Banker

Eksperter Del fem tips for å håndtere uforutsette utgifter

Eksperter Del fem tips for å håndtere uforutsette utgifter

Varmeapparatet i huset brøt ned over natten, og nå må du få en ny.

Et dekk går flatt midt på motorveien, og du trenger et slep.

Du må ta en nødstopp på sykehuset fordi plutselig barnet ditt sprang feber.

Du må gjøre en uventet tur for å besøke en syke slektning.

Uforutsette utgifter er ubeleilig og ubehagelig. Virkeligheten er imidlertid at de skjer fra tid til annen. Derfor er det bedre å være forberedt på det enn å la det ødelegge humøret eller den generelle økonomiske situasjonen.

I dette innlegget kommer vi til å avdekke fem topptips fra pengeneeksperter for å håndtere uforutsette utgifter.

Har en Money Buffer bygget inn i budsjettet

Har en pengerbuffer innebygd i budsjettet ditt.

Del Shawn Hayes er en finansiell trener som hjelper kundene sine til å mestre budsjettprosessen.

Hun gir følgende råd: "Mitt nummer ett tips for å håndtere uforutsette utgifter er å ha en kontantbuffer innebygd i ditt månedlige budsjett. Jeg har kundene mine et bestemt beløp (basert på inntektene) i deres bankkontoer for å dekke uforutsette utgifter til enhver tid. Å gjøre dette vil hjelpe deg med å dekke kostnadene ved det flate dekket. "

Dette er slik smart råd av flere grunner:

  1. Du vil ikke ha en stor nødsituasjon komme opp hver måned. Derfor bygger en buffer på at bufferen vil vokse med hver måned i hver måned.
  2. De fleste uforutsette utgifter er faktisk små - turen til iskrembutikken eller kjole på Target you hadde å ha. Disse små utgiftene er enkle å håndbølge med, "Oh, men det er bare $ 10." Sannheten er imidlertid at de små utgiftene legger til. Å ha en buffer sikrer at du fortsatt kan gjøre denne typen utgifter uten å bekymre deg for at budsjettet ditt vil bli alvorlig påvirket.

Bruk ditt nødfond

Phylecia Jones of Hold opp med fru Jones sier: "Hvis du har et nødfond, bare bruk det uten å tenke to ganger. Formålet med et nødfond er å bidra til å avlaste stresset av uforutsette utgifter. "

Et annet tilfelle for å starte et nødfond!

Ifølge en undersøkelse av Bankrate, selv om arbeidsledigheten er på et av de laveste punktene siden finanskrisen i 2008 og lønnene har sett en liten økning, sparer 65% av amerikanerne fortsatt ikke.

Videre rapporterte bare 39% av de undersøkte at de hadde $ 1.000 for deres beredskapsfond for å dekke kostnadene ved uforutsette utgifter.

Å starte et nødfond trenger ikke å være komplisert. Hvis du vil komme i gang med en, så er det slik å gå om det:

  1. Sette et mål. Hvor mye vil du være i dette nødfondet? $ 1000 er vanligvis et fint lavt antall et flertall av oss kan streve etter. Nøkkelen her er å velge et nummer.
  2. Se på inntektene dine akkurat nå. Hvor mye kan du realistisk sette bort hver måned i dette beredskapsfondet? $ 20, $ 50 eller $ 100? Ikke bekymre deg så mye om beløpet så mye som det konsekvente fremskrittet som vil hjelpe deg med å nå målet ditt.
  3. Gjør det beløpet et budsjettelement og forplikte seg til å sette det bort hver måned.

For å sotere avtalen kan du sette pengene på en sparekonto som betaler rente på balansen hver måned. Dette vil legge til ekstra inntekt hver måned for å hjelpe deg mot målet ditt.

Hvis du ikke har et nødfond, ikke panikk

"Hvis du finner deg kort på penger og uten et nødfond, er det første ikke å panikk."

"Ta noen pust og se på din nåværende økonomiske situasjon. Bestem om du kan kutte utgifter eller generere litt rask inntekt for å dekke den uforutsette økonomiske byrden. "

Dette var et annet tips fra Phylecia.

Hvis du ikke har en buffer og du ikke har et nødfond, er det neste beste å tenke på et element på budsjettet ditt som kan hoppes over for måneden.

Ja, det betyr at ting vil være litt stramme i en måned eller to, men det vil hjelpe deg med å komme gjennom øyeblikket.

Start en sidehustru

Dette er et tips fra deg.

På denne bloggen har jeg skrevet mye om viktigheten av å starte en sidekast og du vil finne en liste over 50 + sidehustler her.

Mens en ni-til-fem-jobb alltid er en god inntektskilde, avhengig av hvor du bor og din spesielle livsforhold, kan lønnen fra jobben din ikke være nok til å dekke alle dine utgifter.

I stedet for å få deg i mer gjeld ved å stole på kredittkort og personlige lån, kan du starte en sidekast for å generere inntekter som dekker ekstrautgifter.

En sidevasst er også åpenbart viktig for denne samtalen vi har, fordi å ha en betyr at når det er en uforutsette utgift, vil du kunne dekke det enkelt.

Melde deg inn / ta fordel av kostnadsbesparende programmer

Sist men ikke minst, melde deg på kostnadsbesparende programmer, slik at du ikke trenger å betale hver gang noe skjer.

Nedenfor er noen eksempler:

  1. Registrer deg for AAA. Hvis du bor i USA eller Canada, kan du registrere deg for AAA (også vanligvis kalt "Triple A"). For et årlig AAA-medlemskap kan du få gratis veibeskrivelse døgnet rundt, inkludert tauing, flatdekk service og låsesmedtjenester dersom du låser deg ut av bilen din. Bilforsikringsselskapet kan også ha veibeskrivelse som reduserer dine nødkostnader for et problem på motorveien.
  2. Registrer deg for reiselønnsprogrammer. Spar på reise hvis du må bestille en nødsituasjon for å besøke familie. Finn de beste reisebelønningskortene her.
  3. Hvis du har hjemme eller leietaker forsikring, ring dem for å finne ut hva som blir dekket i tilfelle et uhell hjemme. De kan kanskje hjelpe deg med å flytte ut av hjemmet ditt for å bo på et hotell, for eksempel. Du vet ikke om du ikke finner ut!

Avsluttende tanker

Uforutsette utgifter er irriterende og ubeleilig, men de er bundet til å skje. Du kan redusere effekten av uforutsette utgifter ved å forberede seg på det.

I dette innlegget gikk vi over fem ekspertråd om hvordan du kan ta på uforutsette utgifter uten at det på en betydelig måte ødelegger din økonomiske situasjon.

Dine tanker er velkomne i kommentarene.

Skrive Inn Din Kommentar