Banker

10 fleksible deltidjobber du kan gjøre fra hvor som helst

10 fleksible deltidjobber du kan gjøre fra hvor som helst

I en ideell verden kan du være i stand til å jobbe heltid, ha full klasselast, opprettholde en slags sosialt liv og balansere alt perfekt. Dessverre lever vi ikke i en ideell verden.

Å ha en jobb mens du går på college er en av nøklene for å unngå mondefulle hauger av studentlånsgjeld. Men det kan være vanskelig å finne en jobb som gir den fleksibiliteten du trenger. Det er her en online jobb kan komme til nytte.

Det er hundrevis av perfekt legitime måter å tjene en deltidsinntekt på dine egne timer fra komforten av ditt hjem.

Disse ti fleksible deltidsjobber er en god passform for studenter.

Search Engine Evaluator

Store søkemotorer som Google og Yahoo ansetter evaluatorer for å sikre at søkeresultatene oppført for bestemte søkeord er relevante.

Disse jobbene betaler vanligvis $ 10- $ 15 per time og er veldig fleksible. For å bli vurdert for en søkemotor evaluator jobb trenger du gode forsknings- og kommunikasjonsevner.

Her er noen steder du kan søke om denne type arbeid:

  • Leapforce
  • Appen

Frilans-forfatter

Frilansskriving er hvordan jeg startet arbeidet mitt fra hjemreise og er en ferdighet som er inne enorm kreve. Etter hvert som flere og flere bedrifter bygger deres presences online, har behovet for kompetente forfattere vokst også.

Lønnen til frilansskribent kan variere sterkt. På den lave enden kan du forvente å få $ 20 per artikkel og i den høyere enden kan du tjene $ 500 eller mer. Betalingen du tjener, avhenger av dine kompetanseområder, dine skriveferdigheter og hvor godt du kan markedsføre tjenestene dine.

Skjønnheten i frilansskriving er at mens du har frister for å møte, vil du ikke ha en angitt tidsplan. Du kan også skalere opp eller ned på jobb som dine andre forpliktelser svinger.

Hvis du er interessert i å tjene penger, skriv ut dette innlegget: 14 måter å få betalt for å skrive.

Social Media Manager

En annen høyere betalende frilansjobb er en sosial mediasjef.

Median lønnssatsen for en sosial mediasjef er $ 14 / time, men hvis du er effektiv på jobben, kan du sikkert tjene en mye høyere timepris.

Du kan se etter sosiale medier på nettsteder som Upwork.com eller Montser.com, eller du kan tonehøye lokale bedrifter.

transcriptionist

Transcriptionists lytter til lyd og transkriberer innholdet i tekstdokumenter. Det finnes en rekke forskjellige transkripsjonsmuligheter - medisinsk transkripsjon, transkribering av podcaster, transkripsjoner og mer.

Det er også mange svindel når det gjelder transkripsjon, så du må være skeptisk når du ser etter disse typer jobber. En generell tommelfingerregel er å aldri betale for å få jobb.

Den gjennomsnittlige betalingen for transkripsjon sitter rett rundt $ 15 per time. Men lønnen vil avhenge av din hastighet og nøyaktighet. De fleste bedrifter vil kreve at du består en ferdighetsprøve hvis du er en ny transcriber.

Her er noen steder du kan finne legitime transkripsjonsjobber:

  • AccuTranGlobal
  • Birch Creek Communications
  • Scribie

Online veileder

Veiledning jobber har alltid vært gode alternativer for studenter, men kan være tungvint hvis du jobber med en travel timeplan.

Tutor.com vil tillate deg å jobbe så lite som 5 timer per uke og opptil 29 timer per uke. Du kan planlegge økter på forhånd i henhold til timeplanen din, eller du kan når som helst hente en av de tilgjengelige sesjonene.

Det er et bredt spekter av emner som trenger nye veiledere. Du kan sjekke ut den listen her.

Nettstedstester

Bedrifter vil alltid sørge for at deres nettsteder er brukervennlige og attraktive. Dette er hvor nettsider brukervennlighet testere kommer inn.

Som en nettside tester du vurdere et nettsted og (normalt) ta opp en video av deg ved hjelp av den nettsiden sammen med lydkommentaren din. Hvis du har gode kommunikasjonsevner, kan dette være en perfekt passform for deg.

Det er ingen faste timer med denne typen arbeid. Hvis du er interessert i å bli en brukervennlighetstester, kan du registrere deg hos disse selskapene:

  • UserTesting - Betaler $ 10 per test.
  • UserFeel - Betaler $ 10 per test.
  • Analyse - betaler $ 10 per test.

(Testene tar vanligvis hvor som helst 10-25 minutter å fullføre.)

Data Entry Spesialist

Data Entry jobber er ikke de høyeste betalende online jobber, men kan være en god form for nybegynnere på jakt etter ganske enkelt arbeid. Som dataregistreringsspesialist tar du et sett med data og organiserer det eller legger inn et bestemt program.

Du kan forvente alt fra $ 6- $ 12 per time for denne typen arbeid.

Her er noen steder å sjekke ut:

  • Clickworker
  • UpWork.com

Frilansforsker

Har du noen gang hatt et spørsmål som du trengte et svar til, men ikke har lyst til å forske deg selv? Det er nå frilansede forskningssteder dedikert til å svare på disse spørsmålene.

AskWonder er et nettsted jeg er kjent med som ansetter frilansforskere for å svare på sine kunders spørsmål. Lønnen varierer avhengig av kompleksiteten til spørsmålet som blir spurt.

De beste forskerne på AskWonder tjener opp til $ 35 per time.

ESL Lærer

Hvis du liker å lære og er på utkikk etter en måte å tjene på å gjøre det, er det mange steder som søker ESL (engelsk andre språk) lærere.

Disse stillingene krever evnen til å undervise engelsk til ikke-engelsktalende engelsktalende. Du trenger vanligvis ikke å vite et andre språk.

Hvis du er interessert i å bli ESL-lærer, kan du bla gjennom muligheter her.

Start en blogg

La meg være tydelig - blogging er definitivt ikke en rask, rik ordning eller en enkel måte å tjene penger på. (Til tross for det som noen prøver å fortelle deg.) Men hvis du har mye fritid, spesielt siden vi er på sommerferie, kan du starte en blogg og jobbe med det, over tid (som om et år eller to .)

Du kan lese her hvordan Robert bygget en blogg på fritiden og solgte den for $ 11,000.

Mens denne spesielle jobben ikke kommer til å tjene deg til umiddelbar inntekt, kan det definitivt lønne seg nedover veien hvis du er villig til å sette inn innsatsen.

Finne en fleksibel deltid jobb som passer deg

Det er en overflod av fleksible deltidsjobber på nettet, men det kan ta litt prøve og feil å finne den som best passer dine ferdigheter, tidsplan og lønnskrav.

Som du er på jakt etter jobber, vær forsiktig med svindel. Aldri betale for å få en jobb med mindre du kjøper nødvendig utstyr, og når du er i tvil, sjekk selskapet på nettstedet Better Business Bureau.

Vi har også en liste over 100 andre fleksible jobber her.

Er det noen fleksible deltidsjobber du vil legge til i listen?

Photo Credit: librakv / 123RF arkivfotografi og halvpunkt / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar