Virksomhet

True Story: 12 ukes kursresultater i 60K lønn på topp selskap

True Story: 12 ukes kursresultater i 60K lønn på topp selskap

Jeg hørte først om The Iron Yard fra en nær venn som nettopp hadde avsluttet sin velbetalt jobb i helsevesenet for å gå inn i et omfattende 12 ukers kodingskurs for å lære avansert teknologi. Jeg trodde de var nøtter!

Min venn hadde en kone og 3 barn å støtte, og på den tiden var han den eneste lønnen i familien. Han hevdet at han og hans kone hadde planlagt det hele, og hadde spart nok for ham til å gå inn i en forsenkende kodeskole i 3 måneder i bytte for en karriereforskyvning, til noe han var lidenskapelig om.

Raskt frem til slutten av dette 3 måneders programmet, og min venn, som hadde absolutt ingen tidligere kodingserfaring, landet en jobb hos BlackBaud som betalte $ 60k per år som en back-end ingeniør. Jeg var stunned! Han forfulgte sin drøm, jobbet utrolig hardt i løpet av hans 3 måneders kurs, og landet en velbetalt jobb hos et godt selskap å gjøre noe han var lidenskapelig om (Støtte for ideelle organisasjoner).

Hvorfor forteller jeg deg denne historien?

To grunner:

  1. Dette er et perfekt eksempel på hvordan kombinasjonen av kreativitet og lidenskap kan gi kraftige resultater.
  2. Jeg står fast bak fordelene ved en teknisk utdanning som den beste metoden for å sikre en lønnsom karriere, enten som en ansatt eller en gründer.

Kreativitet og lidenskap

Alle har blitt fortalt på et tidspunkt i deres liv for å finne noe du er lidenskapelig om, og forfølge det. Mens jeg er enig med det rådet tror jeg som ofte forlater mange av oss ufylte, eller uten lønnsslipp. Hvis din lidenskap er graffiti, kan det være vanskelig å finne noen til å betale deg for å gjøre det. Men når du kombinerer lidenskap med kreativitet, åpner du plutselig en ny verden av muligheter for å utforske dine lidenskaper.

La oss ta eksempel på gatekunstneren. Det finnes ingen selskaper du kan gå på jobb for som vil betale deg for å male siden av forlatte bygninger. Du kan imidlertid utvikle et nettkurs eller en YouTube-kanal som viser arbeidet ditt, og lære andre hvordan du kommer i gang i ditt felt. Du kan lade opp på en tilbakevendende abonnementsmodell for tilgang til ditt nyeste arbeid, og daglige tips og høydepunkter. Du kan også utvikle fysiske produkter: børster, designputer, malingholdere, egendefinerte sprøytebokser, etc. Du kan så selge disse gjennom en e-handelsbutikk eller gjennom Amazon. Med litt kreativitet kan du gjøre lidenskapen din til en lønnsom heltidsvirksomhet, eller i det minste få betalt for å forfølge hobbyen din! Dette er bare en ide - vi deler 50 mer inntektsideer her.

Jeg hører for mange mennesker klage om ikke å nyte arbeidet de gjør. Mitt beste råd til noen i denne situasjonen: Finn måter å injisere noe du er lidenskapelig om i din nåværende jobb.

Hvis du er lidenskapelig om grafisk design, men jobber på et call center, kan du designe en ny firmalogo på fritiden og sende designet til selskapets markedsføringsdirektør. Hvis du vil være forfatter, men jobber for øyeblikket i detaljhandel, kan du skrive noen gjestartikler til bedriftens blogg og sende dem til redaksjonell. Det finnes endeløse måter å injisere din lidenskap på i din nåværende karriere, og hvem vet hvor det kan lede!

Verdien av en teknisk utdanning

Jeg jobber heltid på en teknisk høyskole. Vi tilbyr over 60 forskjellige sertifikater og studieprogrammer i alt fra sveising, til eiendomsutvikling, til kulinarisk.

Vår oppgave på høgskolen er å drive personlig og økonomisk vekst gjennom læring. Hva dette betyr er at vi bare tilbyr programmer og akademiske muligheter som fører direkte til velbetalt karriere. For eksempel kan 100% av våre sveisingstudenter sikre jobber i lokaløkonomien, og over 60% av dem gjør mer enn $ 50K per år med et 18 måneders eksamensbevis. Jeg har en rekke venner med mastergrader som ikke gjør så mye per år med over 10 års erfaring!

Teknisk ekspertise, enten det gjelder sveising, back-end engineering, å lage en drapsmøte eller kjøre en langtransportbil, er verdsatt av de fleste bedrifter. Et selskap ønsker å vite at de vil få verdi ut av deg når de ansetter deg, og jo mer tekniske ferdigheter du kan tilby på forsiden, jo mer verdi de oppfatter, vil de få, og jo mer er de villige til å betale deg. Det er derfor en sveiser får betalt mer penger enn en doktorgrad som jobber på et forskningsanlegg. En sveisers umiddelbare avkastning er mye høyere enn en PhD som arbeider i FoU.

Og andre prøver å dele den samme meldingen. Har du hørt om Mike Rowe (vert for Dirty Jobs, Ford reklamefilmer, eller kanskje du kjenner ham som fyren med fantastisk stemme)? Han har et fundament kalt mikeroweWORKS som fokuserer spesielt på tekniske jobber som ikke krever å gå til en tradisjonell 4 års høyskole.

Her er borttagelsen fra min rant: Hvis du vil maksimere inntektspotensialet ditt, og enten bruke det til å betale ned studentlån, bygge rikdom eller bare sikre et bedre liv for deg og din kjære, er mitt råd å kombinere lidenskap og kreativitet med teknisk utdanning og hardt arbeid!

Det vil ikke være lett, men den kombinasjonen av ferdigheter vil åpne opp en hvilken som helst dør du ønsker å gå gjennom, om det betyr å lande en jobb hos Google, eller starte din egen lokale servicevirksomhet. Skriv ned dine kortsiktige og langsiktige mål, og gjør deretter en plan (Bruk ovennevnte komponenter) for å få det til å skje!

Skrive Inn Din Kommentar