Anmeldelse

USAA Federal Savings Bank Review

USAA Federal Savings Bank Review

Medlemmer av militæret har unike økonomiske behov. De er på farten, både over USA og rundt om i verden.

For å imøtekomme deres unike behov, lover USAA å levere førsteklasses finansielle produkter og kundeservice til sine medlemmer. Leverer USAA Federal Savings Bank?

USAA Grunnleggende

USAA er en kredittforening utformet for å møte behovene til militære medlemmer og deres familier. Du kan sjekke her for å se om du kvalifiserer for å bli med i USAA.

USAA har en av de beste sporoppføringene for å holde kunder over lengre tid. Deres best-in-class kundeservice, førsteklasses sikkerhet og evne til å møte alle kundens økonomiske behov gjør det til et klart valg for militære medlemmer.

Når du ser objektivt ut på de finansielle produktene som USAA tilbyr, vil du se at de ikke er åpenbart de beste på noe. Det er pakken som helhet som holder kunden fornøyd.

Kontrollerer kontoer

En av USAAs standout-finansielle produkter er deres kontrollkontoer. Kontokontoen har ingen månedlige vedlikeholdsgebyrer, og ingen minimumssaldo. Du trenger bare $ 25 for å åpne kontoen.

Enda bedre, USAA hjelper medlemmene sine til å unngå overtrengningsgebyrer (som løper $ 25 på USAA). Hvis du overtrer med mindre enn $ 5, vil USAA ikke belaste deg en overkursavgift. Medlemmer kan koble sin sjekkkonto til en USAA sparekonto eller kredittkort for å unngå overtrekk avgifter. På den måten vil USAA aldri belaste mer enn to kassekostnader per dag, og du vil aldri pådra mer enn en avgift per kassekreditt.

På toppen av mer generøse enn gjennomsnittlige overtrekksbeskyttelser, hjelper USAA deg med å få tilgang til pengene dine gratis. Du kan trekke pengene dine fra et av USAAs nettverk av 60 000 landsomfattende minibanker. Medlemmer får 10 gratis uttak per måned. Hvis du ved et uhell slår opp en nettverksautomat, vil USAA refundere opptil $ 15 i minibanker per måned.

Det ene området der USAA sjekker kontoer faller, er i deres evner i utlandet. USAA betaler en 1% utenlandsk transaksjonsavgift på alle debettransaksjoner, og de har ikke minibanker i utlandet. Når det er sagt, vil USAA fortsatt tilbakebetale opptil $ 15 i minibanker hvis du bruker en minibank i et fremmed land.

Teknisk, USAA sjekker kontoer med mer enn $ 1000 tjener renter. I dag er renten på disse kontoene 0,01% årlig.

Sparekontoer

USAA sparekontoer er ikke like spennende som USAA sjekker kontoer. For øyeblikket ligger renten på kontiene fra .05-.15% avhengig av balansen din. Hvis du har mer enn $ 10.000 i kontoen din, kan du åpne en Prestasjons første sparekonto med priser fra .2-.3%.

Prisene er ikke spektakulære, men sparekontoene har noen nyttige funksjoner. Mest åpenbart kan USAA-medlemmer beholde sin kontroll- og sparekonto på samme bank.

USAA har også en kul teknologi som hjelper medlemmer med å skape besparingsmål og spore deres fremgang mot målet. Ser du ikke hvilken type trekk du vil ha? USAAs online plattform vil også hjelpe deg med å analysere og sette budsjettet.

Hvis du sliter med å være motivert med et besparelsesmål, kan målfunksjonen hjelpe deg med å bevege seg i riktig retning.

CDer

CD-stiger kan hjelpe deg med å forberede deg på løpende behov for kontantstrøm. Dessverre tilbyr CDene på USAA lame renter. En toårig fast rente-CD gir bare 0,81% akkurat nå. USAA tilbyr også justerbar rente og CD med variabel rente med enda lavere rente.

Akkurat nå tilbyr andre banker CDer med priser på opptil 2,4%. Det er ikke fornuftig å avgjøre USAAs ekstremt lave renter.

Andre tjenester

I tillegg til å sjekke, besparelser og CDer, tilbyr USAA en bevy annen finansiell tjeneste for sine medlemmer. USAA er kjent for å ha noen av de beste Auto og Term Life Insurance-satsene i virksomheten. De tilbyr ikke landsdekkende huseiere dekning (folk som bor nær kystområder vanligvis kan ikke kjøpe gjennom USAA), men det ellers har et godt omdømme.

På toppen av det kan USAA-medlemmer forvente rimelig rente på boliglån, auto lån, personlige lån og kredittkort.

Hvis du er en militær investor, kan du også velge å investere i USAA. Deres kostnadsforhold har en tendens til å løpe høyere enn bransjestandarden, men det er ikke alltid det riktige valget å investere gjennom USAA.

Likevel, hvem som helst som verdsetter å ha alle sine finansielle tjenester under ett tak, kan lett hvile at USAA vil bøye seg bakover for å tilby dem det de trenger. Siden det er en kredittforening, er de fleste avgiftene rimelige, selv om de ikke er i verdensklasse.

Endelige tanker på USAA Federal Savings Banks

For militære medlemmer og deres familier tilbyr USAA en kvalitetsfinansiering. Medlemmene deres kan forvente god kundeservice og rettferdig prising på alle sine produkter. For unge militære medlemmer, gjør kontokontoen og enkel tilgang til en sparekonto mye fornuftig.

Hvis du har et grei økonomisk liv, kan det være fornuftig å kjøpe alle dine finansielle produkter gjennom USAA. Når du begynner å investere og kjøpe flere forsikringsprodukter, betaler det seg å handle rundt. Når det gjelder bankvirksomhet, gir lojalitet bare mening for så lenge. Til slutt må du finne de beste tilbudene.

Hva synes du om USAA bank?USAA Federal Savings Bank Review
  • USAA Free Checking - 100
  • USAA Sparing - 95
  • USAA CD-er - 90
  • USAA Forsikring - 100
96

Sammendrag

USAA Federal Savings Bank er en av våre favorittbanker fordi de tilbyr en av de virkelig gratis sjekklene vi finner. Den tilbyr også en rekke andre bankprodukter, inkludert besparelser, CDer og til og med forsikring.

Skrive Inn Din Kommentar