Investere

Best Online Stock Brokers i 2018 (ifølge leserne)

Best Online Stock Brokers i 2018 (ifølge leserne)

Investeringslandskapet har endret seg dramatisk de siste to årene. Vi har sett nye teknologipapirer og kostnader vesentlig, nye verktøy som hjelper investorer, og mye konkurranse for å holde seg på toppen av pakken.

Så, med alle disse endringene, hvem tror du (leserne) å være den beste online aksjemegleren i 2018? Hvis du ikke allerede er en del av vår Facebook-gruppe, bli med her.

Vi bryter ned de fem største online meglerne valgt av leserne, sammen med noen bemerkelsesverdige nevner, spesielt for enkelte brukstilfeller. Vi markerer også eventuelle bonustilbud disse selskapene har. Hvis du ikke bruker en topp online megler ennå, er det nå på tide å gjøre bryteren!

Rask navigasjon 1. Vanguard2. Fidelity3. Robinhood4. TD Ameritrade5. Charles SchwabHonorable MentionsM1 FinanceBetterment

1. Vanguard

Vanguard er den klare vinneren i år, og det gir mening for en rekke årsaker. Vanguard er konsekvent lavprisindeksfondsleder - og når du investerer direkte hos Vanguard, kan du potensielt unngå provisjoner og gebyrer på kjøp av verdipapirfond.

Videre tilbyr Vanguard hele spekteret av konto typer, fra IRA til Solo 401k, til 529 planer og HSAs.

Den store ulempen til Vanguard (om det også betyr noe for deg) er at det kan være dyrt å investere utenfor Vanguard-fondene hvis du vil. Også, hvis du dykker inn i detaljene på noen av sine produkter (som deres Solo 401k), er det ikke alltid den mest robuste tilgjengelige. De har heller ikke den reneste investeringsappen.

Vanguard Bonus Tilbud: Vanguard driver ikke noen bonustilbud ... kanskje er de bare for gode fordi de ikke trenger å lokke deg?

Åpne en konto Vanguard Review

2. Fidelity

Fidelity er alltid en toppvalg når det gjelder valg av fullmektig megling. De har en stor mengde provisjonsfrie midler, lave kostnader og et komplett spekter av kontotyper å velge mellom. Selv om du ikke investerer med et provisjonsfritt fond, har de svært lave provisjoner.

Videre er mange kjent med Fidelity fordi (sammen med Vanguard) er de en av de største 401k plan administratorer. Derfor heter vi Fidelity vår beste online megler for pensjon.

I tillegg til, i motsetning til Vanguard, har Fidelity kontorer landsomfattende. Mens nesten alt kan gjøres online, kan det være nyttig nå og da å være i stand til å gå til et kontor.

Den eneste virkelige ulempen med Fidelity er at kommisjonen skal investere. Avhengig av hva du vil investere i, kan det være dyrere enn hos Vanguard.

Fidelity Bonus Tilbud: Få 300 provisjonsfrie handler og 2 år å bruke dem.

Åpne en konto Fidelity Review

3. Robinhood

Robinhood har alltid vært en kontroversiell nettbasert megler. Men våre lesere har vurdert det veldig høyt, og det har en stor positiv - det er gratis.

Robinhood tilbyr virkelig provisjon fri handel. Liker $ 0. Nada. Ingenting.

Også, Robinhood kunngjorde bare at de skal begynne å støtte cryptocurrency trading på deres plattform.

Men det kommer med noen ulemper. Den største er at de ikke støtter mange populære kontotyper - spesielt IRA, men også fellesregnskap, trusts og depotkontoer.

Noen andre ulemper inkluderer mangel på stasjonær støtte (sies å komme snart), ingen tilkobling til store investeringssporingsprogrammer som Personal Capital eller Quicken, og håndterer å få dokumenter og utsagn.

Men det er gratis!

Robinhood Bonus Tilbud: Få en tilfeldig del av lager når du refererer til en venn.

Åpne en konto Robinhood Review

4. TD Ameritrade

TD Ameritrade er et annet selskap som er konsekvent på toppen av pakken. Vi elsker TD Ameritrade's app, som vi oppkalt som en av de beste gratis investeringsappene.

TD Ameritrade skiller seg ved å tilby noen av de beste provisjonsfrie ETF-ene (SPDR), samt å ha en av de beste opsjonshandelsplattformene.

Den største ulempen ved TD Ameritrade er at provisjonene deres er litt høyere enn de laveste tilgjengelige. De gjør opp for det litt med sine provisjonsfrie ETFer, men hvis du ikke investerer i en av disse, betaler du mer.

TD Ameritrade Bonus Tilbud: Handle gratis i 90 dager og få opp til $ 600.

Åpne en konto TD Ameritrade gjennomgang

5. Charles Schwab

Schwab har vært en hederlig omtale på våre lister før, men i år gjorde de det til topp 5!

Det som folk elsker om Schwab er deres lave utvalg av ETFer, og ekstremt lave utgiftsforhold. Videre har de ikke kjøpskrav for sine fond, slik at du kan bygge en ekstremt lavprisportefølje hos Schwab ved hjelp av populære midler som Schwab Total Stock Market Index (SWTSX).

Schwab har også lave aksjehandelskvoter sammenlignet med andre selskaper på denne listen.

Den største ulempen ved Schwab er at de fleste av kontoene deres har et minimumskrav på $ 1000. Det er måter å avstå fra minimum, men det er fortsatt irriterende, spesielt for nye investorer. Deres ikke-Schwab gjensidig fond kommisjon er også en av de høyeste vi har sett.

Schwab Bonus Tilbud: Tjen opptil 500 provisjonsfrie handler.

Åpne en konto Charles Schwab Review

Hederlige Mentions

Disse ærverdige nevnene gjorde ikke topp 5, men de er virkelig verdt en titt hvis du vil at noen andre skal gjøre jobben for deg når det gjelder å investere og sette opp porteføljen din.

M1 Finans

M1 Finance er en ny komer til denne listen, men de har gjort noen fantastiske ting med lavpris investering.Faktisk, sent i fjor annonserte de flyttet til en gratis prismodell også.

Hva gjør M1 Finance så bra er at det lar deg sette opp en lavprisportefølje gratis. Denne porteføljen kan være en av deres automatiserte porteføljer, eller du kan sette opp en av dine egne med nesten hvilken som helst kombinasjon av ETFer og aksjer. Og for aksjer, som inkluderer å investere i fraksjonelle aksjer også.

Når du har konfigurert porteføljen, hjelper M1 deg automatisk å balansere når du legger inn mer penger på kontoen din. Og når du selger, hjelper det deg også med å balansere ved å selge overvektige varer i porteføljen din.

Den eneste virkelige ulempen til M1 er at den ikke vurderer hele porteføljen din - du må gjøre det. Det kobler heller ikke til plattformer som Quicken eller Personal Capital. Du må bruke dashbordet til å spore porteføljen din.

M1 Finans Bonus Tilbud: De er allerede gratis!

Åpne en konto M1 finans gjennomgang

better

Bedre er litt annerledes enn nesten alle de andre fordi de er en sann robo-rådgiver. Men for de som ikke vil investere seg, er Betterment et topp valg for hvor de skal investere.

Det som gjør Betterment flott er at det er så lett å komme i gang med å investere. Du åpner bare en konto, svarer på noen få spørsmål og foretar et innskudd. Forbedring tar vare på resten.

Den største ulempen er kostnaden. Prisene er svært gjennomsiktige - 0,25% for deres grunnleggende digitale plan og 0,40% for deres premieplan. Men jo mer du har under ledelse med dem, desto mer vil det koste deg. $ 50.000 vil koste deg $ 125 per år i administrasjonsgebyrer.

Men for de som ikke ønsker å tenke på porteføljen sin, kan et lite, gjennomsiktig administrasjonsgebyr være veien å gå.

Betterment Bonus Offer: Opptil 1 år ledet gratis.

Åpne en konto forbedring gjennomgang

Skrive Inn Din Kommentar