Mat

Gratis Little Caesars Pizza 26. april hvis denne NASCAR-driveren vinner først

Gratis Little Caesars Pizza 26. april hvis denne NASCAR-driveren vinner først

Innsatsen ble bare mye høyere for NASCAR-sjåføren Chase Elliott.

Som om presset til å presse seg selv og hans 24-års Chevrolet SS til grensen ikke var nok, har han nå en annen grunn til å vinne sitt neste NASCAR Cup Series-løp, og det er større enn oss alle. Gratis pizza!

Hvis Elliott vinner 23. april, i Bristol, Tennessee, vil Little Caesars-steder sponsere lunsj for hele Amerika.

Det er en slik ting som en gratis lunsj

Forutsatt at Elliott, som har vunnet ett løp ut av sju så langt i 2017, vinner 23. april, vil den gratis lunsjdagen på Little Caesars finne sted onsdag 26. april.

Kunder på deltakende butikker vil få en gratis Little Caesars Hot-N-Ready Lunch Combo, som normalt koster $ 5, mellom kl. 11:30 og 1:00 lokal tid. Denne kombinasjonsboksen inkluderer en størrelse Detroit-stil dypfisk pizza (fire skiver) og et 20-ounces Pepsi-produkt.

Hvis Elliott trekker av en seier, må alt du trenger å gjøre for å få ditt frie måltid, nevne avtalen til ansatt hos Little Caesars - ingen kjøp nødvendig. Det er en fangst, selv om: Lille Caesars vil begrense avtalen til en lunsjkombination per familie.

Din sving: Skal du rooting for Chase Elliott 23. april?

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun tar gratis pizza når den er tilgjengelig.

Skrive Inn Din Kommentar