Penger

Hvordan tjene penger å skrive Amazon Anmeldelser

Hvordan tjene penger å skrive Amazon Anmeldelser

Følgende er et gjestepost fra DoughRoller.net ...

Merknad fra Kyle: Mange av dere har kontaktet meg og uttrykt interesse for å starte din egen blogg. Dette innlegget er en i en serie som vi planlegger å løpe de neste månedene for å hjelpe deg med å komme i gang. Gjennomgå nettsteder er en god ide, men du bør vite at Amazon har avsluttet deres tilknyttet program i Connecticut, Hawaii, Arkansas, Illinois, Colorado, North Carolina, Rhode Island og California på grunn av statlige skattelov.

Amazon var en av de første Internett-bedriftene for å starte et robust tilknyttet program. Det kalles Amazon Associates og nettstedet utgivere kan fremme omtrent alle produkter som Amazon selger. Til gjengjeld tjener utgivere en provisjon for hvert salg som varierer fra fire prosent til 15 prosent (gjennomsnittlig er omtrent seks eller syv prosent).

Det er flere fordeler med Amazons program. For det første fordi Amazon selger omtrent alt, kan de fleste nettsteder og blogger finne noe på Amazon for å markedsføre. For det andre er Amazon et velkjent, pålitelig elektronisk e-handelsnettsted som hjelper konverteringsfrekvenser. Og for det tredje tjener du provisjoner på alt dine besøkende kjøper, ikke bare varen du var fremme.

Hvorfor de fleste Amazon-nettsteder mislykkes

Men det er et problem. Mange nettsteder bygget for å markedsføre Amazon-produkter ender opp med å lage svært lite penger. Her er hvorfor. Tenk deg at du vil starte en blogg som fremmer kameraer. Så som mange skriver du vurderinger av hvert kamera og tilhørende utstyr som Amazon selger. Og for å markedsføre kameraet ditt, gjør du ditt beste for å få tilbakekoblinger gjennom gjesteinnlegg, karnevalinnlegg og lignende.

Etter min erfaring vil et slikt nettsted generere svært lite søketrafikk (livsnerven for mest lønnsomme blogger). Problemet er at Internett er overbelastet med vurderinger på omtrent alt. Et kameraoversiktsside ville ikke være unikt. Likevel er dette akkurat det mange ville være online moguls gjøre; de satte opp kjedelig gjennomgang nettsteder. Konkurransen er overveldende for de fleste produkt vertikaler, og nettstedene mislykkes i å gjøre betydelige penger.

Den riktige måten

Så hva er løsningen? Jeg tilbyr to av dem.

Den første er det jeg kaller super vurdering nettstedet (corny, jeg vet). Snarere enn å skrive anmeldelser, gå ut og få produktet. Deretter bruker du produktet og skriver en detaljert gjennomgang. Jeg har tatt denne tilnærmingen med mange produktanmeldelser, og kvaliteten på anmeldelsen er eksponentielt bedre. Og siden nettstedet ditt vokser, vil mange produsenter gi deg produktet til å se gjennom gratis.

Og enda bedre, gjør videoanmeldelser av produktet. Du kan opprette en YouTube-kanal gratis for å publisere videoanmeldelser, og deretter innlemme videoene tilbake til nettstedet ditt. Over tid kan du bli en YouTube-partner, som gir deg mulighet til å tjene penger på YouTube-kanalen din.

Dette er den tilnærmingen som Chris Guthrie tok med NetbookReviews.com. Han bygget bokstavelig talt stedet på fritiden mens han jobbet på heltidsjobb. Og han solgte stedet for en 6-sifret lønningstid. Du kan lese historien her.

Den andre tilnærmingen lærer folk hvordan man bruker produktet. Gå tilbake til kameraets eksempel, tenk å bygge et nettsted som hjelper folk med å ta bedre bilder. Fra å ta bildet til å redigere det digitale bildet, er det massevis av informasjon som vil være nyttig for kameraentusiaster. Nettstedet kan inneholde et forum, og du kan til og med produsere dine egne ebøker for salg som tilbyr ekstra fotograferingstips.

Tror det er umulig? Sjekk ut Digital Photography School, et nettsted grunnlagt av Darren Rowse av Problogger berømmelse. Nettstedet tjener penger fra Amazon gjennom gjennomgang av kameraer og utstyr. Men siden er mye mer enn bare anmeldelser. Og det skjer med det mest populære digitale fotograferingsstedet på Internett.

Tenk deg hva du kan lage i nisjer så forskjellige som trebearbeiding, hjemmekinoer, bilindustrien eller til og med sjakk.

Et siste ord med forsiktighet - Å lage et nettsted som Netbook Reviews eller Digital Photography School tar mye arbeid. Men resultatene kan forandre livet ditt for alltid.

Merk fra Kyle: Hvis du er en blogger, og du vil gjerne skrive en gjestepost, og dele din egen erfaring med å starte en blogg, vennligst kontakt meg på [email protected]

Dette gjesteinnlegget er fra DR, grunnleggeren av de populære personfinansieringsstedene Dough Roller og Credit Card tilbyr IQ.

Skrive Inn Din Kommentar