Banker

5 måter å spare penger mens du studerer i utlandet

5 måter å spare penger mens du studerer i utlandet

Hvis du tenker at penger skal være vennene dine mens du studerer i utlandet, vil du kanskje vurdere det. Selv om det er svært dyrt å bo i et fremmed land, er det visse hack som kan få deg gjennom studentårene kostnadseffektivt. Spesielt hvis du kommer fra et land hvis valutakurser betydelig reduserer verdien av din boligvaluta, vil du kanskje gi denne veiledningen mer enn en lesing.

Her er 5 måter hvordan du kan spare penger mens du studerer i utlandet og gjør din bolig mye mindre urovekkende.

Excel på offentlig transport

Du vil heller reise alene med en taxi enn å reise i et tog fullt av utlendinger. Men tenk igjen! Drosjer koster mye mer enn offentlige transportmidler. Undersøk hvordan transporten i det landet fungerer. Lær måter å mestre på å reise med dem.

Når du har oppdaget ruter og utforsket de offentlige fasilitetene, vil du vite at du har spart mye av pengene dine. Du bør imidlertid vurdere å komme hjem tidlig da offentlig transport ikke er tilgjengelig 24-7.

Hvis du vil ha en billig tur, må du fange den siste offentlige turen. Videre må du vite at reiser om natten er mye dyrere enn å reise på dagtid. Det er faktisk dobbel den vanlige kostnaden noen ganger.

Trekk ut et stort beløp på en gang

Uttak av kontanter fra en minibank kan betales for internasjonale besøkende. I Amerika er kostnadene rundt fem dollar per transaksjon. Det handler også om det samme i andre land. Hvis du trekker små mengder rundt tre ganger i uken, vil du kaste bort $ 15 hver uke, som er $ 60 i måneden. Det er stort! Du kan bruke disse seksti dollar og kjøpe deg et godt måltid.

En annen hack som du kan ansette: Før du faktisk flyr utenlands for å studere og midlertidig bosette seg, må du sjekke om banken din har samarbeidet med en internasjonal bank. Når bankene har partnerskap, belaster de ikke dette store internasjonale transaksjonsgebyret fra sine kunder.

Slash Down Calling Utgifter

Det er ganske naturlig å savne dine kjære når du er borte fra dem. Alle savner familie, venner og kjære. Og noen ganger er du fristet til å ringe dem uten å vurdere hvor mye det vil påvirke budsjettet ditt.

Å ringe til utlandet er veldig dyrt. Oppgrader din måte å komme i kontakt med dine lukkede ved å velge Internett-anrop. De er mye billigere. De koster rundt 20 dollar mindre enn de normale telefonsamtalene. Bruk Skype eller andre videosamtaler. Hvis du ikke ønsker å foreta noen videosamtaler, tilbyr Skype også Internett-telefonsamtaler. Bli tech-savvy. Mens du er i utlandet, må du vedta en kostnadseffektiv livsstil.

Ta tak i tilbud og tilbud på nettet

I stedet for å bruke tid på nettsamfunn for sosiale nettverk, vil du kanskje logge deg på nettsteder som gir ut billige eller gratis tilbud og kuponger på produkter og tjenester. Begynn å stable kuponger. De er dine beste venner. Dette vil gjøre overlevelse enklere.

Hvis du liker å handle, kan du til og med sjekke inn på nettbaserte shoppingområder som selger produkter til rabatterte priser. På denne måten vil shopping for internasjonal mote også bli mer fondsvennlig. Også reiser blir økonomisk når du har en couponsapp lastet inn i smarttelefonen din.

Bruk studentens ID

Visste du at du kan få rabatterte ting ved å blinke studentens ID? Vel, nå vet du.

Du kan få tilgang til fasiliteter som offentlige biblioteker og museer. Lær å blinke det når det er mulig. For eksempel oppfordrer biblioteker og museer studentbesøk. De gir gratis medlemskap til studenter. Dette fremmer sin plass og du får din gratis kunnskap og et hangout-sted. Faktisk kan du låne mye mer enn bare bøker fra disse bibliotekene. Du kan få tilgang til CDer og DVDer, magasiner og aviser, og mer. Dette gjør at du kan få informasjon mens du sparer pengene dine.

Du får også bruke studentrabatter på kafeer og restauranter. Noen kinoer tilbyr også visse rabatter for studenter. Så vær så snill og godt preparert.

Hva lærte du av dette?

Ikke gi opp drømmen din om å studere i utlandet. Lag problemfri og økonomisk levekår for deg selv. For å oppnå en økonomisk livsstil, er du pålagt å gjøre deg kjent med valutakursen i landet du planlegger å gå til. Når du er komfortabel med de monetære tallene, prøv å bruke disse hackene. Vurder dette som din ultimate guide til å spare betydelig mens du studerer i utlandet.

Skrive Inn Din Kommentar