Penger

Slik lager en ekstra $ 50 / uke for Amazon.com

Slik lager en ekstra $ 50 / uke for Amazon.com

Jeg har nylig lest om en tjeneste Amazon gir kalt Mechanical Turk som fascinerte meg. I motsetning til andre nettstedsider som ser etter kontraktshjelp, syntes Amazon Mechanical Turk-tjenesten å tilby enkel å utføre oppgaver som kunne fullføres av nesten alle med en datamaskin.

Lite eller ingen erfaring er nødvendig for mange av pengene som tjener oppdrag. Og det hørtes ut som noe perfekt for alle som trengte litt hjelp til å tjene penger i bytte for å gjøre noe arbeid på en fleksibel tidsplan.

Jo mer jeg leste om Mekanisk Turk jo mer kom jeg til å tro at dette kan være en god ressurs for mine venner og lesere for å få litt god sideinntekt med liten innsats. Gjør meg ikke galt, når jeg snakker om en sidetilgang, tenker jeg på $ 50 i uken, men hei, for alle som bor på et stramt budsjett, det slags penger betyr at du kan unne deg noe fint i stedet av å dyppe inn i et allerede stramt budsjett. Vi trenger alle det.

Ikke ønsker å anbefale en ressurs til deg. Jeg hadde ikke prøvd meg selv. Jeg bestemte meg for å legge inn et oppdrag for å se hvordan det virket. Artikkelen under ble fullført for meg av en mekanisk turk-arbeider. Jeg skjønte at en arbeidstaker som rutinemessig fullfører oppdrag, ville være bedre i stand til å forklare hvordan det fungerer. Så jeg postet en oppgaveoppgave som søker, det er det de kaller jobbplakater. Jeg tilbød å betale $ 20 for en artikkel som ble fullført innen en dag, og hva du ser nedenfor er resultatet.

Fra artiklene og rådene jeg har lest fra andre som fullfører oppgaver, ser nøkkelen ut til å hoppe inn og akseptere raskt den neste oppgaven du er kvalifisert for. Ikke bruk tid på å jakte på den perfekte oppgaven, bare gjør dem neste, neste, neste osv. Mens grunnleggende oppgaver bare kan betale $ 0,10, er de enkle og raske å fullføre. Det tar ikke lang tid å fullføre en oppgave på mindre enn et minutt, så om en time, med liten erfaring, kan du lage $ 6 til $ 10 avhengig av hvor fort du er.

Amazon Mekanisk Turk er ikke en rask rik svindel, eller en av dem gjør stor inntekt i fritiden din. Det er et ekte arbeid hjemme mulighet hvor du blir betalt for å gjøre ekte arbeid. Uten pendling, ingen crappy-sjef, og arbeider når du vil, er Amazon-mekanisk Turk-tjenesten verdt å se etter noen som ønsker å tjene ekstra penger.

The Mechanical Turk Artikkel

Amazon Mechanical Turk er en pengeproduserende ressurs tilgjengelig for alle som har en datamaskin, internettilgang og litt ekstra tid på hendene.

Fra å registrere deg for å overføre inntekter til en gyldig bankkonto, er hele prosessen på Amazon Mechanical Turk-nettsiden enkel og lett å forstå, i motsetning til noen av de "enkle pengene" som annonseres på internett i disse dager.

Survey nettsteder som hevder å betale penger kan komme med en rekke ansvar eller tilbud som du må registrere deg og betale for før du kan få betalt av nettstedet som tilbyr tjenesten.

Med litt tålmodighet og noen få ekstra minutter kan du tjene ekstra penger hver dag og generere en anstendig sum penger ved utgangen av bare en uke.

Registrering er gratis og krever ikke ekstra arbeid hvis du allerede har et Amazon.com brukernavn og passord. Hvis ikke, kan du sette opp en og bruke samme bankkontoer, e-postadresser og informasjon du bruker når du bruker Amazon.com med Mechanical Turk.

Når du har konfigurert kontoen din, blir du tildelt et Mekanisk Turk-arbeidsnummer, som noen ganger er nødvendig i oppgaver som kalles Human Intelligence Task (HIT) forespørsler for å sikre at du mottar betaling, og kan begynne å jobbe med HITs.

HITs er sortert enten ved å se dem alle samtidig, eller ved bare å se de som du kvalifiserer for. Når du aksepterer HIT, kan du forlate dem og komme tilbake til dem senere ved å klikke på fanen "HITs Assigned To You" øverst på siden.

Dette vil også vise deg hvor mye tid du har igjen for å fullføre hver HIT, så vel som dagen du aksepterte den og dagen den forfaller. Dette er en enkel måte å holde orden på, og sørg for at du ikke går glipp av muligheten til å tjene penger.

Avhengig av dine kvalifikasjoner, som du enten starter prosessen med eller oppnår ved å fullføre kvalifikasjonstester gjennom din bruk av Amazon Mechanical Turk, kan du fullføre høyt betalte oppgaver, noen så høyt som $ 50,00!

På toppen av hver HIT er det en rektangulær boks med HIT-tittelen, "forespørgeren" (person som oppgir oppgavetildelingen) og "kvalifikasjoner som kreves". Vær oppmerksom på disse detaljene, da de vil avgjøre om HIT er tilgjengelig for deg eller ikke. Det er også en boks du kan klikke på som vil tillate deg å automatisk akseptere neste HIT som den aktuelle forespørselen tilbyr. Dette sparer tid og gjør det slik at du ikke trenger å gå tilbake til nettlesingsskjermen for å godta en annen HIT.

Noen forespørgere vil ha mange HIT-er tilgjengelig for ferdigstillelse, for eksempel en rekke lignende undersøkelser eller oppgaver som du kan gjøre etter hverandre for å oppnå maksimal betaling. Generelt vil Mekaniske Turk-brukere først starte med å kunne fullføre HIT som er lavt betalende, noen så lite som $ 0,01. Men hvis du har en time eller så, vil fullføringen av mange av disse treffene på rad øke, og du vil legge merke til en kraftig økning i kontosaldoen din, bare ved å bruke så lite som en time på nettstedet.

Mekaniske Turk HITs er enten godkjent eller avvist ved inspeksjon av forskeren som gir oppgaven.De fleste av HITene gir detaljerte instruksjoner når du aksepterer dem så langt som hvordan du fullfører oppgaven, hvilke trinn som er nødvendige for å motta betaling, og hvor ofte kan du fullføre disse HIT. Noen forespørgere tillater bare at hver arbeidstaker fullfører den tilgjengelige HIT en gang, ofte angitt i detaljene som er funnet på HIT-siden. Andre lar deg fullføre den samme typen HIT flere ganger på rad. Ved undersøkelser er du vanligvis bare lov til å fullføre undersøkelsen en gang. Den samme forskeren kan imidlertid ha mange undersøkelser under forskjellige HIT-navn, og i dette tilfellet kan du tjene penger til å gjøre flere undersøkelser på rad.

Hver HIT har spesifikke detaljer som følger med det og er lett å forstå i mange tilfeller. Du bør sjekke kontoen din daglig, eller i det minste veldig ofte, for å se statusen for de sendte HIT-ene dine, og for å sørge for at du ikke samler avslagne HIT-er, da dette senker godkjenningsgraden din og gjør det vanskeligere å kvalifisere for de høyere betalende HIT-ene.

Noen forespørgere vil ta mer enn en dag for å godkjenne ditt innleverte HIT - dette er hvor tålmodighet kommer inn. De vil etter hvert akseptere det, og du vil legge merke til at kontosaldoen øker med hver godkjente HIT. Noen oppgaver er mer kompliserte, for eksempel lyd transkripsjon eller video transkripsjon. Disse krever litt mer tid fordi noen av dem er på fremmedspråk, noen av høyttalerne snakker med en hastighet raskere enn arbeideren kan skrive, eller de er rett og slett for lette å forstå. Pass på at du tar hensyn til hvor lenge video- eller lydklippet er som du blir bedt om å transkribere; fire av fem minutters videoer vil ta mye mindre tid å skrive ut et skript enn enn de som er en eller to timer lang. Disse, man kan finne, er ikke verdt bare $ 0,40 eller $ 0,50 som tilbys som betaling, men noen av dem som krever høyere kvalifikasjoner, resulterer også i høyere mengder penger.

For å få mest mulig ut av å jobbe med Mechanical Turk, bør arbeidstakere alltid prøve å skaffe seg kvalifikasjoner ved å ta brukbarhetstest, kreve kvalifikasjon for bestemte oppgaver, eller tilbringe litt ekstra tid på å bla gjennom sidene for å finne den beste HIT tilgjengelig på den tiden. Når du har akseptert et HIT, må du være oppmerksom på instruksjonene slik at du ikke ender med å fullføre den og da ikke mottar betaling på grunn av en enkel feil.

Sørg for å lese instruksjonene som er gitt i Hjelp-delen av nettstedet før du fullfører HIT-er som er svært detaljert, slik at du kan unngå å sette arbeid og krefter inn i noe og ikke bli betalt for det. HITs endres og roterer gjennom systemet hver dag, så det er en god ide å ofte oppdatere sidene og sortere HITs ved høyest betalende først, lavest betalende sist.

HITs er også fjernet fra systemet i minuttet, så en HIT du ser på en side, er kanskje ikke tilgjengelig for ferdigstillelse neste gang du besøker den samme siden. Du vil finne at på de siste sidene av HIT som er tilgjengelige for deg, vises noen av HITene som $ 0.00. Disse anbefales ikke hvis du ønsker å gjøre en anstendig sum penger for å fullføre oppgaver. Imidlertid er disse oppgavene sikkert å være utrolig enkle, og kanskje å fullføre flere lavbetalende HITs vil resultere i en anstendig sum penger over tid. Noen forskere tilbyr bonuser for å gjøre en eksepsjonell jobb, for eksempel å skrive en svært veltalende artikkel om et bestemt emne eller besvare ekstra spørsmål på en undersøkelseswebside. Bonuser kan variere fra $ 0,10 til $ 0,75; Det avhenger av forskeren og den spesielle HIT.

Ideen om Amazon Mechanical Turk er ikke å gjøre en betydelig inntekt til å leve av, men bare å tjene ekstra penger for å fullføre enkle oppgaver. På slutten av en uke kunne du ha samlet $ 10,00 eller $ 50,00 avhengig av hvor ofte du bruker nettstedet. Dette er åpenbart ikke nok til å leve av eller avhenge av som lønn, men det er definitivt en fin måte å tjene penger på som er like legitim og pålitelig som amazon.com selv.

Et ord med advarsel: Ikke alle HIT er like trygge som de virker. Noen kan si at de betaler $ 30,00, men oppgaven innebærer å registrere deg for ringetoner til en pris på $ 9,99 per måned eller å fullføre en forespørsel om kreditt score til en pris på $ 19,99 ved påmelding.

Noen er bare svindel som har kommet inn i systemet, og bør ikke fullføres av arbeidere. Disse vil bli mer merkbare når du blir vant til Amazon Mechanical Turk-systemet, men vær definitivt klar over de som ser bra ut i begynnelsen, men kan ende opp med farlig til slutt.

Oppgi aldri kredittkortnummer, med mindre du vet nøyaktig hva vilkårene og betingelsene for nettstedet er. Noen kan ikke tillate deg å avbryte en tjeneste som du registrerer deg for, eller kan kreve at du fullfører prosessen du starter, selv om det innebærer å betale mer penger enn du forventet eller har råd til.

Når det er sagt, har Amazon Mechanical Turk ikke en mengde av disse i HIT-systemet, men noen ganger vil disse komme opp som HIT som du kan akseptere. Bare vær forsiktig før du aksepterer en HIT og sørg for at du kan fullføre den i den tildelte tiden.

Hver Amazon Mechanical Turk HIT har en annen tid som forskeren tilbyr for å fullføre den. Noen kan være tre dager, noen tre timer. Hvis du ikke fullfører et HIT i løpet av tiden som er oppgitt fordi du enten går tom for tid eller aksepterer HIT og glemmer det i noen dager, vil du ikke motta betaling og din godkjenningsgrad vil redusere, noe som gjør det vanskeligere å godta høyere betalende HITs.

Vanligvis har søkeren tildelt mer enn nok tid til å fullføre sin Mekaniske Turk HIT, men ta notat bare hvis det oppstår en situasjon der det er nødvendig å fullføre HIT på kort tid.

Realistisk kan man tjene rundt $ 20,00 i uken, avhengig av hvor mange HIT de fullfører per dag, hvor mange er godkjent eller avvist, og hvor mye tid de kan bruke til hver oppgave. I øverste høyre hjørne av hver side kan du se hvor mye du har tjent siden du registrerte deg som arbeidstaker og hvor mange HIT du har sendt inn. Du kan enkelt se hvilke som er godkjent eller avvist ved å klikke på "Din konto" -fanen øverst på skjermen og kan spore fremdriften som en Amazon Mechanical Turk-arbeider.

Det er et par forskjellige måter å motta pengene du har tjent på å fullføre HIT. Når arbeidstakere har tjent over $ 10,00, gir Amazon muligheten til å overføre penger fra den mekaniske turk-kontoen til en gyldig bankkonto. Dette kan gjøres i kategorien "Din konto" også. Men forvent ikke å motta betaling øyeblikket du overfører det til en bankkonto. Du må først validere bankkontoen din ved å legge inn to forskjellige innskudd som Amazon plasserer i kontoen din, og deretter angir du kontokontoen i kontoen din. Når kontoen din er validert, tar det et par dager for pengene å vises på bankkontoen din, klar for utgifter.

Et annet alternativ som Amazon Mechanical Turk gir deg, er å bruke pengene du tjener på produkter på Amazon.com. Dette betyr at du kan kjøpe noe som Amazon.com gjør tilgjengelig for sine kunder med pengene du gjør ved å ta enkle 5-minutters undersøkelser eller skrive korte artikler - det er så enkelt! Du kan ikke overføre penger til en bankkonto før du tjener minst $ 10,00. Dette er et incitament til å fullføre mange oppgaver for å bygge opp den nødvendige mengden penger.

Til slutt er Amazon Mechanical Turk et enkelt, dynamisk system levert av Amazon som gjør det mulig for den gjennomsnittlige personen over 18 år å tjene litt ekstra penger. Ikke bare kan du fullføre disse fra komforten i ditt eget hjem, men du kan fullføre dem på fritiden og tjene så lite eller så mye penger som du vil. På ingen måte bør man stole på Amazon Mechanical Turk som en eneste inntektskilde, da det ville kreve å fullføre mange HITs og tid som de fleste voksne ikke har i en gitt dag. Men med litt ekstra tid, tålmodighet og innsats kan du få mest mulig ut av hva Amazon Mechanical Turk har å tilby.

Denne gjesteposten ble levert av Steve Rhode på GetOutofDebt.org

Kilde: "Hvordan bruke Amazon Mekanisk Turk å tjene ekstra penger når du vil"

Skrive Inn Din Kommentar