Penger

Er dette en god tid til å begynne å selge eiendomsdelen på deltid?

Er dette en god tid til å begynne å selge eiendomsdelen på deltid?

En venn av meg fortalte nylig at han tenker på å bli en eiendomsmegler på siden for å bidra til å generere ekstra inntekt. Jeg kommer fra en familie av arbeidsløse boliglånsmedlemmer, slik at jeg ikke kunne hjelpe, men blurt ut en upassende, "Er du gal ?!"

Siden boligboblen dukket opp i 2006, er boligprisene nede på nesten 30% i vårt område, og mange av husene i vår blokk har vært usolgte i nesten et år, så du kan se hvorfor jeg trodde han kunne være litt nøtter.

Min venn, aldri den som kom tilbake fra en sjanse til å bevise meg feil, la ut hans grunner ...

1. Mindre konkurranse

En av de vanskeligste rammene på arbeidsmarkedet har vært de som er knyttet til boligmarkedet, og eiendomsmeglere er ikke noe unntak. I California er antallet registrerte agenter nede på 18% alene siden 2007. Mine venners grunner til at mindre realtors i spillet, vil det være mindre konkurranse om oppføringer og representasjon for kjøpere.

Selvfølgelig argumenterer jeg for at det er færre oppføringer og kjøpere, så poenget er stumt, men mer om det senere ...

2. Evne til å sette dine egne timer

Det er ingen tvil om at det å være i stand til å sette dine egne timer er et stort pluss, men å selge fast eiendom er også krevende av tid. Jeg hevder at du vil trenge en første jobb med en ganske fleksibel tidsplan siden kjøpere / selgere generelt vil at agentene skal jobbe rundt sin tidsplan, ikke omvendt.

Med markedet som det er, er det også sannsynlig at du må vise kresne kjøpere mye flere boliger og bruke mye mer tid på å markedsføre selgerens hjem.

3. Legg inn lave rentenivåer

Hvis du ser på et boliglåns sammenligningskjema, er det klart at det aldri har vært en bedre tid å signere et langsiktig lån. Et 30-årig boliglån kan låses inn for rundt 4,5%, så det er sikkert mulig at nye kjøpere kan komme inn i markedet.

Selv om du godtar alt dette, lurte jeg meg fortsatt på ...

"Hvor kommer alle disse fantomklientene fra?"

Min venn svarte at han visste at klienter ville være den tøffeste delen, men fordi den var en annen konsert, skulle han bare markedsføre klienter via ord i munn. Han skulle ikke bruke penger på de fancy magneter eller latterlige parkbenker. Han skulle bare markedsføre seg til venner, familie og deres bekjente.

Målet hans er å ikke gjøre en formue som selger fast eiendom, men bare selge et par hus om året og bankkommisjonen på hver enkelt.

Så hva tror du? Er vennen min gal for å bli med i eiendomsmatchet nå?


Skrive Inn Din Kommentar