Tilbud

En enkel måte å tjene $ 15 på hvis du eier en smarttelefon ...

En enkel måte å tjene $ 15 på hvis du eier en smarttelefon ...

Hei alle sammen -

For noen måneder siden postet jeg en artikkel om å få et GRATIS $ 15 Visa-kort bare for å logge på med et mobiltelefonforskningspanel kalt MobileXpressions. Mange av dere benyttet seg, men dessverre var tilbudet ikke tilgjengelig for iPhone-brukere.

Vel, jeg har nettopp mottatt ord at de endelig har åpnet sitt program opp til iPhones, sammen med en rekke andre nye enheter.

Dette er ganske enkelt, og et gavekort på 15 dollar gjør alltid en fin strømpe. 😉

Her er en påminnelse om hvordan du kan kreve et gratis $ 15 Visa-gavekort ...

Merk: Denne kan bare lastes ned på Android 5.0 eller under

1. Registrer deg hos MobileXpressions her - Du må dele litt informasjon om din demografiske, på samme måte som å registrere deg som en Nielsen-husholdning. Du må også fortelle dem hva slags mobiltelefon du har.

2. Last ned programvaren deres - Det ser ut til å være ganske enkelt, og det kjører i bakgrunnen til telefonen, akkurat som alle andre mobilprogrammer. Nettstedet sier at det ikke vil påvirke mobiltelefonens ytelse.

3. Send dataene dine - Dette trinnet krever egentlig ikke noe arbeid fra deg da programvaren automatisk sender de aktuelle dataene til MobileXpression. De overvåker ikke telefonsamtaler eller personlige opplysninger, men de sjekker ut nettsidene du ser, koblingene du får tilgang til, og brukstidene for bestemte enheter (for eksempel tekstmeldinger, samtale lengder og nettlesing).

4. Samle belønningene dine - MobileXpressions sender deg et $ 15 virtuelt Visa-gavekort bare for å registrere deg og laste ned programvaren. De belønner også medlemmer med ukentlige konkurranser og vil ha en tegning for $ 100,000 jackpot ved årets slutt.


Skrive Inn Din Kommentar