Penger

Disse er de 10 statene hvor du er mest sannsynlig å ha en sidevasst

Disse er de 10 statene hvor du er mest sannsynlig å ha en sidevasst


Det viser seg at konsertøkonomien er mye større enn vi trodde.

Ifølge en ny studie, Det er nesten 24 millioner "onlineinntektsposisjoner" - omtrent 10 millioner mer enn tidligere estimater - over USA Disse inkluderer konserter med Uber, Lyft, Shipt og andre app-baserte selskaper, samt online markedsplasser som Etsy.

Det nummeret er ganske svimlende, og det kommer fra direkte undersøkelser gjennomført av over 40 medlemmer av Internet Association, en handelsforening som representerer globale internettbedrifter.

Analysen, som ble utført av internettforeningens sjeføkonom Christopher Hooton, gir også et statlig utseende på disse jobbene. Det viser at etter hvert som levekostnader og fattigdomsrater stiger i en stat, er arbeidstakere sannsynligvis vendt til konsertøkonomien for å supplere inntektene sine.

Faktisk, når du kontrollerer for befolkning og andre økonomiske faktorer, vil en 1% økning i statens fattigdomsnivå føre til en 43% økning i antall internettbaserte frilansjobber per person.

For å hjelpe deg med å visualisere den endringen, bør du vurdere dette: Florida har 1.792.347 online inntektsposisjoner (igjen, tenk Fiverr, TaskRabbit, etc.). Hvis Sunshine State fattigdomsfrekvens skjedde med å hoppe 1%, ville vi forvente 230.675 mennesker til å begynne å jobbe med nye onlinegames, hvis Floridas befolkning forblir den samme.

Selvfølgelig kan en økning i fattigdomsgraden også bety en nedgang i etterspørselen etter disse tjenestene, noe som kan kompensere etterspørselen etter disse jobbene. Og du må huske, denne analysen er bare en prognose, og vi sier ikke nødvendigvis at fattige stater har mange online inntektsposisjoner - utbredelsen av teknologibedrifter, global innenlandsk produksjon og andre faktorer påvirker også konsentrasjonen.

Her er de 10 landene hvor du mest sannsynlig kan jobbe som en online sidegig

Så hvor er alle disse nettbaserte sidene hustles akkurat nå? Her er de 10 stater med den høyeste konsentrasjonen av nettbaserte inntektsposisjoner per innbygger:

  1. California: 15%
  1. Delaware: 14%
  1. Hawaii: 12%
  1. Massachusetts: 12%
  1. Colorado: 10%
  1. Washington: 10%
  1. Florida: 9%
  1. Nevada: 9%
  1. New Jersey: 9%
  1. Utah: 9%

Trenger du mer inntekt? Her er hvordan du maksimerer sidens hustler

Med nesten 24 millioner online-sideoppgaver der ute, trenger du massevis av hacks å skille seg ut og stable penger. Heldigvis er det mange måter å maksimere din online sidegig på. Og her på The Penny Hoarder, anser vi oss selv eksperter på den arenaen.

Bli Uber Uber Driver

Det er mye mer å kjøre Uber enn å vite en bys bakveier. Og hvis du kjenner til noen av de beste hackene for å kjøre Uber, er du sikker på å tjene mer penger enn helgenskrigskollegene dine.

Hold deg hydrert og full (du vil ikke like meg når jeg er sulten) ved å transportere vann og snacks. Hold deg borte fra klumper av andre drivere, og logg ut av sjåførens app rett før du tror at en bremsepris vil sparke inn, siden logging ut reduserer antall førere i området og begynner å kjøre opp priser.

Nå er du virkelig cruisin for en lønningstid.

Få ditt løft på - Familiestil

Sam og Susen Meteer supplerer familiens inntekt med så mye som $ 1500 i uken kjører for Lyft.

Det er en pen penny. Og det er mulig fordi de tar tak i denne siden hustle.

Hvis du og partneren din er i orden med litt tid fra hverandre, kan du maksimere kontanter du gjør med denne rideshare-appen ved å gjøre det samme.

Bli en dagligvareguru med shipt

Shipt gjør deg til en app brukerens personlige shopper.

Flytt fort og husk kjøpesentre, sier Destiny Frith. Å bli veldig bra kan bety å ta på så mange som tre ordrer samtidig.

Hvis du får $ 5 til $ 10 i tips per ordre, kan du legge til et godt beløp til bunnlinjen din.

Få virkelig, veldig bra på å bygge IKEA møbler

Nylig kjøpte den svenske møbeldesigneren IKEA den påkrevde arbeidsapplikasjonen TaskRabbit i en av de mest åpenbare bedriftens trekk i historien.

Hvilket betyr at hvis du allerede er en Tasker (noen som er villige til å gjøre freelance odde jobber), kan du tjene mer penger hvis du behersker babysnekken og kunsten til svensk møbelsamling.

Det er ikke lett. Men det er en anstendig måte å strekke den siden gig inntekt.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar