Mat

Din Costco-medlemskap kan nå spare deg 30% på Blå Forkle Måltidssett

Din Costco-medlemskap kan nå spare deg 30% på Blå Forkle Måltidssett

Hvis du har vurdert å la måltidssettfirmaet Blue Apron planlegge din nattlige middagsmeny, men har vært litt utsatt av prislappen, er det en måte å prøve det på for billigere. Det er, forutsatt at du er Costco-medlem.

Det mest populære måltidssettfirmaet i USA har brakt sine varer til hyllene til bulkforhandleren. Ifølge Eater, kan du spare opptil 30% på bekostning av et enkelt sett, og du trenger ikke å bekymre deg for å være tvunget til å kjøpe flere sett om gangen.

Blå Forkle startet med to sett i sin første måned på Costco: Southwestern kylling tacos og biff stir-fry med udon nudler og søte paprika.

Hver Costco måltid serverer fire og koster $ 24,99. Det er omtrent $ 6,25 per porsjon. For å få et måltidssett som serverer fire levert til ditt hjem, betaler du mellom $ 8,99 og $ 7,49, avhengig av hvor mange måltider du bestiller for uken.

For å få Blå Forkle hjemlevering for en familie på fire, må du registrere deg for å få minst to måltider i en uke. Det ville koste deg $ 71,92. På Costco kan du få to måltider for $ 49,98, pluss skatt.

Før du blir for opptatt av besparelsene, bør du vite at de 30% besparelsene du får hvis du henter et sett fra Costco, dekker egentlig bare den "gratis" frakten du ville ha fått hvis du hadde Blue Apron sendt til ditt hjem. Men en sparing er fortsatt en sparing.

Det er også verdt å merke seg at du trenger et Costco-medlemskap for å kjøpe settene. Men vi jobber under forutsetningen om at du allerede har et medlemskap fordi du vil ha en, ikke fordi du vil spare noen få dollar på Blue Apron.

Kittene er tilgjengelig på 60 Costco steder landsomfattende.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en senior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar