Banker

NFCU Student Loans Review

NFCU Student Loans Review

Hvis du er en student som tar på gjeld for høyskole, må du være smart om å administrere din gjeldsbelastning, holde interessen nede og holde valgene åpne.

Som utdannet må du finne måter å unnslippe studentlånsgjeld så fort som mulig.

I begge tilfeller kan du være en god kandidat til et studielån eller en studielånskonsolidering gjennom Navy Federal Credit Union.

Men før du søker om ny studentlånsgjeld, bør du vite litt mer om Studentlånsalternativene fra Navy Federal Credit Union.

Privat studielånskonsolidering

  • sjekk Bea medlem av Navy Federal Credit Union (åpen for alle amerikanske medlemmer og deres familier
  • sjekk Være en student eller utdannet av en kvalifisert skole (ikke alle akkreditert skoler kvalifiseres)
  • sjekk Vær en amerikansk statsborger (eller permanent bosatt)
  • sjekk Vær en lovlig voksen
  • sjekk Har 36 måneders kreditt (eller en cosigner)
  • sjekk List ElementA jobb som betaler minst $ 15.000 årlig (eller en cosigner)

Best i klassen cosigner-programmer

Hvis du vil låse med lav rente, men du fortsatt har satt stor kreditt, eller hvis inntekten er på undersiden, kan du trenge en cosigner på et lån fra NFCU. Cosigning et lån er en stor forpliktelse. Cosigners er enige om å ta på gjelden din hvis du ikke er villig til å betale det.

Når det kommer til studielån, kan cosigning også forårsake problemer for låntakeren. For eksempel er mange studielån påkrevd når en cosigner dør. Dette betyr at du har kort tid til å fullstendig betale din balanse, eller at lånet ditt går i mislighold - ødelegger din kreditt i prosessen.

Når det er mulig anbefaler vi ikke cosigning og ikke å spørre om en cosigner. Studentlånsgjeld har imidlertid en tendens til å være litt annerledes. Hvis foreldrene ønsker å cosign et lån, kan NFCU være den rette institusjonen for det. De har en standardbane for cosigner-utgivelse.

For innledende studielån kan cosigners be om utgivelse etter 24 påfølgende betalinger av hovedstol og renter. For konsolideringslån kan cosigners be om utgivelse etter bare 12 påfølgende utbetalinger.

Så lenge låntakeren oppfyller inntekts- og kredittkriterier, frigjør NFCU din cosigner på den forespurte tiden.

Skal du ta ut et lån fra NFCU?

Hvis du er i markedet for lånekonsolidering, er NFCU en verdig konkurrent for studielånskonsolidering. Men du bør være forsiktig med å konsolidere føderale studielån. Federal Student Loans tilbyr beskyttelse som private lån don. Du må føle deg trygg på din evne til å betale tilbake før du velger å konsolidere.

Som student bør du prøve å unngå å ta på lån til privat studentlån hvis det er mulig. Privatgjeld indikerer generelt at den valgte skolen din er for dyr for deg. Men hvis du trenger å ta det på for å fullføre din grad, tilbyr NFCU gode priser og gode vilkår for studenter.

Vil du vurdere å ta et lån gjennom Navy Federal Credit Union? Hvorfor eller hvorfor ikke?

NFCU Private Studentlån
  • Competivie Rentesatser - 90
  • Lånetid - 75
  • Konsolideringsalternativer og priser - 75
  • Cosigner Program - 90
83

Sammendrag

Navy Federal Credit Union er et solid privat studielån alternativ for låntakere med god kreditt som vil kunne dra nytte av alle fordelene.

Skrive Inn Din Kommentar