Banker

De beste nettbankene for pengene dine i 2018

De beste nettbankene for pengene dine i 2018

Er du lei av å vente i lange linjer, og håndtere for mange avgifter og minimumskrav? Å åpne en sjekkkonto hos en elektronisk bank kan være din løsning.

I dag tilbyr nesten alle banker elektroniske bankalternativer, men visste du at det finnes banker som bare opererer online, uten egentlige filialer? Disse bankene tilbyr de fleste produktene du finner hos tradisjonelle banker - sjekker, besparelser, CDer og pengemarkedsregnskap. Noen få selv tilbyr boliglån produkter!

Uten overhead av fysiske steder kan nettbanker overføre besparelsene til sine kunder, som vil nyte lavere avgifter og ekstra fordeler, inkludert beskyttelse mot bank svindel. APY vil også være høyere enn tradisjonelle banker.

Vi bryter ned vår liste over de beste nettbankene - disse er banker som vanligvis leverer verdi på flere områder, og ingen avgifter, og veldig enkelt å bruke produkter.

Utvalgte Bank: CIT Bank er vår utvalgte bank fordi de har konsekvent en av de høyeste avkastningskontoene, topplasserte CDer og enkel å bruke nettbank. Åpne en konto her.

Topp 3 valg for nettbanker

Her er våre topp 3 plukker for nettbanker. Hvis du ikke bruker en av disse bankene, oppfordrer vi deg sterkt til å sjekke dem ut for dine sjekker, besparelser og bankbehov.


1. CIT Bank - Top Yielding Savings Accounts

 • Høyeste utbytte online sparing og pengemarkedsregnskap
 • Strafffrie CDer er våre favoritter
 • Enkel å bruke nettbank
Åpne en konto

2. Chime Bank - $ 5 gratis og topp mobilapp

 • Få $ 5 gratis når du åpner en konto
 • Enkel å bruke online mobilbankapp
 • Automatisk besparelsesprogram og avgiftsfrie minibanker
Åpne en konto

3. TIAA Bank - Toppsparekontoer og mer!

 • Garantert Topp 5% avkastning på sparekontoer
 • Rentebærende Kontokontoer
 • Mobil sjekk Innskudd og Avgift Gratis minibanker
Åpne en konto

Specialty Banking Products

Hvis du leter etter et bestemt bankprodukt, har vi lister over de øverste bankene i disse områdene. Disse bankene på denne listen fokuserer på banebrytende produkter og tjenester, men du kan bare ha behov for en sparekonto, en CD eller et boliglån.

Her er våre toppvalg i hver kategori.

 • Beste pengemarkedsregnskap
 • Beste Innskuddsbevis
 • Beste banker for å refinansiere studielånene dine
 • Best Online Mortgage Långivere

Hvorfor velge online banker over tradisjonelle banker?

Mange har ingen bankgebyrer, og de fleste tilbyr refusjon for andre bankgebyrer. Bare vær sikker på at banken er FDIC forsikret, vanligvis $ 250.000 i dekning ved tradisjonelle banker. Forbrukerne elsker å gjøre banken sin fra hvor som helst med noen få enkle klikk.

De fleste elektroniske banker tilbyr de samme bankproduktene du kan finne hos tradisjonelle banker. De fleste elektroniske banker inkluderer sjekking, besparelser, topplasserte CDer og pengemarkedsregnskap.

Fordeler med elektroniske banker

På grunn av arten av nettbank, er det noen forskjellige fordeler som nettbanker kan tilby over tradisjonelle banker. Her er noen:

 • kryss av Høye priser: Vanligvis har nettbanker en tendens til å tilby bankkonto og CD-priser på 0,5% eller høyere, noe som er mer enn det de fleste tradisjonelle bankene tilbyr.
 • kryss av Lave gebyrer: På grunn av reduserte overhead kostnader, er det vanligvis lave avgifter, eller til og med ingen gebyrer.
 • kryss av Brukervennlig: De fleste elektroniske banker har også mobilapper, og et brukervennlig grensesnitt, slik at du ikke trenger å være superteknologisk.

Ulemper av online banker

Selvfølgelig gir bryteren til nettbank også noen utfordringer, selv om de er små. Her er noen ulemper ved nettbanker:

 • kryss av Vanskeligheter med å sette inn penger: Kunder som regelmessig legger inn papirkontroller eller kontanter, kan få noen ulemper. Du kan omgå dette ved å sette inn penger i en tradisjonell bank, og deretter overføre midler til din onlinebank for å dra nytte av høye APY-priser. Hvis du vanligvis går til banken for å sette inn papirkontroller, sparer du deg selv en tur ved å gjøre mobil innskudd via smarttelefon, hvor du tar et bilde av forsiden og baksiden av sjekken. Å trekke penger er enkelt; bare gå til de foretrukne minibankene for din elektroniske bank.
 • kryss av Begrensede produkttilbud: Hvis kundene leter etter boliglån, personlige lån eller meglerkontoer, er valgene begrensede.
 • kryss av Ingen personlig interaksjon: Dette er ikke et problem for de fleste. Du sparer en tur til banken, og hvis du trenger kundeservice, kan du kontakte en agent via telefon eller chat.

Finne den høyeste avkastningen

Hvis målet ditt bare er å ha de høyeste produktene, kan du sjekke ut denne listen:

De beste nettbankene

Nedenfor har vi satt sammen en sammenstilling av noen av de beste nettbankene. Pass på at du sjekker ut hver enkelt basert på situasjonen din. Våre favoritter inkluderer aspirasjon og USAA.

Alle priser og APY ble sist oppdatert 21. juni 2018.

Ally Bank

Ally er en prisbelønt nettbank som ikke belaster noen minibanker. Ally Bank tilbyr 1,0% APY på sparekontoer, og en $ 10.00 refusjon på minibanker. For å sjekke kontoer kan du tjene 0,10% APY på saldo mindre enn $ 15.000 og 0.60% APY på saldo på over $ 15.000.

Åpne en konto

American Express Bank

American Express Bank tilbyr nettbank kunder med tilgang til online sparekontoer og CDer via American Express Personal Savings online bank. Det er ingen månedlige avgifter eller minimum knyttet til online sparekonto.Kontoen kobler til 3 av dine nåværende bankkontoer, så det er ikke nødvendig å bytte banker helt. Sjekk ut vår komplette American Express Savings Bank gjennomgang.

Åpne en konto

Aspirasjon - Summit-kontoen

Aspirasjon er et flott nettbasert alternativ uten månedlige avgifter, ubegrenset ATM refusjon, og ingen minimum innskudd.

Summit-kontoen vil også gi deg en rate på 0,25% på saldoer opptil $ 2500, og 1,00% APY for daglige saldoer over $ 2.500. Aspirasjon har også gratis regning lønn.

Åpne en konto

Bank 5 Koble til

Bank 5 Connect har et belønningsprogram hvor Bank 5 Connect debetkortinnehavere tjener belønningspoeng for hver $ 2 som tilbys. Bank 5 Connect lar deg skrive sjekker gratis, og gir ATM refusjoner.

Med en høy rente på 0,76%, lave minimumskrav til innskudd og ingen månedlige vedlikeholdsgebyrer, er Bank 5 Connect et godt valg med belønninger til kontanter for gavekort og andre varer.

Åpne en konto

Bank of the Internet

Bank of Internet USA Rewards Checking har fleksible krav til å tjene en høy APY og gir også ATM refusjon. I stedet for å kreve at du oppfyller 3 krav, får du 0,4166% APY for hvert krav du møter: Et månedlig direkte innskudd på $ 1000 eller mer, ved bruk av ditt debetkort 10 ganger per måned, bruker du debetkortet 15 ganger eller mer per måned, med maksimalt 1,25% APY basert på kontoaktivitet.

Åpne en konto

Barclays

Basert i Storbritannia tilbyr Barclays kunder i USA tilgang til online sparekontoer og CDer. Online sparekontoer gjennom Barclays har ingen minimumsbeløp for å åpne og ingen månedlige vedlikeholdsgebyrer.

Den elektroniske sparekontoen 1,30% APY, Barclay 1 år CD 1,50% APY, Barclays 5 år CD 2,35% APY per 14. desember 2017.

Åpne en konto

BBVA Compass Bank

BBVA Compass Bank er en av våre favoritter som mange ikke har hørt om. De tilbyr en topplassert pengemarkedsrekonto, gode CDer og gratis kontrollkontoer!

Denne banken har alt du trenger for pengene dine, og de tilbyr gode priser, lave og ingen avgifter, og alt rundt god bank.

Åpne en konto

Capital One 360

Capital One 360 ​​ble kjøpt opp og rebranded av Capital One. Tidligere kjent som ING Direct, tilbyr Capital One 360 ​​online kontroll, besparelser, CDer, bedriftsbesparelser og barns kontoer, mange uten minimumskrav eller månedlige avgifter.

I tillegg tilbyr Capital One 360 ​​også meglerkontoer, IRA og boliglån.

Åpne en konto

Charles Schwab

Charles Schwab er rettet mot investorer som reiser ofte og holder kontoer med høye balanser. Med High Yield Investor Checking Account er det ingen gebyrer for ATM-bruk hvor som helst i verden.

Det er heller ingen utenlandske transaksjonsgebyrer og ATM refusjon for eventuelle internasjonale minibanker som har avgifter. Kontoen tilbyr en 0,15% APY og ingen minimums- eller månedlig serviceavgift. Hvis du har en koblet Schwab megler- eller sparekonto, er det ingen gebyrer for å dekke overtrekk. Sjekk ut vår Charles Schwab anmeldelse.

Åpne en konto

Chime Bank

Chime er en moderne online bank - det er alt app basert. Chime er kjempebra fordi de har online og mobil bank uten månedlig minimum og ingen månedlige avgifter. De har også et stort nettverk av gratisfrie minibanker.

Med tanke på de fleste tusenvis av banker via mobilapps, er dette en naturlig passform. I tillegg får du et Visa-debetkort dersom du ønsker å foreta kjøp direkte fra kontoen din. Chime har også et innovativt automatisk spareprogram som hjelper deg med å spare. Du kan lese vår fullstendige Chime Bank Review her.

Åpne en konto

Forbruker Credit Union

The Consumers Credit Union er en kredittforening åpen for alle medlemmer. Det tilbyr gratis kontroll og opptil 4,5% APY hvis du oppfyller visse forhold.

For å bli med, må du bare betale $ 5 for medlemskap med deres sponsor, The Consumers Cooperative Association. Nå vil du bli kvalifisert for en gratis kontrollkonto.

For å få ubegrenset ATM refusjon og 3,09% APY på saldoer opptil $ 10.000 må du gjøre minst 12 debetkort per måned uten å bruke den 4-sifrede PIN-koden, minst ett direkte innskudd eller elektronisk betaling per måned, logg inn minst én gang per måned, og registrer deg for papirløse utsagn.

Hvis du åpner et Visa-kredittkort med Consumers Credit Union og bruker minst $ 500 per måned med kortet, sparer du renten på opptil 3,5% APY på saldoer opp til $ 15.000. Hvis du bruker minst $ 1000 per måned, nyt 4,59% APY på saldoer opp til $ 20.000. Ja, kravene er omfattende, men APY er betydelig. Hvis du ikke oppfyller kravene, får du bare 0,01% APY uten ATM refusjon.

Åpne en konto

CIT Bank

CIT Bank har blitt kjent som en bank som elsker å gi incentiver til folk for å åpne en online konto. Pass på at du sjekker ut hvilke kampanjer og insentiver de kjører for øyeblikket - du kan bare få litt gratis penger!

Hvis du er interessert i faste opsjoner, har CIT Bank opsjoner for 6 måneder på 0,72% helt til 5-årige vilkår på 1,70% for minst $ 1000 innskudd.

Åpne en konto

Oppdag Bank

Discover Bank er en av de "eldste" nettbankene - en av de første som tilbyr høyavkastningsregnskap og mer. Imidlertid tenker de fleste bare på Discover for deres kredittkort.

I tillegg til å tilby konkurransedyktige kredittkort, tilbyr Discover Bank besparelser, pengemarked, CDer og IRAer. Online besparelser tilbyr en av de høyeste APYene du finner rundt.

Åpne en konto

Fidelity Cash Management Account

Fidelitys kontantadministreringskonto er strukturert som en meglerkonto i stedet for en vanlig sjekkkonto.Med en 0,07% APY og ingen månedlige avgifter eller overtrekk avgifter, kan du være trygg på at besparelsene dine vokser jevnt.

Det er en grense på $ 1,250,000 uten krav på minimumsbalanse. Det er ingen ATM-avgifter, og ATM-refusjon er tilgjengelig for minibanker som ligger i USA. Les vår fullstendige Fidelity-gjennomgang her.

Åpne en konto

FNBO Direct

First National Bank of Omaha tilbyr for tiden en konkurransedyktig APY for sin online sparekonto, med et innskudd på minst 500 dollar. Enda mer imponerende, det tilbyr en rentebærende kontrollkonto som for tiden betaler 0,65% APY og en online sparekonto som betaler 1,15% APY med minimumskrav.

Åpne en konto

Marcus av Goldman Sachs

Marcus av Goldman Sachs har gode online banking alternativer. De spesialiserer seg på høyavkastningsregnskap og høyverdige CDer. Men de fortsetter å diversifisere sitt produkttilbud og tilby gode valg for brukere.

De mangler noen funksjoner, som mobil sjekk innskudd, men de gjør opp for det med sjenerøse online overføringsbeløp og mer. Sjekk ut vår Marcus av Goldman Sachs anmeldelse.

Åpne en konto

MemoryBank

MemoryBank vil gi deg opptil 1,5% APY i det første året på saldo opptil $ 250 000 i det første året så lenge du oppfyller følgende vilkår: motta minst ett elektronisk innskudd hver måned, lønn deponert i kontoen, og velg papirløs setningsopsjon.

Hvis du har en stor balanse og vil finne den beste væskekontoen, har MemoryBank et godt tilbud. Du trenger minst $ 50 for å åpne kontoen. Du får tilgang til AllPoint-minibanker.

Åpne en konto

Radius Bank

Radius Bank fanget vår oppmerksomhet tidligere i år med Hybrid Checking-kontoen, som er den beste av å sjekke og sparekontoer kombinert. De er en av de få bankene på denne listen som tilbyr rentebærende kontroll, men med noen veldig lave minimum for å tjene interesse.

Dessuten har de en flott mobil plattform som har mobil innskudd og mer. Plus, ingen månedlige avgifter, som er det vi liker å se. De har også noen innovative småbedrifter sjekke alternativer også.

Åpne en konto

Synchrony Bank

Synkrone er anerkjent som en av de beste bankene rundt, og de har de beste rentene. Kontoinnehavere har en 1,05% APY, ingen minimumsinnskudd eller balanse, og ingen gebyrer eller serviceavgifter.

Synkrone belønner også medlemslojalitet med reisebelønninger som bilutleie og hoteller. Lojale kunder kan også dra nytte av fordeler som ATM-refusjoner, reisebelønninger og rabatter på fornøyelsesparker, bilutleie og hoteller.

Åpne en konto

TIAA Bank (tidligere Everbank)

Hvis du er i stand til å gjøre en langsiktig forpliktelse med besparelsene dine, kan du benytte deg av høy APY på besparelsene dine med TIAA Bank med sine 2,28% APY for en 60-måneders CD og Yield Pledge som garanterer de beste prisene. De lover å ha priser i de øverste 5% av alle bankene!

Imidlertid tilbyr TIAA Bank også mange gode tilbud på sparing og kontroll av kontoer også. De har en av de få rentebærende kontrollkontoene, som har mobil innskudd og mer.

Åpne en konto

USAA Federal Savings Bank

USAA er en unik bank ved at den begrenser det til medlemskap i nåværende og tidligere servicemedlemmer, så vel som deres familier. Men hvis du kan bli medlem, er USAA hendene ned vår favoritt nettbank.

De tilbyr gratis kontroll, anstendig avkastning på sine sparekontoer, og en rekke fordeler som hver nettbank bør tilby. Disse inkluderer gratis sjekker, ATM refusjon, mobil sjekk innskudd og mer. Du kan lese vår fulle USAA Bank gjennomgang her.

Åpne en konto

Bunnlinjen: Den kommer ned til dine prioriteringer

Vi har fastslått at de fleste regnskapene tilbyr en høyere APY enn tradisjonelle banker. Hvis en høy APY har topp prioritet, er Bank 5, Bank of the Internet, Consumer Credit Union og TIAA Bank noen av våre toppvalg. Hvis du vil ha en konto som gir belønninger og fordeler, er Synchrony din beste innsats.

For høyere avkastning på høyere saldo kan Charles Schwab være ditt førstevalg. Uansett hva du bestemmer, baserer du din beslutning på hvor mye du har råd til å sette inn på kontoen, og hvordan du planlegger å bruke kontoen.

Har du åpnet en kontroll- eller sparekonto med en nettbank? Nyt du fordelene ved en nettbank over en tradisjonell bank? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar