Penger

Oppmerksomhet Shoppere: Nytt nettsted betaler deg å dele tilbud

Oppmerksomhet Shoppere: Nytt nettsted betaler deg å dele tilbud

Jeg vet for noen mennesker at tanken på å stå opp på 4:00 for å stå i kø og kjempe overfylte parkeringsplasser høres ulykkelig, men jeg må bekjenne - jeg elsker absolutt svart fredag.

Jeg har deltatt hvert år så lenge jeg kan huske, og jeg har ofte tjent ekstra penger ved å kjøpe og videreselge varene jeg har funnet på salg. Ett år betalte jeg selv et semesters undervisningsverdi ved å kjøpe digitale kameraer på svart fredag ​​og deretter selge dem på Ebay noen dager senere. Jeg måtte gå til 7 forskjellige mål den dagen, men det var definitivt verdt det! 🙂

Vanligvis begynner jeg å speidre avtaleområdene i oktober for å få en ide om de elementene som kan ha inntjeningspotensial. Mens vi speidet den andre dagen, snublet jeg på en fantastisk ny avtale nettside som har tjent seg en permanent plass i bokmerkemappen min.

Sumballo.com regner seg som "A Deal Site With A Twist", og det er fordi de bokstavelig talt betaler sine brukere for å legge ut tilbud og varsle samfunnet om varer som er til salgs.

(Oppdatering: Det ser ut til at Sumballo ikke lenger er rundt.)

Hvordan det fungerer…

Du trenger ikke en konto for å søke gjennom nettstedets avtaler, men hvis du vil tjene penger ved å legge inn tilbud, må du registrere deg for en gratis konto.

Det er ganske enkelt å legge inn en avtale, og Sumballos nettside har til og med en flott video når du trenger hjelp. For å starte, klikk på koblingen "Legg inn en avtale" øverst i høyre hjørne, og bruk deretter deres spesielle skjema for å lime inn linken til avtalen du har funnet, og legg til en kort beskrivelse av salgsobjektet.

Sumballo gjør resten, og innen få sekunder ser du avtalen din lagt ut på forsiden av nettstedet deres. De installerer selv en sporingsliste slik at du kan se antall klikk som avtalen din mottar.

Hver gang en besøkende klikker på avtalen og kjøper varen, tjener du en prosentandel av salget (noen butikker betaler mye mer enn andre).

Hvor mye kan du gjøre?

Som et eksempel har en bruker nylig lagt ut en avtale for en nettverkslagringsenhet som ble merket ned 67%. Over 20 personer klikket på linken og kjøpte varen, noe som resulterte i en $ 20 provisjon for Sumballo-brukeren. Cool, ikke sant?

Du kan når som helst trekke inn inntektene dine via Paypal, og Sumballo vil også øke utbetalingsprosenten din etter hvert som du blir mer vellykket.

Mens Sumballo-brukere deler alle typer kuponger og tilbud, kan du bare tjene penger på tilbud som er tilgjengelige for kjøp online. Det er fordi Sumballo bare kan spore kjøp gjort gjennom en av sine partnere, men de har partnerskap med mer enn 600 nettbutikker, inkludert de fleste av de store detaljister som Buy.com, BestBuy.com og Overstock.com.

Ekstrem kupongering

Sumballo har også en seksjon på deres hjemmeside dedikert til å vise deg hvordan du blir en ekstrem coupononer. Hver uke sender de salgsannonsen fra mer enn et dusin dagligvarebutikker / apotek butikker og koblingene til kuponger du kan skrive ut for å gjøre avtalene enda bedre. Hvis du følger deres tips, kan du redusere dagligvarehandelen din betydelig, og i noen tilfeller vil de til og med vise deg hvordan du får varer gratis.

I tillegg til å redusere dagligvareregningen, er det også mulig å tjene penger ved å kjøpe de gratis produktene Sumballo foreslår og videreselge dem på nettet. Jeg har hatt noen suksess med dette med de ukentlige tilbudene på CVS & Walgreens (se artikkelen "Tjen penger på butikk på narkotikaforretninger").

Din sving: Vil du legge inn en avtale på Sumballo for å tjene ekstra penger?


Skrive Inn Din Kommentar