Banker

De topp 8 automatiske besparelsesapplikasjonene fra 2018

De topp 8 automatiske besparelsesapplikasjonene fra 2018

Lagring er som å spise grønnsaker - du vet hvor viktig det er, men sannsynligvis ikke gi den den oppmerksomheten den fortjener. Kanskje du gjør et bidrag her og der, men mer enn sannsynlig sjeldenhet og inkonsekvens har dine besparelsesmål i en rut.

Heldigvis har teknologien gitt oss muligheten til å ta personlig ansvar ut av ligningen. Automatiske besparelsesapps er en enkel, pålitelig og idiotsikker metode for å hack deg for å spare mer penger.

For å være en "beste besparelsesapp" hadde vi noen få kriterier vi lette etter:

  • Gratis eller svært lav pris
  • Brukervennlighet
  • Evne til å velge mål
  • Andre fordeler eller fordeler

Les videre for å finne ut våre valg for de mest populære automatiske besparelsesappene fra 2018. Disse appene endres hele tiden, så gi oss beskjed i kommentarene dine tanker.

1. Qapital

Qapital er en hybrid automatisk lagringsapp som lar deg lagre basert på mål. Du kan bestemme hva som utløser et innskudd, og Qapital vil gjøre arbeidet med å få pengene til en sparekonto.

Du kan også lagre med gruppemål - komme sammen med venner og familie og sett mål sammen.

For eksempel, deres mest populære regel tillater deg å opprulle hvert kjøp. I utgangspunktet ser de på transaksjonene dine og runde opp, og legger til endringen i sparekontoen din.

Du kan også koble Qapital med IFTTT. Du kan kombinere besparelser med nesten alle andre tjenester tilgjengelig på plattformen.

Denne appen er gratis, FDIC-forsikret, og tilgjengelig for både iPhone og Android. Sjekk ut vår fullstendige Qapital-gjennomgang her.

Prøv Qapital gratis

2. tall

Dette nettstedet knyttes til bankkontoen din og overfører et visst beløp hver dag. Det gir deg også oppdateringer på kontoen din og lar deg se de siste kostnadene.

Denne appen begynte nylig å lade brukere bruke tjenesten deres, noe som har gjort det mindre enn bra, men det tjener fortsatt et formål hvis du planlegger å spare nok med det. Du må spare over $ 5000 per år for å gjøre gebyrene verdt - noe som kan være vanskelig for mange som bruker tjenesten.

Sjekk ut vår Digit anmeldelse her.

Appen er ikke ledig, og de har også et tekstmeldingsbasert grensesnitt.

Prøv Digit

3. ekorn

Denne appen runder opp hvert kjøp til nærmeste dollar og investerer forskjellen. I motsetning til de andre appene som er oppført her, fokuserer denne appen på å investere, ikke bare å lagre.

Det vil stille deg spørsmål om din inntekt, nettoverdi og risikotoleranse for å bestemme hva slags investeringer du skal velge. For de som er interessert i å investere, men redd eller uvitende om hvordan man starter, er Acorns et godt første skritt. I likhet med andre investeringsprogrammer betaler Acorns et månedlig gebyr på $ 1 hvis saldoen din er mindre enn $ 5000 eller en .25% årsavgift hvis saldoen din er over $ 5000.

Sjekk ut vår A corns app gjennomgang henne e.

Prøv ekorn her

4. Dobot

Dobot er en annen automatisk besparelsesapp som kontrollerer kontosaldoen bak kulissene, og gjør deretter små overføringer fra å sjekke inn dine Dobot-besparelser automatisk en gang i uken.

Den bruker en sikker lagringsalgoritme for å sørge for at du bare lagrer det du har råd til og ikke ser kontoen din overført. Du kan også slå den på og av når som helst hvis du trenger det.

Hva er bra med Dobot, er at det er gratis, men du tjener ingen interesse for din Dobot-sparekonto (de holder seg for seg selv).

Men hvis du vil ha hjelp med automatisk lagring, er dette en god app for å hjelpe.

Prøv Dobot gratis

5. B av A Hold Endringen

Bank of America var en av de første bankene som tilbyr automatiske besparelser gjennom sitt Keep the Change-programmet. For de som allerede har en BOA-konto, kan dette være en sømløs overgang til automatisk lagring.

Hvis du registrerer ditt bankkort fra Bank of America, vil BofA automatisk rulle opp kjøpene dine til neste dollar og overføre forskjellen til din BofA sparekonto.

I motsetning til andre apps, må du ha din kontroll- og sparekonto hos Bank of America.

Newbies må åpne en sjekkkonto, sparekonto eller debetkort gjennom Bank of America.

Prøv å holde endringen

6. Tips deg selv

Tips deg selv er en app som gjør at du kan overføre penger fra din brukerkonto til "tipskrukken". Tenk på det som den elektroniske versjonen av en "svergebeholder".

Appen deres fokuserer på positivitet - så selv om det ikke er så automatisert som andre programmer, motiverer det deg til å lagre. Det er mange motivasjoner og mål som kan føre deg til å lagre, og Tips deg selv har mange av dem inne i appen.

Den gode tingen om denne appen er at den er gratis - så det er kjempebra.

Prøv Tips deg selv gratis

7. Chime

Chime er faktisk en bank / online app som har et automatisk spareprogram som en av sine viktigste fordeler.

Banken ringer opp hver transaksjon til nærmeste dollar, og setter pengene inn i en sparekonto. De legger også til 10% belønning for pengene du satte til side - opp til $ 500 per år. Sparingskonto gir en ubetydelig 0,01%, men belønningene og automatiseringen er mer enn å gjøre opp for det.

De har også en rekke andre funksjoner som gjør at de er verdt å sjekke ut. Les vår Chime-gjennomgang her.

Prøv Chime gratis

8. EvoShare

EvoShare er litt annerledes enn de andre appene på denne listen, fordi det ikke bare er en automatisk besparelsesapp, men det er virkelig en cash back-app som hjelper deg med å spare for målene dine.

Denne appen gjør at du kan spare for pensjonering eller redusere studentgjeldet ved å bare gjøre din daglige shopping. Du kan bruke en del av det du bruker på favorittbedriftene dine, enten til å bli plassert i en konto, og du kan spare for fremtiden uten å endre utgifter vaner.

Den gode tingen er at det er gratis å bruke EvoShare. Les vår fullstendige EvoShare-gjennomgang her.

Prøv EvoShare gratis

Endelige tanker

CFP Ben Wacek fra Wacek Financial Planning sa at han forstår populariteten til disse appene, men tror ikke de jobber for alle.

"For de som følger et budsjett, kan disse automatiske besparelsesappene faktisk gjøre mer skade enn godt fordi det kan kaste budsjettet av og gjøre det vanskeligere å spore," sa han.

Med andre ord, antar du ikke automatisk at du vil dra nytte av å bruke en av disse appene. De kan være uendelig hjelpsomme - spesielt for unge, teknologiske kunnskaper - men er generelt rettet mot de som ønsker å tilfeldigvis forvalte sin økonomi. Hvis du er en penny-pincher, er en mer praktisk tilnærming trolig best for deg.

Men hvis du ikke er typen person som ønsker å budsjettet nøye, kan disse appene hjelpe. La dem gjøre den tunge løftet for deg, og begynn å jobbe smart mot dine mål.

Bruker du automatisk besparelsesapps? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Åpne en ny sparekonto

1.35% APY

Høy avkastning besparelser

  • $ 100 Minimum innskudd
  • Ingen månedlige avgifter
Opprett konto

1.25% APY

Money Market Account

  • $ 25 Minimum innskudd
  • Ingen månedlige avgifter
  • 1 år APY
Opprett konto

Skrive Inn Din Kommentar