei, de antok bare alt var fint.

I alle disse situasjonene ser årtusenene sine kreditt score tank, og vet ikke hvorfor. Alt de måtte gjøre var å følge opp! Bunnlinjen er at tusenårene må lære at ikke alt vil bli gitt til dem - livet er tøft, du må følge opp.

9. Millennials Vet ikke hvordan man forhandler

Til slutt, tusenårsdager vet egentlig ikke hvordan man skal forhandle. Klandre det på amerikansk kapitalisme - tusenårene ble tatt opp i en forbrukerskultur hvor alt hadde en annonsert pris, og det er det du betaler. Det er ingen frem og tilbake, ingen forhandlinger.

Men så mange ting i livet er omsettelige - store billettkjøp (selv i butikkene), biler, hus, lønn og mer.

Forhandling er en stor taktikk at de fleste årtusener ikke har en anelse om hvordan man skal nærme seg. Dette er en tøff fordi den eneste måten å mestre på er gjennom praksis, og tusenårene vil ikke fordi de ikke vet at de kan.

Det flotte med i dag er at det er enda tjenester som vil hjelpe deg å forhandle med regningene dine ved hjelp av teknologiens kraft. For eksempel vil Trim hjelpe deg med å senke regningene dine for et kutt av besparelsene. Det er mye for folk som er redd for å forhandle. Sjekk ut vår Ask Trim anmeldelse her.

Siste tanker

Se - hele denne artikkelen er en generalisering. Ikke alle tusenårene faller inn i disse kategoriene, og mange av de samme problemene påvirker eldre generasjoner.

Dette er bare mine observasjoner etter å ha hjulpet folk i noen år på nettet med å kjøre en blogg som hjelper folk å komme seg ut av studielånets gjeld og begynne å investere. Det er definitivt folk foran kurven, men det er mange mennesker som sliter med disse tingene.

Det store er at mange av disse problemene er veldig enkle å løse med litt utdanning (kanskje 15 minutter verdt), og litt tid til å utføre dem (ytterligere 15 minutter verdt).

Hvis du leser dette og resonerer med noen av disse tingene, må du handle i dag!

Hva mer forstår tusenårene ikke om penger?

PS! Jeg er tusenårig.

Skrive Inn Din Kommentar