Penger

Disse 10 positive arbeidsplassutviklingene er fantastiske (la oss håpe de fortsetter)

Disse 10 positive arbeidsplassutviklingene er fantastiske (la oss håpe de fortsetter)

Etter hvert som tusenårene vokser opp og blir en styrke som skal regnes med på arbeidsplassen, ruller selskapene ut politikk for å møte våre unike følelser.

Mer tilpasset våre valg enn våre foreldre, vi ønsker fleksibilitet og autonomi i vårt arbeid. Vi ønsker frihet til å være kreativ og å vite at våre ideer blir hørt. Mest av alt, vi ønsker å nyte arbeid og bryr seg om hva vi gjør.

På The Penny Hoarder har vi dekket noen spennende endringer i selskapets fordeler og kultur som tar sikte på å tiltrekke seg og beholde den skiftende arbeidsstyrken.

Her er 10 arbeidstrender, vi håper vi fortsetter å se vokse i 2017.

1. Betalt foreldreorlov

I løpet av de siste par årene har vi sett noen store selskaper kunngjøre utvidelser til foreldreorlovspolitikken.

Føderal lov krever bare at selskaper tilbyr 12 ukers ubetalt permisjon, men fire stater og Washington, D.C.-mandat har betalt foreldrepermisjon for privat sektorarbeidere, og mange bedrifter har egne utvidede retningslinjer.

Microsoft tilbyr 12 uker betalt, Adobe tilbyr 26 uker til nye moms og 16 uker til primære omsorgspersoner og andre foreldre, og Netflix tilbyr ett helt år med så mye betalt tid som nye foreldre trenger.

I 2016 annonserte Etsy nye moms og dads får 26 uker (seks måneder) fullt utbetalt permisjon for fødsel eller adopsjon.

Men tech oppstart ser alltid ut til å være trendsettere på arbeidsplassen. Tipping point kommer når store tradisjonelle selskaper begynner å vedta lignende retningslinjer.

Vi så det i år da både Amex og IKEA annonserte ny betalt foreldreorlovspolitikk.

IKEA tilbyr opptil fire måneders betalt ferie for både lønnede og timebaserte arbeidstakere. American Express tilbyr 20 betalte uker til både heltids- og deltidsansatte, pluss refusjon for adopsjon og fruktbarhetsbehandlinger.

Bedrifter som IBM og Johnson & Johnson tilbyr også konkurransedyktig foreldreorlovspolitikk.

Med disse gigantiske selskapene som tilbyr fordelene for tusenvis av ansatte rundt om i verden, forventer vi at mange andre skal følge med.

(For øvrig tilbyr The Penny Hoarder åtte uker betalt barselsorlov, fire ukers fadderlov, ubegrensede syke dager, arbeidstiden og fleksetid, slik at våre ansatte kan finne den rette balansen mellom arbeid og liv!)

2. Barnehjelp

Vi så mye snakk i 2016 om den stigende kostnaden for barnepass. Millennier i arbeidsstyrken betaler mye mer enn våre foreldre gjorde.

Noen foreldre velger ganske enkelt å ha en foreldre hjemme, fordi kostnaden for å gå på jobb er ikke verdt lønn!

Savvy selskaper begynner å forstå denne byrden og tilbyr barnevaktstøtte til barn og barn på barnevakt. Dette blir et viktig verktøy for å rekruttere topp talent og støtte arbeidende foreldre.

3. Ubegrenset betaltid av - i enkelte tilfeller

En fleksibel tidsplan og arbeid hjemmefra er flott, men hva med å ta ferie når du vil?

Med mer enn halvparten av amerikanerne som ikke bruker alle våre tilgjengelige betalte feriedager, kan du bli overrasket over å se et økende antall selskaper som tilbyr ubegrenset ferietid.

Ubegrenset betalt feriedag betyr at ansatte kan ta seg av når de trenger det uten budsjettering innenfor en grense. Det er attraktivt for potensielle søkere.

Det er attraktivt for arbeidsgivere også. Å tilby ubegrensede feriedager sparer faktisk selskaper penger, Time rapporter. Bekymret for ikke å få all sitt arbeid gjort eller ser lat ut, har ansatte faktisk en tendens til å ta færre fridager når det ikke er noen grense.

Når onus er på oss for å bestemme en "riktig" tid, blir vi redd og faller tilbake på den amerikanske standbyen av overarbeid.

Å få ubegrensede feriedager legger faktisk ekstra ansvar på den ansatte for å bestemme hvor mye som passer. I stedet kan selskapene sannsynligvis gjøre bedre av ansatte ved å tilby sjenerøse feriepolitikker - med grenser.

Hva vi gjøre liker å se ubegrenset er betalt syke dager.

Mange bedrifter, så vel som noen få stater og byer, gjør fremgang ved å begynne å tilby betalte syke dager, en arbeidsplass fordel mange amerikanere ikke har.

Men å sette en grense er tøff. Det skaper et mål for generelt godt ansatte å oppdage unnskyldninger for å ta av, og det skaper stressende begrensninger for de som rammes av uventede helseproblemer eller syke barn.

Ubegrensede syke dager betyr at ansatte kan ta vare på seg selv og holde bakteriene vekk fra andre. Og ansatte som ikke er syke har lite incitament til å feire det.

4. Fjernbetjening

Virtuelle selskaper er helt online, støttet av et team av ansatte som jobber eksternt. En gang en futuristisk funksjon av tech oppstart, denne trenden lekker over bransjer nå.

Du kan gjøre alt fra kundeservice til engineering fra hjemmet ditt.

Bedrifter som ansetter en virtuell arbeidsstyrke fordi det sparer penger på kontorlokaler, utstyr og avsetninger. Ansatte liker det, fordi de kommer til å jobbe hjemmefra, ofte på egen hånd.

Mens du mister disse vannkjøler-samtalene og serendipitøse brainstormingsøkter med kolleger, kan apper som slakk, Google Disk og til og med e-post bidra til å holde medarbeiderne tilkoblet nesten.

Arbeide eksternt som en ansatt kan begrense deg til selskaper i visse stater.Men å jobbe som entreprenør eller frilanser gir deg ofte muligheten til å jobbe hvor som helst i verden.

5. Menneskelige ressurser Transformasjon

Dette "kommer til å bli året menneskelige ressurser forvandler seg til" folkevitenskap ", forteller glassdirektør Andrew Chamberlain til Fast Company.

Som andre sektorer er forvandlet av teknologi, har HR ligget seg bak. Men "oppgangen til store data" kan bringe den inn i nåtiden, sier Chamberlain.

"Bruke datavitenskap i HR for å gjøre enda små forbedringer i rekruttering, ansettelse og engasjement, har potensialet for store fordeler for organisasjoner."

I stedet for å gjette på de beste metodene for opplæring, vurdering og rekruttering av ansatte, kan HR-avdelinger vende seg til mange billige verktøy som svarer på disse store spørsmålene med data.

6. Økende menneskelig kreativitet gjennom automatisering

"Arbeidere trenger i økende grad å bygge ferdigheter som er komplementære til teknologi - lærer å kjøre maskinen, ikke gjør det samme arbeidet maskinen automatiserer," forklarer Chamberlain.

Da rutinearbeid blir automatisert, må vi lære nye ferdigheter og fokusere mer på de kreative aspektene av arbeidet.

Med dagens teknologi har roboter ikke dommen eller myke ferdigheter, så mange jobber trenger fortsatt en menneskelig berøring.

7. Gratis, sunn mat

Den Penny Hoarder er blant et økende antall selskaper som tilbyr en fordel millennials kan ikke få nok av: gratis mat.

Men det er mer enn bare gratis - det er sunn mat. Vi benytter en "office superhero" som forbereder ferske mini-måltider og snacks, så vi trenger ikke å kjøpe lunsj eller munch på salt, sukkerholdig godbit.

"Vi betjener drivstoff, i stedet for bare mat", forteller Erin O'Neill, vårt folk og kulturforvalter Fast Company. "Nesten alt blir spist og det er veldig lite avfall."

Med et økende fokus på sunt å spise, alt fra skole lunsjer til hurtigmat menyer, er ansatte mindre fornøyd med donuts og pizza i pause rom. Å gi friske, sunne matvarer hjelper oss med å spare penger og jobbe bedre (ingen sukkerkrasj!).

8. Stigende minimumslønn

Den 1. januar 2017 gikk minimumslønnen opp i 19 stater. Noen vil jo bare se en levekostnad på noen få cent. Men andre, som New York og California, har planer på plass for å treffe $ 15 de kommende årene.

Her arbeider private bedrifter raskere enn loven. I 2016 økte Target sin minimale lønn for hele virksomheten til $ 10, og Costco økte sin inngangslønn til mellom $ 13 og $ 13,50.

Selv Walmart-ansatte har en gjennomsnittlig timelønn på hele 13,38 dollar - godt over den unormale føderale minimumslønnen satt til 7,25 dollar i 2009.

Minstelønnen var et stort snakkesett gjennom 2016-valget, og arbeidstakere glemmer ikke det. Selv om lovgivere ikke fortsetter, forventer vi at flere bedrifter hopper på denne trenden for å rekruttere og beholde ansatte.

9. Undervisningsassistanse

Skolen er dyr i tusenårene, men heldigvis begynner noen selskaper å legge merke til og handle. Flere selskaper har lagt til undervisningsgodtgjørelse eller assistanse til sine ansattes fordeler.

Med mange av oss som går inn i arbeidsstyrken saddled med studielånsgjeld, er det noen som helst hjelp med å betale det tilbake attraktivt!

Store selskaper som Fidelity Investments og PwC tilbyr denne fordelen, ifølge Chicago Tribune. Staples annonserte et opplæringsassistentprogram for salgskonsulenter i november, et verktøy for å hjelpe det å rekruttere opptil 1000 nye medarbeidere før ferien.

10. Ditching Dress Code

Jeg glemmer ofte hvor heldig jeg er å bare ha det jeg vil ha på Penny Hoarder-kontoret hver dag. Det er et privilegium mange ansatte må reservere for en utpekt "uformell fredag", når de kan bære - gis! - jeans til kontoret.

Du kan føle fra min tusenårige forakt (og min yoga bukser) at jeg tror tradisjonelle kleskoder er litt ... strenge.

Inntil nylig har Starbucks selv begrenset sine ansatte kjole, hår og tilbehør. Baristas!

Men den holdningen faller av vei. Starbucks ønsket velkommen personlig uttrykk med en ny kleskode i juni 2016.

Oppstartspersonell berømmer allikevel enhver form for "formell", "bedrift" eller "kontor" i deres antrekk til fordel for den helt "uformelle" stilen som er satt av ledere som Jobs og Zuckerberg.

Disse fashion-poor trailblazers innser at vi alle jobber fint i komfortable klær. Enda viktigere, stoler de sine ansatte på å holde fast med uoffensielle klær og å kle seg for å imponere når et klientmøte er på planen.

Din sving: Hvilke trender på arbeidsplassen vil du fortsette i 2017? Hva ville du gjøre unna med?

Med forskning fra Jacquelyn Pica, en redaksjonell intern ved The Penny Hoarder.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar