Penger

Ikke Rull Mindlessly - Bruk disse Legit Tools for å tjene penger på iPad

Ikke Rull Mindlessly - Bruk disse Legit Tools for å tjene penger på iPad

Jeg elsker iPad.

Det er raskt og glatt og slank.

Det er større enn min telefon, og den 10-tommers skjermen viser høyoppløselig grafikk med en skarp skarphet jeg setter pris på.

Å bruke det er en sømløs opplevelse. Mine barn gjør sine digitale lekser på iPad, eller spill spill som "Wolf Simulator." Mer enn en million apps er tilgjengelige for iPad, og Siri svarer på min ubegrensede tilgang til dumme spørsmål.

Den bratte prisen, skjønt! For oss Penny Hoarders, den største ulempen ved iPads er at de pleier å være dyrere enn andre tabletter. (Selv om den nyeste iPad har blitt mye billigere enn det pleide å være.)

Det ber om spørsmålet: Når du har avskallet penger til å kjøpe en, hvordan kan du tjene penger på en iPad?

Vi har noen ideer for det.

1. Del Surfing Info Anonymt

En iPad er flott for surfing på nettet. Hvis du er villig til å dele helt anonym informasjon om dine surfingvaner, kan du tjene betydelige fordeler for absolutt ingen innsats.

En rekke selskaper vil faktisk betale deg for å laste ned apps på iPad - og du får betalt for hver måned du holder dem installert.

Disse appene samler inn data og hjelper bedrifter med å forstå web- og mobilbruk - informasjon, inkludert hvilke tider på dagen folk blader, hvor lenge de bor på nettsteder og bruker apper, og hvilke typer nettsteder og apper er populære (eller ikke).

  • MobileXpression for iPad: Når du har installert denne appen for en uke, får du en umiddelbar belønning for en premie. (Alle vinner noe.) Prisene inkluderer Amazon gavekort, iPads, Samsung TV og mer.
  • SavvyConnect: Tjen $ 5 per enhet (telefon, nettbrett, datamaskin) for hver måned SavvyConnect er installert, opptil $ 180 per år!

2. Se videoer for penger - ja, egentlig

En app ringte InboxDollars vil faktisk betale deg for å se videoer.

Den serverer massevis av ting å se på, inkludert matlaging, underholdning, nyheter og helseshow. Disse videoene er sponset av merker som trenger å få dem foran så mange eyeballs som mulig.

Du trenger ikke engang nødvendigvis å se videoene - bare kjør dem i en bakgrunnsfane mens du går om virksomheten din. Du kan til og med dempe dem.

Hver gang du kjører en video, vil InboxDollars kreditere kontoen din med litt penger. Det er ikke mye om gangen, men tenk på hvor mye tid du bruker med nettbrettet. Gratis penger er gratis penger - og det legger til.

Bonus: Du får $ 5 bare for registrere seg og ser på din første video.

3. Del tankene dine med dette selskapet

Personlig finner jeg det lettere å gjøre online undersøkelser på iPad i stedet for telefonen min, fordi skjermen er så mye større.

Opinion Outpost tilbyr undersøkelser fra alle typer bedrifter og organisasjoner. De fleste av dem tar rundt 10 minutter å fullføre og vil tjene poeng du kan innløse gratis gavekort til steder som Amazon og iTunes.

Hva skiller det fra andre undersøkelsessteder er det gir bort $ 40 000 hvert år. Den har en kvartals tegning for en $ 10,000 pengepremie - og for hver undersøkelse du fullfører, får du en oppføring i konkurransen!

Registrer deg for Opinion Outpost her.

4. Finn freelance arbeid, små jobber og side gigs

Trenger du mer penger? Hell deg en kopp kaffe, krølle opp på sofaen med iPad og finn deg en sidegig.

Jo, du kan gjøre det samme mens du sitter på en datamaskin. Men det kan ta litt tid å bla gjennom jobbwebsteder og trykke på paydirt, så hvorfor ikke bli komfortabel mens du er på den?

Se gjennom stillingsannonser på nettsteder som disse:

  • Upwork: Du oppretter en profil og søker etter jobber basert på dine talenter. Det er alle muligheter, fra web og grafisk design til IT og regnskap. Når du finner en jobbpost som interesserer deg, legger du til jobben. Hvis klienten liker deg, er du ansatt.
  • Fiverr: På denne nettbaserte plattformen begynner arbeidstakere å selge sine produkter og tjenester for $ 5 hver. Fiverr sier at brukerne lager 4000 nye oppføringer, eller gigs hver dag, med en ny konsert kjøpt hvert femte sekund. Å tjene fem dollar om gangen kan ikke høres ut som mye, men det lille salget kan legge opp til tusenvis av dollar. Her er vår guide til å tjene penger på Fiverr.
  • TaskRabbit: Dette konsertstedet samsvarer med arbeidstakere med personer som trenger hjelp med ulike jobber som rengjøringshus, leverer eller utfører oppgaver rundt huset. Noen uavhengige entreprenører ender opp med racing mellom lavpenger. Men hvis du er strategisk, kan du tjene på denne måten. Her er vår guide for å tjene penger på TaskRabbit.

Jeg elsker iPad, men det var dyrt.

Bruk disse strategiene for å bidra til å belaste kostnaden.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Ikke rør hans iPad.

Skrive Inn Din Kommentar