Penger

Hendig med verktøy? Her er en In-Demand Business du antagelig aldri vurdert

Hendig med verktøy? Her er en In-Demand Business du antagelig aldri vurdert


Det er en farlig verden der ute for katter, hva med biler, coyoter og andre kattemordere. Derfor lever innendørs katter opptil tre ganger så lenge som utendørs katter, og hvorfor min kone og jeg holder katter inni det meste av tiden.

Kattene elsker imidlertid frisk luft og kjeder seg lett når de holdes innendørs. Det er et problem - og hvis du er entreprenørrett, vet du det der det er et problem, er det en moneymaking mulighet. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Løs et problem for å tjene penger

Flere og flere katteeiere blir klar over at katter trenger mental stimulering, og tid i et trygt utemiljø gir det. Hva kan opptatt katt eiere gjøre for å gi et stimulerende miljø for sine kjæledyr?

Her i Florida går vi våre katter (på bånd), men da vi bodde i Colorado, bygget jeg en 8-å-8-fots kabinett på baksiden av garasjen. Den hadde hyller, et tre og en rampe til en høy abbor. Jack og Opie var trygge fra de fleste utendørs farer, og de kunne komme og gå fra huset da de var glad for å bruke en liten kattedør.

Vi brukte til slutt $ 1000 for å gjøre hele bakgården til en trygg, kattfluktsikker lekeplass for våre gutter, men jeg gjorde mye av arbeidet selv. Men mange mennesker har ikke tid eller lyst til å bygge en utendørs kabinett.

Å kjøpe en kattekabine på nettet er ikke alltid en ideell løsning. Vurder Garden Cat Enclosure fra cagesbydesign.com. Den starter på rundt $ 3000, og andre komponenter (som røret og døren for å koble bur til huset) legger til hundrevis av dollar. Noen katt eiere er glade for å betale det, men kabinettet krever montering og en plattform bygget fra lokalt kjøpte sementfliser. Selv når du bruker tusenvis av dollar, har kunden fortsatt mye arbeid å gjøre!

Det er der du kommer inn, hvis du vil hjelpe katter og tjene penger. Katteeiere trenger en tjeneste som installerer kattekapsler. Et raskt online søk viser at det er lett å finne et selskap som installerer kattekapsler i Australia, men ikke i USA eller Canada. Dette er en nisje som venter på å bli fylt. Vurder disse to fakta:

1. Selvmonterte kattekapsler kan koste mer enn 800 dollar for en liten enhet som kobles til et vindu og tusenvis av dollar for en som er i full størrelse.

2. Jeg bygget vår kattekapsel for $ 110 med materialer kjøpt hos Home Depot.

Begynner du å se fortjenestepotensialet?

For å få erfaring, installer et kabinett for dine egne katter. Ta bilder og videoer av dem som nyter det. Da kan du begynne å gjøre dette for andre, deltid hvis du vil. Sett dine egne timer, siden det er sannsynlig at ingen andre i byen gir denne tjenesten.

To måter å lage kattkapslinger

For å holde det enkelt i begynnelsen, kan du bare installere kattekapsler som kunder kjøper online. Hvis de er villige til å betale $ 3000 for et kabinett, kan de gjerne betale deg $ 300 for å gjøre installasjonen. Med praksis kan det ta deg mindre enn en dag.

Den andre ruten, som har mer profittpotensial, er å skreddersy vedlegg på stedet. Du kan belaste mindre enn $ 1000 for å gjøre enkle design som den jeg bygde, samtidig som jeg tilbyr mer forseggjort kattekapsler for $ 2000 og oppover.

Add-On-tjenester kan bygge opp virksomheten din

Deretter er det tilleggene. "Cat løper" er lange "rør" bygget (vanligvis) av tømmer og netting. De lar katter trygt gå langt inn i gården. De er noen ganger koblet til andre vedlegg.

Cat-proofing eksisterende gjerder er en annen tjeneste du kan tilby (det er mulig - vi gikk to år uten flykte). Se på elektroniske bilder av kattekonstruksjonsdesign for ideer, og skriv ut noen av bildene for å vise potensielle kunder.

Bygging av kattekapsler er ikke en felles virksomhet (ennå), så det er ikke lett å si hvor mye du kan gjøre, eller om det vil være nok etterspørsel om å tjene mer enn en deltidsinntekt der du bor. Men når folk betaler $ 3000 for noe du kan bygge for under $ 1000, er det sannsynligvis en liten fortjeneste potensial der inne et sted.

Din sving: Har du et kabinett for katten din? Vil du vurdere å installere innhegninger for andre katteeiere som en bedrift?

Skrive Inn Din Kommentar