Banker

Spar penger og få betalt med Qmee Browser Extension

Spar penger og få betalt med Qmee Browser Extension

Det er alltid vanskelig å fortelle om et selskap som hevder å hjelpe deg med å tjene og spare ekstra penger, er legitimt. Spesielt hvis det er relativt enkelt å bruke.

Qmee er et selskap som hevder å hjelpe brukerne både å tjene og spare penger på en ganske enkel måte. Jeg bestemte meg for å teste det ut og kan si at tjenesten er hva den sier det er - enkelt, men effektivt.

Mens du ikke kommer til å bli rik med Qmee, kan du spare og tjene ekstra penger på flere måter.

Hvordan fungerer Qmee

Qmee fungerer mye annerledes enn andre nettsteder som jeg har prøvd å betale for å søke på. På mange måter virker det for brukerne å dra nytte av mer effektivt.

Når du registrerer deg med Qmee, installerer du en nettleserutvidelse. Dette lar Qmee jobbe i bakgrunnen og ser etter besparelser og inntjeningsmuligheter når du søker på Google, Amazon, Bing og Yahoo.

Når du søker på disse nettstedene, vil Qmee lete etter besparelser og rabatter, kupongkoder og ekstra kontantbelønninger. Disse tilbudene vises i sidefeltet på søkesiden du er på.

Du kan se i eksemplet nedenfor at Amazon-søket resulterte i sammenlignbare produkter med kupongkoder, butikker varen var billigere og en ekstra kontantbelønningsmulighet.

(Den ekstra kontantbelønningen er det tredje alternativet på sidelinjen. Hvis du skulle klikke på den sponsede lenken, ville åtte cent bli kreditert til din Qmee spargebyrå.)

Mine første bekymringer når jeg registrerer meg med Qmee

Jeg hadde to første bekymringer når jeg meldte meg til Qmee. Den første var at det ville være for invasivt - men det er det ikke. Qmee vil ikke vis resultater for hvert søk du gjør. De viser bare resultater når det er relevant.

Min andre bekymring var at nettleserutvidelsen ville senke datamaskinen min, men jeg har ikke lagt merke til noen forskjell i den forbindelse.

Det jeg liker mest om Qmee

Som jeg sa før, er Qmee litt annerledes enn de andre nettstedene jeg har prøvd tidligere. Her er de funksjonene jeg liker mest:

Det er enkelt å utbetale pengene dine (ingen minimum)

Qmee gjør utbetaling enkelt. Det er ingen minimum å få betalt og de betaler veldig raskt.

Du har også muligheten til å bli betalt via Paypal, gavekort eller donere inntektene dine til en veldedighet.

Qmee jobber alltid i bakgrunnen

Med andre programmer ville jeg registrere meg og så helt glemme dem. Siden Qmee kjører på en nettleserforlengelse, er det alltid på, slik at jeg ikke glemmer det.

Flere måter å tjene og spare på

Bortsett fra å tjene på søkene dine, kan du også tjene $ 1 for hver venn du refererer til og ta undersøkelser for ekstra penger.

På besparingssiden blir du automatisk vist kuponger, kampanjer og tilbud når du handler online så lenge Qmee har relevant informasjon å vise.

Alt legger opp

Du kommer ikke til å bli rik med Qmee, men det er en fin måte å spare på og tjene penger på ting du allerede gjør. Hvis du lar inntektene dine akkumulere overtid, kan du enkelt tjene nok til å sette mot et morsomt mål eller bruke til å betale ned gjeld.

Du kan komme i gang med Qmee her.

Denne artikkelen ble sponset av Qmee. Alle meninger av deres produkt er min egen basert på min egen erfaring med å bruke den.

Skrive Inn Din Kommentar