Penger

Oppdater på min erfaring med BillCutterz.com - Se hvor mye de lagret meg ...

Oppdater på min erfaring med BillCutterz.com - Se hvor mye de lagret meg ...


Husk hvordan jeg fortalte deg for noen dager siden at jeg hyret noen fra BillCutterz.com for å hjelpe med å forhandle om regningene mine?

Vel, resultatene er i ...

Jeg startet ved å sende min BillCutterz-rep, Katie, kopier av min mobilregning, bilforsikring, kjæledyrsforsikring og kabel / internettregning. Og så ventet jeg på henne til å jobbe med hennes magi.

Katie ringte til hvert av selskapene mine og ba om en bedre rente på vegne av. De er vanligvis vellykkede fordi BillCutterz er i stand til å utnytte deres forhold til store merker som At & T, Verizon og Brighthouse for å få deg uadvertiserte besparelser.

En ting som overrasket meg, er hvor lite jeg måtte være involvert. Det var et par ganger at leverandøren min ville ha tillatelse til å diskutere kontoen med BillCutterz, slik at Katie la meg inn på samtalen for en rask sekund for å gi representantgodkjenningen, og så tok hun vare på resten.

Som jeg nevnte før, var jeg ganske skeptisk at hun kunne redde meg penger. Jeg mener, jeg er profesjonell personlig økonomi blogger tross alt. LoL. Jeg har mine regninger som LOW som de skal gå. Og jeg var ikke villig til å gi opp noen tjenester / forsikringsdekning heller.

Hele prosessen tok noen dager, men få dette - Katie var i stand til å redde meg ...

$247

Fy søren.

Her er en oversikt over hva som skjedde ...

Hun overbeviste AT & T for å kutte $ 20 / måned fra min regning i seks måneder som en takk for at du er en lojal kunde. Og deretter $ 10 / måned i seks måneder etter det. Totalt besparelser - $ 180 / år.

Katie sa at hun også gjorde et notat på kalenderen hennes for å følge opp med dem om seks måneder for å se om de ville utvide kampanjen på $ 20 / måned, så besparelsene kan til og med være større her!

Det var mindre suksess med forsikringsselskapene mine. Som jeg sa, har jeg barbert alle kostnader jeg kunne ha der, og jeg mottok allerede en god driverrabatt som de tilbød. Ikke mye overraskelse her.

Imidlertid skjedde noe slags fantastisk med min kabel / internett selskap. Jeg hadde slått med dem i flere måneder om en salgsfremmende rabatt jeg skulle motta og aldri gjorde. Jeg hadde sendt e-post, ringte telefonsamtaler og til og med besøkt et lokalt kontor, men fikk løp rundt. Jeg hadde ganske mye gitt opp ...

Men, Katie jobbet sin magi henne igjen og klarte å krangle en $ 67 kreditt som de lovte å søke på min neste regning. Woot! Meget imponerende.

Alt i alt reddet jeg sannsynligvis mindre enn den gjennomsnittlige personen, og etter BillCutterz-avgift sparte jeg en samlet sum på $ 123 i løpet av de neste 12 månedene. Og da jeg bare var involvert i 5 minutter, kaller jeg dette en total suksess!

Husk tjenesten er helt gratis hvis de ikke klarer å spare deg for penger, så jeg hadde egentlig ikke noe å tape. Jeg tar min ett hundre og tjue tre dollar og le helt til banken. 🙂

Hvis du vil prøve det, er det registreringssiden.

Så hva tror du? Vil du gi BillCutterz et forsøk, eller foretrekker du å forhandle deg selv? Og hvis du prøver det, gi meg beskjed i kommentarene hvor mye de kan spare deg. 🙂


Skrive Inn Din Kommentar