Penger

Hvordan vinne $ 1000's Entering Pet Photo Contests

Hvordan vinne $ 1000's Entering Pet Photo Contests

Pet fotokonkurranser er en fin måte å tjene ekstra penger, og selv om jeg ikke har noen ekte foto talenter, har jeg en søt hund som er mer enn villig til å stille når tiden kaller det.

Her er noen tips for å øke sjansene dine for å vinne:

Tast inn. Og Skriv ofte.

Fotokonkurranser er beryktede for å ha en liten mengde oppføringer i forhold til andre konkurranser. Det viser seg at de fleste ikke er interessert i å bruke tid til å delta i konkurranser som krever mer enn et navn og en e-postadresse. Det er der du og jeg kan dra nytte av ...

Speid de siste vinnerne

Det er viktig å få en ide om hva dommerne leter etter før du sender inn bildet ditt. Noen konkurranser har en tendens til å foretrekke kuttebilder, som den til høyre for hunden min Franklin, mens andre foretrekker mer profesjonelle bilder som den ene under foreldrenes hunder.

Hvis det er en månedlig konkurranse, kan du se tilbake til arkivene for å se hvilke typer bilder som har vært bra med dommerne.

Lag en stemmearmé

Mange fotokonkurranser avgjøres av bildet som mottar flest onlinestemmer, så gjør ditt beste for å tippe skalaene til din fordel. Slå en avtale med dine venner og familie om at du vil bidra til å stemme opp deres bilde hvis de hjelper med å stemme opp med deg.

Her er noen av de beste kjæledyrkonkurranser 2011 for å hjelpe deg med å komme i gang ...

1. Martha Stewart Halloween Pet Contest - Topppris: $ 200 Pet Gift Cards

Martha Stewarts nettside er også vert for en månedlig konkurranse. Denne måneden er konkurransen Halloween tema, så du vil sende et bilde med kjæledyret ditt i full drakt.

2. Purina Månedlig Fotokonkurranse - Topppris: $ 500 Amazon Gavekort

Purina er vert for et annet tema hver måned, og september er "Mest Talented Pet Month." Et $ 500 Amazon-gavekort vil gå til både katten eieren og hunden eieren som sender bildet som mottar flest stemmer av Purina nettsted goers.

3. Fresh Steps YouTube-konkurranse - Topppris: $ 500 Cash

Dette er for deg kattelskere. Fresh Step, kitty litter selskapet, er vert for en konkurranse der deltakerne har blitt bedt om å laste opp en video til Fresh Step YouTube siden av katten din er dum. Vinneren kan også bli tilbudt en rolle i en kommende kommersiell.

4. Verdens uglieste hundekonkurranse - Topppris: $ 1.000 Cash

Sannsynligvis den mest kjente hundekonkurransen og den som kommer inn hvis poochet ditt er mindre enn fotogen. Konkurransen foregår på Sonoma-Marin messen i California hver sommer.


Skrive Inn Din Kommentar