Liv

Kjører et løp? Her er 8 måter å spare på løpegebyr og utgifter

Løping er en av de mest rimelige treningsformene. Vanligvis er den eneste store utgiften du trenger å bekymre deg for å kjøpe et pålitelig par sko.

Oh, og raser.

Å konkurrere i løp er min favoritt måte å være motivert og holde fast i treningsrutinen min. Jeg elsker rasdagen! Den inspirerende gruppens mentalitet, publikum på sidelinjen og innstilling av en ny personlig rekord (PR) får blodet mitt til å strømme.

Men løp kan bli dyre. Som en generell regel, Jo lengre løp, jo høyere koster.

Hvis du er en kollegerløper, har vi noen gode forslag til lagring på neste arrangement. Hvis du er i begynnelsen av løp og har vært å leke med ideen om å delta i et løp, bør økonomiene ikke stoppe deg fra å oppfylle målet ditt.

Enten du vil kjøre en 5K eller en maraton, er det noen måter å lagre.

1. Kjør som en gruppe

Mange løp gir rabatt til folk som registrerer seg som en gruppe.

Min mann og jeg vil kjøre Atlanta Halloween Half Marathon i år. Registreringsavgiften er $ 75 per person, som er ganske vanlig.

Vi prøver å scrounge opp et par venner til å kjøre med oss, men fordi kostnaden er bare $ 70 per person hvis vi melde oss på i en gruppe på fire eller flere.

$ 5 kan ikke høres ut som mye av en forskjell, men det begynner å legge opp når du er et ektepar som registrerer for to eller tre løp per år, som vi planlegger å gjøre.

I tillegg, siden det er et Halloween-tema-løp, kommer vi til å ha på deg kostymer! Og kostymealternativer er bare så mye morsommere med fire personer. Her er hva jeg tenker: Spongebob, Patrick, Squidward og Mr. Krabs.

2. Registrer tidlig

I mange løp blir tidlige fugler belønnet. For eksempel, hvis du registrerer deg dagen før OUC Orlando Half Marathon i desember betaler du $100 delta. Hvis du registrerer deg online før 30. september, skal du bare utelukke $ 80.

Løpere med fremsyn for å registrere seg et helt år på forhånd betalt bare $70!

3. Bruk samme firma for hvert løp

Mens mange løp er uavhengige hendelser, er det mange selskaper som arrangerer en rekke løp gjennom hele året. Hvis du holder deg til et bestemt selskaps løp, belønner de vanligvis deg for din lojalitet.

Et eksempel er A Better World Running, som er vert for raser over hele Sør-California. Hvis du løper fire av sine løp, er det femte løp gratis. En gratis maraton? Det er drømmen min!

4. Frivillig

Hvis du elsker rasdagen så mye som jeg, har du noen gang vurdert å være en rasefrivillig?

Å sette på en vellykket begivenhet tar mye arbeidskraft, så kappearrangørene trenger alltid folk til å gi ut kopper vann på milmarkører, distribuere rasepakker eller servere mat.

Race 13.1 er et selskap som belønner sine frivillige med "rasepenger" for å søke mot fremtidige Race 13.1-hendelser. For eksempel, hvis du hjelper løpere med pakkeopptak, tjener du 10 løpebiter per time. Hvis du er en kursmonitor, lager du 20 løpebiter per time. En rase buck tilsvarer en dollar.

Ved slutten av dagen vil du få nok til å betale for en 5K eller kanskje enda et lengre løp!

Race 13.1 vert 5Ks, 8Ks, 10Ks og half marathons over hele landet, så du kan sikkert finne en i nærheten av deg.

5. Få en kupongkode

RetailMeNot tilbyr mange kuponger for besparelser på visse løp. Det er lett å søke etter løp i ditt område. Nettstedet tilbyr rabatter på noen populære racer-serier.

Få for eksempel $ 5 av Fargeløpet og $ 15 off the Rock 'n' Roll Marathon-serien.

6. Hopp over giret

Noen ganger er en offisiell T-skjorte inkludert i prisen når du registrerer deg for et løp. Imidlertid bestemte bestemte løpere at deltakerne velger om de vil bruke en ekstra $ 10, $ 15 eller til og med $ 20 for T-skjorten. Hopp over å kjøpe skjorten for å gjøre løpet mer kostbart.

7. Hold deg lokal

Mine løpevenner og jeg har en vane med å søke etter løp på kjølige steder vi vil gjerne besøke. Min kollegium romkamerat og jeg reiste fra vår skole i Nord-Georgia til Nashville, Asheville, Øst-Tennessee og til og med Washington D.C. for løp.

Mens turer til nye byer er spennende, Kostnaden for transport og overnatting legger raskt opp. Se om du kan finne et løp i nærheten av byen din.

8. Kjør nesten

Hvis du er mindre interessert i spenningen i rase kultur og mer interessert i å nå et mål eller sette en ny PR, bør du vurdere å kjøre et "virtuelt løp" i ditt eget nabolag.

For et virtuelt løp, tar du deg selv, noe som noen mennesker finner ubeleilig. Du påløper imidlertid ingen reiseutgifter, og medaljen din sendes til døren din!

Virtual Run Events og Virtual Strides er to programmer dedikert til virtuelle raser. Disse selskapene er også gode alternativer for alle som ønsker å løpe for en god sak, fordi en viss mengde fra hver registrering går til veldedighet!

Virtuelle løp er vanligvis mye billigere enn stedsspesifikke løp. Eyes of the Dragon Half Marathon koster bare $ 29!

Hvis et av Nyttårs resolusjoner for 2017 skulle delta i et stort løp, ikke la kostnadene sakte deg! Besøk Kjører i USA og finn et løp i nærheten av byen din. Bruk deretter en eller flere av disse tipsene for å gjøre løpedagen mindre økonomisk stressende.

Laura Grace Tarpley er en nomad og frilansskribent som driver bloggen Let's Go Tarpley!, Hvor hun deler tips om budsjett reise og flytte til utlandet. Følg henne på Twitter @ lgtarpley.