Tilbud

Amazon vil streame torsdag kveld fotball. Vil du endelig kutte ledningen?

Amazon vil streame torsdag kveld fotball. Vil du endelig kutte ledningen?

Hvis du fremdeles holder på på kabelabonnementet ditt på grunn av den siste dvelende tråden (det vil si for å se liveprogrammer), kan det til slutt være tid til å kutte ledningen.

Inntil nå har en av hovedgrunnene til at folk har oppholdt seg låst inn i sine kabelabonnementer, oppsummert i ett ord: sport.

På grunn av deres hengivenhet til pigskins, hockey pucks, baseballs og mer, har sportsfanatikere nektet å gi slipp på sine dyre kabelregninger. Men Amazon endret bare spillet når det gjelder hvordan folk kan se live-spill.

Amazon Prime-brukere kan nå se live NFL Thursday Night Football

Amazon vil sende 10 torsdagskveldsspill i den kommende fotballsesongen til sine Prime-medlemmer.

Det er litt en stor sak. OK, en stor avtale.

For å sette det i perspektiv, ESPN, et husstandsnavn tett knyttet til sportens verden, sender ikke engang jevnlig NFL-spill på grunn av hvor utrolig dyrt Det er. I 2011 signerte NFL en tv-rettighetsavtale med Fox, NBC og CBS for 28 milliarder dollar i løpet av ni år, slik at nettene kunne kringkaste spillene - det inkluderer ikke engang kostnadene ved å produsere dem.

Det er ikke noe offisielt nummer for hvor mye nettbutikkgiganten skal ha rett til å streame disse spillene, men noen publikasjoner, inkludert The Wall Street Journal, rapporterer rundt $ 50 millioner, ifølge "folk kjent med saken". Det er fem ganger høyere enn Twitter betalt for å streame spill i 2016.

Sikker på at $ 50 millioner kan høres ut som en bytteforandring i forhold til de samlede 28 milliarder dollarene som er betalt, men hva denne avtalen egentlig betyr er at Amazon begynner sakte men sikkert å konkurrere med nettverks-tv.

Som rapportert av Yahoo! Finans, Amazon slår ut Twitter, Facebook og YouTube for kringkastingsrettigheter.

Amazonas kjøp er en milepæl for å bli det foretrukne valget for forbrukerunderholdning. For $ 99 i året får Amazon Prime-medlemmer gratis to-dagers frakt, musikkavspilling, på-demand-show og filmer - og nå, sport.

CBS og NBC vil også fly de 10 torsdag kveld fotball spill Amazon vil kringkaste, men hvem vet - hvis Amazon overgår dem, kan vi alle fortelle Alexa å "slå på det store spillet" i nær fremtid.

Din sving: Vil du se NFL-spill på Amazon?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar