Banker

To raske måter å forbli frugale etter å ha nådd et mål

To raske måter å forbli frugale etter å ha nådd et mål

For øvrig har det skjedd for meg at jeg innen en måned vil være ute av forbruksgjeld. I stedet for å være glad / ekstatisk / lettet over all tro, begynte jeg å bekymre meg.Hva ville jeg gjort?  Ville jeg gå ut mer? Ville min frugality dø når dette målet er nådd?

Gjennomsnittlig Joe har sagt at å komme seg ut av gjeld er ikke et mål, eller i det minste ikke en veldig god en. Visst, det er motiverende, og det er veldig enkelt å sette av utgifter til etter at et mål er nådd.

Så, hva er en jente å gjøre?

Kan jeg begynne å betale detaljhandel igjen?

Trinn ett: Erstatt det målet, ASAP!

Hvis du er noe som meg, er det sannsynligvis en grunn til din frugality. Et lys på enden av tunnelen. Så, dag etter dag, tar du en buss i stedet for en drosje, du briller deg lunsjen, og du smiler unna på gjeldssemonetet.

Du drar grundig den mørke tunnelen, og du tror, ​​bare noen få skritt, så kan jeg se igjen. Du leder mot lyset.

Og det er flott.

Men tunnelen er lang, og selv om du kan se lyspunktet på slutten, er det uklar og udefinert. Øynene dine blir vant til mørket, og du blir vant til å tro.

Jeg kan se lyset, og den eneste måten å holde meg på sporet er å forlenge tunnelen. Tross alt, hva er et par måneder? Jeg har levd frugally så lenge, og det trenger ikke å være midlertidig. Jeg kan fortsette å kjøpe brukte klær og begrense min tid på restauranter, det er den nye livsstilen!

Hver gang jeg slår et mål, vil jeg fortsette å flytte lyset til mine vaner er andre natur.

Trinn to: Videresend penger

For å holde fra å se på Personlig kapital og tenkning, "Åh, jeg har penger igjen for å tilbringe denne måneden," det er en god ide å begynne å automatisere besparelser. Max ut pensjonsoppsparing - hvis du har en 401 (k), maks dine bidrag. Hvis ikke, må du maksimere din IRA, eller din Roth IRA, uansett hvilken du velger. Åpne en ny konto, kanskje på en elektronisk bank, og skjul den fra Dashboard for personlig kapital. På den måten ser du det ikke som penger du kan bruke, og du vil slå dine mål raskere.

Til slutt, når jeg begynner å tjene mer penger, blir jeg sjefen. Men for nå, tror jeg, jeg er resignert til det faktum at jeg fortsatt ikke har et godt forhold til penger. Og inntil jeg gjør det, er jeg fornøyd med å stjele fra mitt nåværende selv for å betale mitt fremtidige selv. Det er som å gi fremtiden Kathleen en gave. En jeg vet at hun vil like.

Trenger du disse triksene? Når du slår et stort lagringsmål, hva gjorde du for å holde deg unna binge utgifter? Ser noen andre paralleller mellom mat / alkohol / andre rare, avhengige forhold og hva jeg har lagt ut her?

Skrive Inn Din Kommentar