Penger

Denne kvinnen fant jobben av sine drømmer mens de var på utkikk etter kjærlighet

Denne kvinnen fant jobben av sine drømmer mens de var på utkikk etter kjærlighet


I 2005 ble markedsføringsjournalist Jodi Manfredi nylig skilt og jonglert sin karriere og hevdet sin sønn. Hun ønsket også å hoppe tilbake i datingpoolen, så hun ble med i det økende antallet online datere ved å skape en profil.

Mens hennes profil var en suksess og tiltrukket mange menn, hun hadde ingen anelse om at hun til slutt ville drive en bedrift dedikert til å skrive fremmede datingsideprofiler.

Så hvordan gikk Manfredi fra å skrive sin egen profil til å bli en datingprofil forfatter? Les videre for å finne ut.

Den første gnisten

Etter Manfredis suksess med sin egen online dating profil, ba flere av vennene sine om å lage sine profiler også.

Men det var ikke før 2011, etter at Manfredis venn spurte henne om å skrive en profil for sin søster, at det først skjedde til Manfredi at hun kunne få betalt for å skrive online dating profiler.

Manfredi kjente ikke vennens søster, så hun ble kjent med henne gjennom en telefonsamtale.

«Neste morgen sendte jeg en profil til henne,» forklarte Manfredi. "Hun ringte meg og sa:" Dette er kjempebra - du spikret det. Dette er akkurat det jeg leter etter og akkurat hvem jeg er. Hvorfor gjør du ikke dette for å leve? '"

Gjør Passion Pay: Hvordan denne Dating Profile Writer startet en bedrift

Manfredi tok ros til hjertet. Hun begynte å undersøke inn-og utgangene til dating profilvirksomheten og se på oppstartskostnader. Det var klart for henne at dette var noe verdt å prøve, så i 2012 grunnla Manfredi Dynamic Dating Profiles.

Innledende kostnader var minimal - Manfredi outsourcet bare arbeidet med å bygge sin nettside og gjorde resten selv. Hun markedsførte hennes tjenester gjennom Facebook-innlegg og blogging, og hun jobbet i virksomheten så mye som mulig.

Men mens hun fortsatt var midt i bygningen Dynamic Dating Profiles, skjedde det uventede: Manfredi mottok et tilbud om en heltids markedsstilling som hun ikke kunne nekte.

Så holdt Manfredi opptatt med å skrive profiler og bygge sin virksomhet om kvelden og helgene. Seks måneder etter at hun startet Dynamic Dating Profiles, tok virksomheten seg av.

Til slutt bestemte Manfredi at hun ønsket et liv og hyret andre profilsforfattere for å hjelpe henne å skuldre arbeidsbelastningen. Nå tilbringer hun to til tre timer i uken på virksomheten og skriver til og med profiler, mens hun tilbringer mesteparten av tiden på sin heltidsjobb.

Virksomheten belaster $ 119 for en fullstendig profil, som inkluderer en profil på 300 ord eller mer og en gjennomgang av opptil fem bilder. For $ 49 vurderer selskapet og gir tilbakemelding på en eksisterende profil.

Manfredis forfattere tjener $ 35 til $ 52 per time, avhengig av deres ferdigheter og erfaring. Hver full profil tar vanligvis en forfatter to timer for å fullføre. Det inkluderer den du får vite hver telefonsamtale hver klient mottar.

"Jeg tror at du trenger å snakke med noen - du må høre tonen og gjøre det til en samtale," sa Manfredi.

Deretter kompilerer forfatteren informasjonen de har hentet fra telefonsamtalen og skriver en engasjerende, humoristisk profil - en som er designet for å fange leserens oppmerksomhet raskt.

Deretter redigerer eller forfatteres forfatteren profilen en gang til, om nødvendig.

Kunne du skrive online dating profiler?

Manfredi sier at en online dating profilsforfatter må ha grunnleggende skriveferdigheter, inkludert forståelse av grammatikk, stavemåte og syntaks.

Men å være en god forfatter er ikke det eneste viktige for en profilforfatter. Manfredi anser også en gregarious personlighet et must for å få en åpen samtale rullende. En sans for humor er også viktig.

"I mine tanker, (dating profil forfattere) trenger å ha knivskarpe vidd. Fordi (gjør leseren latter er) mest attraktive tingen om en profil, sier Manfredi.

Mens hun for øyeblikket er tilbake med forfattere, sier Manfredi at du kan få hennes oppmerksomhet ved å sende inn en "veldig godt skrevet profil som gjør (henne) latterlig høyt."

De fleste av hennes inntekter går til forfatterne hun sysselsetter, men til Manfredi er arbeidets tilfredshet mer verdt enn pengene hun lager.

"Det er givende når (klienter) kommer tilbake til meg, og de forteller meg at de møtte noen eller at de får mye mer aktivitet siden de endret profilen sin," sa Manfredi.

Hvis du tror at du vil elske å hjelpe online datere, skaper den perfekte profilen, så kan du komme i gang:

  • Heng ut din freelance singel som Manfredi gjorde. Frilansere på nettet liste priser overalt fra $ 100 til $ 400 for å gjennomgå eller omskrive profiler og / eller kritisere bildene sine.
  • Søk på å bli en profilforfatter på et etablert selskap. For eksempel tjener forfattere på e-Cyrano 60% av profilavgiften (på tidspunktet for denne skrivingen). Ifølge nettstedet er profilavgiftene fra $ 78 til $ 120, og de fleste forfattere har en til to kunder per uke.

e-Cyrano søknadsprosess for forfattere inkluderer å lage en 200-ords dating profil for en venn ledsaget av en 200-ord essay om hva din venn søker i en kompis.

Din sving: Tror du at du kan skrive en fantastisk online dating profil?

Carimé Lane er en Vancouver-basert frilansskribent som skriver om helse, fitness og restaurantvirksomheten og elsker å oppdage nye måter å leve gjennom det skrevne ordet. Hun tilskriver sin evne til å strekke en krone til sin nederlandske arv.


Skrive Inn Din Kommentar