Penger

En uvanlig jobb med enorme fordeler bidrar til at dette paret kommer ut av gjeld

En uvanlig jobb med enorme fordeler bidrar til at dette paret kommer ut av gjeld


Om vinteren 2008 var min mann og jeg som mange andre familier, og sliter med å betale våre regninger.

Vi tok alle de rådene vi kunne for å spare penger - som å kutte kabelen, bruke kuponger og kjøpe brukt når vi kunne - men Den enkle sannheten var at vi ganske enkelt ikke var å tjene nok penger.

Vi begge jobbet deltid for en lokal avis, han var også en deltid college instruktør og jeg var freelance skriftlig.

Det hele lagt opp til mange timer, og ikke nok penger. Vi gjennomsnittlig rundt $ 1500 i måneden, og arbeider så mye som 60 timer i uken.

Til vår overraskelse lå vårt svar i en jobb som først så langt mindre enn fantastisk.

Vår rare og fantastiske nye jobb

Vi fant annonsen i vår lokale avis. Et lagringsanlegg som ligger ca fem miles fra hvor vi var i Carbondale, Illinois, var ute etter anleggsforvaltere.

Vårt intervju varte mindre enn 30 minutter over kaffe på den lokale Denny's. Etter å ha besvart noen spørsmål om våre grunnleggende datamaskin- og kundeserviceferdigheter, ble vi ansatt som direktører på stedet for et selvlagringsanlegg.

Vår første jobb som jobber som selvforvalter hadde en startlønn på 800 dollar i måneden i retur for å holde kontoret åpent 52 timer i uken.

Selv bor i en av de billigste delene av landet - landlige sørlige Illinois - hvordan kunne vi ikke bare leve, men spare penger, på så lav lønn?

Fordelene gjorde denne jobben verdt å ta - og de viste seg å være perfekte for å la oss leve vår livsstil.

Fordelene som gjorde alt verdt det

Godta jobben mente eieren ga oss en 1200 kvadratmeter, to-roms leilighet og betalt alle våre verktøy - i tillegg til den lille lønnen.

Leiligheten var innredet med bare store apparater, så vi endte opp med å kjøpe ekstra møbler for det andre soverommet.

Lønnen var provisjonsbasert med et garantert minimum på $ 800. Vi har minimum nøyaktig en gang, vår første måned der. Vår månedlige provisjon steg jevnt, men toppet ut i fem år på mindre enn $ 1500 i måneden som vi gjorde tidligere.

Selv med sjefen som betaler din leie-, el-, telefon- og internettregning, hvordan betaler du nettopp dine regninger og blir nesten gjeldsløse om fem år?

Annet enn våre studielån betalte vi alle våre gamle regninger, tok vår første ferie i år, kjøpte en vaskemaskin og tørketrommel og betalte penger for en ny bil.

Slik har vi gjort det

Først ble vi seriøse om å spare penger.

Vi spiste hjemme, begrenser middag ut til natten, vi gikk dagligvarebutikk. Vi laget en meny og handlet til den.

Og vi legger hvert dime vi muligens kunne inn i bilfondet vårt. Vi kjørte en 1995 Kia Sephia med 150.000 miles når vi tok jobben, og vi lovet å fortsette å kjøre den til vi kunne betale penger for en ny bil.

Arbeid fra hjemmet betydde at vi sparte på gass- og bilforsikring, og vi måtte ikke kjøpe lunsjer eller snacks på kontoret.

Deretter så vi etter andre muligheter.

En av de første tingene våre sjef sa å selge oss på jobben, var at han ikke hadde noe imot om vi spilte videospill, renset huset eller så på TV i løpet av kontortiden - så lenge vi besvarte telefonen og hjalp kunder som kom inn.

Så hvis noen kom inn i behov for en lagringsenhet, ville vi vise dem deres alternativer og prøve å overbevise dem om å leie hos oss. Når de gjorde det, måtte vi signere en kontrakt og ta betalinger.

Vi gikk også utover disse kravene.

Vi ville svare på telefonen og hjelpe kundene basert på deres tidsplaner, inkludert etter vanlig åpningstid og på tradisjonelle helligdager som Memorial Day og Labor Day. Som et resultat vokste kommisjonene våre.

Men mer enn det, hvis kontoret var åpent, jobbet vi - på vår side hustles.

Min manns grader er i fotografi og grafisk design og min i journalistikk. Han utformet annonser for avisen, og jeg skrev fiksjon og nonfiction i løpet av kontortiden.

De første årene som lagringsledere, økte vår inntekt på $ 25 000 i året, men innen 2012 hadde vi lagret nok til å kjøpe en bil. Ved hjelp av Fords ansattes rabatt (min bestefar var en pensjonert Ford-ansatt) betalte vi litt under $ 18 000 for en ny bil og forlot $ 7 000 i banken.

Vi skriker at vi tok jobben fordi vi begge ønsket å være forfattere, men ønsket ikke å være sultende artister. Å jobbe som selvlagringsforvaltere hjalp oss med å leve vår drøm!

I 2015 ga våre sidejobber oss en ekstra $ 28.000.

Finne enda bedre fordeler

Etter fem år på jobben, hadde vi mer erfaring, en toårig bil fortsatt under garanti, og nok penger i banken for å finansiere et langrennsflyt.

Da vi var klare til å forlate Sør-Illinois, så vi etter nettsteder dedikert til den type jobb vi ønsket og snublet over WorkingCouples.com, som spesialiserer seg på jobber for giftte lag. Gjennom nettstedet, fant vi en annen ledelse for selvoppbevaring.

Denne kom med et kjøretøy, mobiltelefon og et tre-roms hjem på lageret. De betaler selv for vårt gym medlemskap!

I løpet av vårt andre år her laget vi tre ganger så mye som vi hadde på det gamle anlegget. Mat, bilforsikring, helseforsikring og de fryktede studielånene var våre eneste normale månedlige utgifter.

Med den nye jobben har vi raskt gjenoppbygd vårt nettopp nestegg og begynt å gjøre ekstra utbetalinger for å kvitte seg med studielånene.

Er en lagringsjobb riktig for deg?

Arbeidet er enkelt og vi er bare opptatt noen dager i måneden.

Du vil sannsynligvis leve i nærheten av et industriområde, noe som betyr ingen naboer, men det har vi ikke noe imot.

Og første gang nye venner kommer til besøk, må du nøye forklare at du bor lagringsanlegget. Når folk flest ser hvor lite vi jobber og hvor fint huset er, er deres første spørsmål, "Hvor registrerer vi oss?"

Minst en av dere trenger å være god til kundeservice. Det betyr å svare på telefonen og snakke med potensielle leietakere når de besøker kontoret.

Du trenger grunnleggende datakompetanse - og det er fint om du kan gjøre veldig grunnleggende håndverksarbeid for å erstatte ødelagte låser.

Det er det. Vi foreslår at du arbeider i jeans.

Selvfølgelig er ingen jobb perfekt - det er noen fallgruver.

Du bor hvor du jobber

For noen mennesker som bor der du jobber, kan det være vanskelig.

Vi gjør det klart at vi ikke beholder penger på kontoret. Det er festet til huset vårt og vi har et godt forhold til det lokale politiet.

Men på grunn av anleggets sikkerhet har vi sannsynligvis bedre sikkerhet enn de fleste hjem. Vi har sikkerhetskameraer, et alarmsystem og en elektronisk port mellom oss og verden.

Vi planlegger også å tilbringe tid vekk fra huset flere ganger i uka. Selv om det bare tar en tur på det lokale kjøpesenteret, bidrar det til å bekjempe monotonen til å jobbe der du bor.

Du jobber hver lørdag

Vi er bare åpne en halv dag på lørdager, men vi er fortsatt åpne.

Men vi får to uker betalt ferie hvert år, en deltidshjelp som kommer inn når vi trenger en psykisk helsepause og store helligdager - Thanksgiving, jul og fjerde juli.

Du må også lære kundene ikke å plage deg etter kontortid.

Vanligvis betyr det mildt dem at kontoret er stengt selv om du er hjemme. Fordi du bor på eiendommen, er det ikke et flott miljø for barn eller utendørs dyr.

Men for de av oss som ønsker å lage uten å være sultende artister, er det en fin måte å tjene og spare penger på!

Din sving: Vil du jobbe som lagerføringsleder for å forfølge drømmen din?

Lucinda Gunnin og hennes ektemann Thor klarer 422 Spacemall Self Storage i Oaks, Pennsylvania. Begge er publiserte forfattere med Twin Trinity Media og elsker å vite at de kan lage mens de ikke er bekymret for å betale regningene.


Skrive Inn Din Kommentar