Liv

Trenger du en billig ferie? Her er hvorfor du bør legge til Halifax til listen din

Trenger du en billig ferie? Her er hvorfor du bør legge til Halifax til listen din

Det er alltid flott å finne tilbud på ferier, men hva om alt på den turen var en annen 25% rabatt?

Den canadiske dollar er for tiden lik 75 cent i Amerika. Dette betyr en stor innebygd rabatt for amerikanske innbyggere som reiser til Canada. Og du kan virkelig strekke pengene dine i Nova Scotia hovedstaden i Halifax, hvor prisene er veldig rimelige å begynne med.

For eksempel bodde jeg på det luksuriøse Lord Nelson Hotel i Halifax, et rom i denne historiske bygningen kan koste $ 200 per natt kanadisk, men det er bare $ 150 i amerikanske dollar.

Og jeg hadde også et deilig måltid på fem fiskere som normalt ville være ute av min prisklasse, men jeg kunne svinge den med den innebygde amerikanske dollar-til-kanadiske dollar konverteringsrabatten. (Jeg ville ha spart enda mer hvis jeg dro til tre retters Sunset Menu, som bare er $ 26,25 etter konverteringen.)

Besparelsene fra hotellet tillot meg å ta en sightseeingtur med ambassadører, som koster enda mindre enn måltidet.

Halifax har mye å se, spise og gjøre på det billige. Her er noen jeg opplevde på turen min.

Gratis nettsteder Vel verdt å se

Hopp over omvisning hvis du er på et stramt budsjett -Halifax har mye å gjøre gratis.

Hvis planen din er fleksibel, er kunstgalleriet i Nova Scotia gratis på torsdagskveld, og opptak til Naturhistorisk museum er ved donasjon på onsdagskvelder.

Atlantic Canada Aviation Museum har en foreslått donasjon, men opptak er gratis hver dag. Opptak er også gratis på Fairview Lawn Cemetery, hvor det største antall Titanic ofre er begravet.

De Citadel er ledig gjennom slutten av 2017 som en del av 150-årsdagen for det kanadiske forbund. Stoppet på bakken gir utsikt over Halifax havn mens du lærer om soldatene som jobbet i dette fortet. Du kan også se vaktene kledd akkurat som de er på Buckingham Palace i London.

Halifax Public Gardens er gratis å komme inn, og Venner av offentlige hager tilbyr gratis hagebruk og historiske turer.

For sportselskere tar Nova Scotia Sports Hall of Fame ikke opptak for å utforske det beste i regionens idrettsutøvere, blant annet hockey-spiller Sidney Crosby, olympisk skater Rob McCall og gymnasie Ellie Black.

St. Pauls anglikanske kirke, den eldste bygningen i Halifax, grunnlagt av kong George II i 1749, har gratis guidede turer hele sommeren og selvstyrte turer etter 31. august.

Fire universitetskunstgallerier, Dalhousie, Anna Leonowens, Saint Marys og Mount St. Vincent University Art Gallery har ingen inngangsgebyr for å se utstillinger av kanadisk kunst.

Rimelig mat og drikke

Nova Scotia hummer og laks er bare noen av de godbitene fra havet du vil finne å spise i Halifax. En av de mest populære retter, fisk og chips, går med regionens engelske arv.

John's Lunch, en liten uten frills restaurant i Dartmouth, ble kåret til 2017 Best Fish and Chips i Halifax i The Coast Reader's Choice Awards. Den hadde også mottatt kanadisk levende beste fisk og chips i 2016. Du kan kjøpe ett stort stykke med pommes frites og tartarsaus for $ 7,25.

Runner-up for Best Fish and Chips at The Coast, Frites & Co, tilbyr en sjømat sampler. Det er stort nok til at minst to deler, og du kan få det til å gå til den ultimate piknik. For $ 23,99 får du: store reker, krabbe og jalapeño poppers, calamari brann krakker, calamari peppercorn, hyse nibs, store musling strimler, coleslaw og chips.

Datteren min likte hver sjømat tenkelig mens vi var der inne. Jeg er selv allergisk mot fisk, men fant mange andre budsjettvennlige måltider i Halifax.

Casino Nova Scotia har en all-you-can-eat 3Sixty Buffet som har et annet tema hver dag for $ 9,99.

Andre lokale restauranter har daglige spesialiteter: Maxwells Plomme har $ 1,99 grillet ost og frites på mandager; Din fars mustache tilbyr 50 prosent vinger på torsdagerkvelder; og The Fickle Frog Pub selger $ 2 tacos på tirsdager.

Billige og gratis aktiviteter

Etter all den maten vil du ha litt trening - Halifax tilbyr mange naturskjønne områder å gjøre nettopp det.

Klatre Citadel Hill og se en soloppgang på Old Town Clock, et favorittsted for lokalbefolkningen.

Skøyter på Emera Oval er et populært tidsfordriv her. Den brukes året rundt, med gratis rulleskøyter om sommeren og skøyter om vinteren.

Ta en tur gjennom engelsk historie på Point Pleasant Park, der St. Aspinquid's Chapel ble bygget i det 17. århundre og var stedet for en kamp under den franske og indiske krigen. Ytterligere strukturer i parken, inkludert Prince of Wales Tower og Fort Ogilvie, ble bygget i det 18. århundre.

Vandre på Sir Sanford Fleming Park, oppkalt etter skaperen av standard tidssoner. De 95 hektar inkluderer stier, en strand og skogområder.

Følg lokalbefolkningen til Sjokolade Lake, passende navn siden det var opprinnelig stedet for en sjokoladefabrik. Svøm den menneskeskapte innsjøen eller lek på tennisbanene på stranden.

Du kan legge enda mer til rabatt ved å utnytte Groupons Halifax-side og restauranter, hoteller og aktiviteter på Living Social.Før du går, bør du også abonnere på Coastmark og Red Flag Deals, to lokale nettsteder som tilbyr opptil 50% av Halifax restauranter butikker og tjenester.

Marcia Frost er en livsstilsjournalist som har skrevet om reiser i det siste tiåret.

Skrive Inn Din Kommentar