Investere

Forstå IRA til 401k Reverse Rollover

Forstå IRA til 401k Reverse Rollover

Du vet sannsynligvis at hvis du forlater arbeidsgiveren din, bør du rulle over den gamle 401k til en Rollover IRA (Individuell pensjonskonto). Denne strategien gir deg vanligvis flere muligheter for investering og fleksibilitet med pengene dine. Men visste du at du også kan gjøre en omvendt rollover? Dette er hvor du tar dine IRA-penger og ruller den inn i din 401k-konto.

Selv om det ikke er veldig vanlig, er det grunner til at det kan være fornuftig å gjøre omvendt overgang fra IRA til 401k. La oss ta en titt på de viktigste årsakene til at det kan være fornuftig å gjøre omvendt overgang, og de praktiske trinnene på hvordan du gjør det.

Tre grunner til å gjøre en omvendt ruller

Selv om det er sannsynligvis mer enn tre grunner til å gjøre en omvendt overgang, er disse de tre vanligste årsakene til at en IRA til 401k omvendt rollover kan være fornuftig.

De tre grunnene er:

  1. Forbereder å gjøre en mega bakdør Roth IRA konvertering
  2. Du jobber fortsatt på 70 1/2 og står overfor nødvendige minimumsfordeler
  3. Du tenker på å pensjonere tidlig og vil ha strafffri tilgang til pengene dine

Før vi dykker inn i hovedgrunnene til å gjøre omvendt overgang, ønsker vi å minne deg på at hver situasjon er forskjellig, og dette kan ikke gi mening for din personlige situasjon. Rådfør deg alltid med en CPA om beskatning av disse typer scenarier, fordi de kan bli komplekse.

Forbereder For En Bakdør Roth IRA Konvertering

Hvis du vurderer å gjøre en Backdoor Roth IRA-konvertering, er en av de første tingene du trenger å gjøre, eliminere penger du har i tradisjonell, enkel eller SEP IRA. Årsaken til dette er at du kan gå inn i kompleksitet og potensielle skattekonsekvenser hvis du har penger før skatt i noen av disse kontoene når du konverterer.

Som vi tidligere har diskutert i vår ultimate veiledning om hvordan du gjør en mega-bakdør Roth IRA-konvertering, er en av de enkleste måtene å eliminere penger i disse regnskapene før skatt, å rulle den inn i en arbeidsgiverbasert 401k. Husk at du bare kan rulle over pretax-penger til en 401k, slik at eventuelle ikke-fradragsberettigede bidrag du har gjort på disse kontoene ikke kvalifiserer.

Unngå 70 1/2 RMD-regelen

Hvis du er 70 1/2 og har penger i en tradisjonell IRA, SEP IRA, eller SIMPLE IRA, er du pålagt å ta "Nødvendige minimumsfordeler" fra kontoen din. Hvis du ikke lenger jobber, og har en 401k, er du også pålagt å begynne å ta nødvendige minimumsfordeler innen 1. april i år etter at du har slått 70 1/2. Det er imidlertid et unntak fra denne regelen.

Med en 401k, hvis du fortsatt jobber hos arbeidsgiveren som sponset din plan, er dutrenger ikke å ta RMD før du går på pensjon.Ansatte som eier mer enn 5 prosent av selskapet som støtter planen, kan ikke bruke denne taktikken, og de må starte distribusjoner fra sine 401k-kontoer etter alderen 70 1/2, uavhengig av om de fortsetter å jobbe.

Siden tradisjonelle og SEP IRAer krever at du tar en RMD på 70 1/2, uansett om du jobber, kan det være fornuftig å gjøre omvendt overgang til 401k hvis du vil forsinke å ta RMD.

Pensjonere tidlig og få tilgang til IRA-pengene dine

Tro det eller ei, en 401k er litt mer fleksibel enn en IRA når det gjelder å pensjonere tidlig og få tilgang til pengene dine uten å betale en straff.

Vanligvis med både en 401k og IRA, hvis du vil få tilgang til pengene dine før du har en alder på 59 1/2, må du betale en 10% tidlig tilbakebetalingstrafikk, i tillegg til eventuelle skatter du normalt betaler. Dette kan gjøre det dyrt å få tilgang til pengene dine.

En 401k tilbyr imidlertid to måter som du kan få tilgang til pengene dine hvis du går tidlig på pensjon.

  1. Regelen på 55 - Hvis du går på pensjon i en alder av 55 år, kan du begynne å ta ut penger fra 401k uten å betale straffen
  2. § 72 (t) Vesentlig lik periodiske betalinger - Dette er tilgjengelig for alle, og du kan sette opp like betalinger basert på din forventede levetid. Når fordelingene begynner, må de fortsette i en periode på fem år eller til du når alder 59 1/2, avhengig av hvilken som er lengst. De fulle reglene og forventede levetidstabeller finnes i IRS-publikasjon 590.

Begge disse alternativene gjelder ikke for penger i en IRA, så dette kan være en attraktiv tilnærming for å kunne få tilgang til IRA-straffen din.

Advarsler om å gjøre en omvendt ruller

Før du hopper inn i å gjøre en omvendt IRA til 401k Rollover, her er noen advarsler som du må vurdere.

For det første tillater bare 69% av arbeidsgiver-sponsede 401ks for øyeblikket omvendte rollover i dem, ifølge Plan Sponsor Council of America. Så, før du går inn i din IRA, må du sørge for at arbeidsgiveren er villig og i stand til å motta innskuddet. Ellers kan du være i for noen problemer.

For det andre, sørg for at du konsulterer din regnskapsfører eller skattemessig rådgiver. Disse typer distribusjoner og overføringer er komplekse. Ikke alle regnskapsførere har sett dem før, og det kan hente røde flagg på selvangivelsen. For å beskytte deg selv, bør du virkelig konsultere en rådgiver som er kunnskapsrik i pensjonsplaner og skattbarheten av slike situasjoner.

Slik gjør du en IRA til 401k Reverse Rollover

Fortsett til den nitty-gritty. Så du har bestemt at det er fornuftig for deg å gjøre en IRA til 401k omvendt rollover. Så, hvor begynner du faktisk? Her er vår enkle trinnvise veiledning om hvordan du gjør omvendt overgang.

Trinn 1 - Bekreft kvalifisering

Før du begynner noe, må du bekrefte at arbeidsgiver-sponset 401k aksepterer IRA-overføringsfond.Når du gjør dette trinnet, bør du også få innskuddsinformasjonen fra 401k-leverandøren din, hvor du skal sende sjekken, hvilke kontonumre eller informasjon som trengs, og hvilke skjemaer du kanskje trenger å fylle ut (hvis noen).

Trinn 2 - Be om en distribusjon

Når du er 100% positiv at arbeidsgiveren din 401k aksepterer et overføringsbidrag fra din IRA, kan du be om en distribusjon fra din IRA. Hver IRA-leverandør har sine egne retningslinjer og prosedyrer for å gjøre en distribusjon, men du bør være forberedt på å fylle ut et skjema og velge årsaken til at du ber om distribusjonen.

På dette trinnet må du sørge for at du velger "Rollover", ellers kan meglerhuset forsøke å holde tilbake midler fra distribusjonen din for skatt. Hvis meglerens beholdning av midler fra distribusjonen din, må du komme opp med pengene når du setter det på nytt i din 401k.

Også på dette trinnet er når du velger hvor du vil ha sjekken sendt, og hvem den skal sendes til. Noen 401k leverandører vil tillate deg å sende sjekken direkte til dem for innskudd. Dette er den enkleste og reneste tilnærmingen. Bare vær sikker på at du har all nødvendig informasjon som trengs fra trinn 1 (for eksempel kontonumre, osv.).

Trinn 3 - Innskudd fondene i din 401k

Du har 60 dager til å sette pengene tilbake i 401k, ellers vil IRS betrakte det som en fordeling, og du vil bli tvunget til å betale den 10% straff på pengene. Også, hvis meglingens beholdning av midler fra distribusjonen din, må du også sette inn det beløpet, eller at forskjellen kan bli utsatt for 10% straff.

Virkelig sørg for at du ser den tidslinjen - det handler ikke om når du sender sjekken din, det handler om når den er deponert. Så det kan ikke bare ta noen dager i posten, men det kan også ta noen dager for din 401k-leverandør å sette inn pengene i kontoen din. Den sikreste innsatsen er å gjøre alt samme dag du mottar distribusjonskontrollen din.

Trinn 4 - Rapporter omdirigering nøyaktig på din avkastning

Til slutt, når du legger inn dine skatter, må du rapportere overføringen nøyaktig, eller du kan møte en 10% straff og skatt på fordelingen. Alle de store leverandørene av online skatt programvare gjør dette trinnet enkelt hvis du følger instruksjonene.

Du vil motta en 1099-R fra din IRA-megling som viser beløpet du trakk fra din IRA. På din 1040 selvangivelse, bør du rapportere dette beløpet som en IRA-distribusjon, men "Skattemengden" av fordelingen skal være $ 0. Du vil da velge "Rollover" som grunnen til.

Hvis beløpet på distribusjonen din fra IRA og beløpet du deponerte i 401k, ikke samsvarer, er forskjellen "skattepliktig beløp" og du skylder skatt og en 10% straff på det.

Skal du gjøre omvendt omdreining?

Nå som du forstår hvordan en IRA til 401k omvendt overgang fungerer, og hvordan du gjør det, bør du vurdere det for din situasjon? Vel, hvis du planlegger å gjøre en bakdør Roth IRA-konvertering, eller du vil pensjonere tidlig, kan det gjøre mye fornuftig å gjøre det.

Imidlertid kan prosessen bli komplisert, og over 30% av arbeidsgivere-sponsede 401k-planene tillater deg ikke engang å gjøre det. Imidlertid har IRS utstedt retningslinjer som gjør prosessen mer tilgivende for 401k leverandører, og som sådan gir flere og flere tillatelse til dem.

Den største takeaway her er å alltid sjekke med din 401k leverandør før du starter prosessen. Du vil ikke gå ned denne veien bare for å innse at du ikke kan gjøre det.

Har du vurdert å gjøre en IRA til 401k omvendt rollover? Hvis du har gjort det, hva var din erfaring?

Skrive Inn Din Kommentar