Penger

10 Money Savers Vi beundrer

10 Money Savers Vi beundrer

Når det gjelder å spare penger, er noen mennesker fordeler. Faktisk, hvis budsjettliv var en olympisk sport, ville disse mennene og kvinnene ta hjem gullet. Med det sagt, trodde vi at vi ville dele ti av våre favoritt personlige finans bloggere.

Mens vi liker å tro at du aldri vil jukse med oss ​​på en annen blogg, vet vi det bedre. Faktisk er det mye vi kan lære av andre, og disse ti savin 'tullene er ikke noe unntak:

Trent Hamm av den enkle dollar (www.thesimpledollar.com) - Trent Hamm måtte slå på bunnen før han kunne bli den kunnskapsrike sparer han er i dag. Gjennom prøving og feiling var han i stand til å komme opp med en plan som tillot ham å betale av sin kredittkortgjeld, hans kjøretøy og sette opp et beredskapsfond. Han deler sitt råd med andre på sin blogg og gjennom sin bok The Simple Dollar: Hvordan en mann slettet ut sine gjeld og oppnådde livet til hans drømmer.

J.D. Roth of Get Rich Slowly (www.getrichslowly.org) - J.D. Roth er bare en gjennomsnittlig fyr som fant seg midje dyp i gjeld. Etter å ha studert emnet Personlig finans nøye, kunne han avsløre at svært få mennesker blir rike raskt, men nesten alle kan bli rike sakte ved å tålmodig følge noen enkle regler. Hans nettsted hjelper andre akkurat som han kommer ut av gjeld og bygger livet de alltid drømte om.

Jason White of Frugal Dad (www.frugaldad.com) - Jason White hater gjeld. Han liker ikke risiko og tolererer bare kredittkortselskaper. Det var det som gjorde ham til den perfekte forfatteren for en personlig finans blogg. Frugal pappa deler alt han lærte underveis, inkludert hvordan å komme seg ut av et oppadgående billån og de ti beste stedene å flytte eller trekke seg av.

Jeremy Vohwinkle of Generation X Finance (www.genxfinance.com) - Dekker emner som omhandler en unik generasjon, Jeremy Vohwinkle og hans lederforfatter, Charissa Arsaoui, gjør spare penger morsomt og interessant. Fra å hjelpe deg med å sammenligne sparekontoer for å dele sin hemmelige Award-Winning Steak Chili Recipe, er målet med Generation X Finance å holde gjennomsnittlige borgere med kunnskap om at de trenger å bli økonomisk passform.

Nora Dunn fra The Professional Hobo (www.theprofessionalhobo.com) - Når det kommer til å reise verden, vet Nora Dunn hvordan man gjør det gratis eller nær gratis. Gjennom en rekke caretaking og freelance skriveoppgaver, har hun vært i stand til å finansiere sine opplevelser siden 2006. Hun deler sine pengerbesparende tips med WiseBread som Senior Bidragsyter, Transitions Abroad, og MyCareOne som en vanlig bidragsyter.

Dervaes-familien av Urban Homestead (http://urbanhomestead.org/) - Dervaes-familien tok sitt hjem i byen og gjorde det til et viltvoksende byhus med urter, frukt, grønnsaker og spiselige blomster samt små husdyr som geiter og kyllinger. I stedet for å vokse gress, vokser de mat. Omgjøre en enkel livsstil har tillatt de fire medlemmene i familien å nyte mer på en liten lønn. Den eldste datteren, Anais 'blogg, fremhever de daglige hendelsene på Urban Homestead.

Crystal Paine of Money Saving Mom (www.moneysavingmoney.com) - Mor og frugalista Crystal Paine delte sin historie om å spare penger og holde seg ut av gjeld på en blogg fra henne i fortiden. Hun fant snart ut at hun var oversvømmet med spørsmål fra lesere som ønsket å lære mer om enkel å leve. Som et resultat av all denne korrespondansen, opprettet hun Money Save Mom, et nettsted dedikert til "å hjelpe deg til å bli en bedre boligøkonom". I tillegg til å kjøre en blogg, et daglig nyhetsbrev, Facebook og Twitter-kontoer, skrev hun også bare en bok.

Ramit Sethi, jeg vil lære deg å være rik (www.iwillteachyoutoberich.com) - Etter å ha lært at han bare ville kunne gå på college dersom han ble tildelt stipend, tok Ramit Sethi saker i egne hender ved å søke om alle han kunne få hendene på. En dårlig investering med pengene han mottok, var nok til å få ham til å forandre sitt perspektiv om penger. Faktisk det var da han bestemte seg for at penger bare var en liten del av å være rik. Hans blogg og bok med samme navn gir et innblikk av hvordan man skal leve et langt, lykkelig liv.

Erin Chase på $ 5 dollar middager (www.5dollardinners.com/) - Erin Chase elsker en god utfordring. Derfor var det ikke noe for henne å piske opp en bemerkelsesverdig middag for familien hennes for under $ 5. Hennes blogg og kokebok inneholder det beste av disse concoctions som viser at du kan strekke matbudsjettet enda lenger med litt tid og kreativitet.

Jim Wang av Wallet Hacks (www.wallethacks.com) - Jim Wang mener at lykke kommer fra å gjøre mer av det du elsker med folkene du elsker. Hans nettsted ser ut til å være alt om penger, men det handler egentlig om noe mye mer viktig - livtilfredshet. Hver bloggoppføring viser deg hvordan du kan få mer for mindre. Ved å bruke smart, åpner du mulighetenes dører.


Skrive Inn Din Kommentar