Banker

Praktik: Gå for pengene eller opplevelsen?

Praktik: Gå for pengene eller opplevelsen?

Dette er et gjestepost fra Laura som er en tjuefem kvinne som arbeider for å forbedre sin økonomi og øke sin nettoverdi. Hun skriver om personlig økonomi for studenter og grader på Green Panda Treehouse.

Hvis du er en høyskole student, leter du sannsynligvis etter en praksisplass som ikke bare forbedrer ditt CV, men gir deg en ide om hva en karriere i ditt felt ville være. Et internship kan være en fantastisk måte for deg å få hendene på erfaring og å utvikle ditt profesjonelle nettverk.

Sværheten er å finne en internship som kan tilfredsstille dine behov. Hvis du er en høyskole student, og du har mye gjeld eller du er en arbeidsstudent med økonomiske forpliktelser, har du den ekstra byrden å finne en internship som kan betale regningene. Er det mulig? Ja, det er det. Jeg gikk på college og hadde mine månedlige regninger for å holde på toppen, men jeg var i stand til å finne et fantastisk praktiksted. Det krever innsats og tålmodighet, men du kan lykkes.

Praktik: Fokuserer du på erfaring eller penger?

Når du ser på situasjonen din, må du bestemme hva som ville fungere best for deg. Jeg vil si at å ha en praktisk praktik som gir deg muligheten til å møte karriere mentorer og nåværende utfordringer er en stor fordel. Praktikophold kan være en fin måte å få foten din gjennom døren. Jeg anbefaler ikke å vente til senioråret ditt søker om internship. Begynn å se mens du er en freshman og prøv flere jobber.

Problemet for noen studenter, inkludert meg selv, har de økonomiske omstendighetene for å få praktikoppholdet. For noen kan et lavt betalende praktikopphold i seks måneder ødelegge ødeleggelse på økonomien din. Dette er en annen grunn jeg oppfordrer alle studenter til å leve enkelt og unngå høy rente gjeld.

Problemet er imidlertid internships tilbyr vanligvis ikke anstendig grei penger eller praktisk ferdighetsopplæring. Det er mange praktikplasser som tilbys på høyskolejobber som i utgangspunktet er lavtliggende jobber. Interns er forventet å få lite papirarbeid og hoveddrivende ærend for andre med lite praktisk ferdighetsutvikling.

Hvordan finne et flott internship

Se på universitetets karriereadministrasjonssenter. Jeg satte opp en jobbagent for å sende meg en e-post når en internship i min store ble tilgjengelig. Siden jeg jobbet mens jeg gikk på college, så jeg på praktikplasser som møtte min minste lønnsbehov. Jeg hadde ikke råd til å ta et ikke-betalende eller lavt betalt praktikopphold.

Nettverk med professorene dine. La professorene dine vite om jobbjakten din utvider nettverket ditt. Noen ganger kan de være oppmerksomme på praktikplasser og arbeidsplasser som kan passe dine behov. Det kan også åpne en mulighet for deg en referanse fra professoren din.

Be oppdragsgivere om å få referanser på praksisplasser. Chat med studenter som har tatt praksisplasser du ser på for å se hvilke som er flotte og hvilke som bare er sprøytenarkoman. Jeg passerte noen få praktikplasser etter å ha funnet ut at det ikke var mye interesse i å la praktikanter virkelig jobbe med utfordringer.

Vær forberedt på intervjuet. Hvis du vil ha en praktisk og verdifull internship, ikke kom inn i intervjuet clueless. Forskning selskapet og forutse hvilke ferdigheter de skal trenge. Presentere deg som mer enn den typiske universitetsstudenten; være en lagspiller.

Noen spørsmål å stille under intervjuet

Du har gjort det til intervjuet, så nå er det din jobb å skinne over de andre søkerne. Bare fordi du er en praktikant, ikke anta at de vil forvente mindre. Fokuser på dine styrker og husk å være trygg og respektfull.

  • Er det hender på trening med jobben eller er det en mer formell situasjon? Jeg har hatt begge typer og de har begge jobbet. Du prøver bare å få en ide om hvordan selskapet kjører.
  • Er det et lite håndterbart prosjekt som jeg kan lede / bistå med? Foruten å vise initiativ, kan du også finne ut om de er glade for å ha en praktikant som arbeider med meningsfulle prosjekter. Det trenger ikke å være et stort prosjekt. Du kan tilby å oppdatere treningshåndbøker for eksempel.
  • Kan jeg få skriftlig tilbakemelding til prosjektet? Dette er for deg å bygge din portefølje og forhåpentligvis har et kontaktpunkt å jobbe med.

Hvis du tar praktikplassen, må du sørge for å få mest mulig ut av det. Du kan nettverk med folk i ulike avdelinger og få en ide om hvordan din potensielle karriere kjører.

Jeg ønsker alle studenter kan finne en internship som betaler anstendig i deres interesseområde som gir en god sjanse til å lære noe utfordrende og mulig deres karriereoppringing.

Dine tanker

Hvis du er på college, hva har du lagt merke til om praktik på ditt universitet? Hvis du er ute av college, hvilke råd må du dele?

Meningene som ble uttrykt i dette materialet er kun for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd eller anbefalinger til noen.

Skrive Inn Din Kommentar