Tilbud

Vi hilser denne beslutningen: 16 millioner veteraner vil få tilgang til store besparelser

Vi hilser denne beslutningen: 16 millioner veteraner vil få tilgang til store besparelser

Hvis noen fortjener noen ekstra besparelser, er det militære veteraner. (Vi takker deg!)

Så her er noen gode nyheter: Starte denne Veterans Day, 11. november 2017, veteraner med en ærverdig utslipp vil kunne få tilgang til militære utvekslinger på nettet, og gi dem store besparelser ved hjelp av sine datamaskiner eller smarttelefoner.

Forsvarsdepartementet annonserte kommende endringer i sin online militære utvekslingspolitikk forrige uke.

For tiden er tilgangen til militære utvekslinger begrenset til aktiv militær og de flere millioner veteranene som er pensjonert fra militæret, Medal of Honor-mottakere og eller ærefylt utladet med en 100% funksjonshemmingsklasse på grunn av serviceforbundne skader, ifølge Military Advantage .

Nå vil ca 16 millioner honorably utladede veteraner kunne få tilgang til utvekslingene på nettet.

Hva du trenger å vite om shopping på militære utvekslinger

Siden 1895 har militære utvekslinger vært tilgjengelig for servicemedlemmer for å gjøre deres liv mer komfortable både hjemme og i utlandet.

Gjennomsnittlig utveksling gi omtrent 20% rabatt i forhold til kommersielle varehus når du faktor i både lavere priser og militærets unntak fra statlige og lokale skatter, ifølge Military Advantage.

Beslutningen om å inkludere honorably utladte veteraner er en del av et forsøk på militære utvekslinger for å øke inntekter som har lidd på grunn av at basene lukkes og aktive plikter reduseres. Den nye inkluderingen er også ment å belønne de som ble honorably utladet for deres tjeneste.

Veterans ektefeller og andre avhengige vil ikke få tilgang til nettbutikkene.

Din sving: Vil du dele denne artikkelen med noen militære veterinærer du kjenner? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist ved The Penny Hoarder og en senior ved University of Tampa. Hennes beste venn er i Luftvåpenet.

Skrive Inn Din Kommentar