Penger

Tjen penger ved å bytte utvekslingsstudenter

Tjen penger ved å bytte utvekslingsstudenter

Fra seks uker til seks måneder av gangen kan du tjene penger ved å leie ut et rom i hjemmet ditt til studenter som besøker statene for å lære engelsk eller er påmeldt et studie i utlandet via universitetet.

Ikke bare er dette en fin måte å tjene ekstra penger på siden, men det er også et godt alternativ for å møte nye mennesker, oppdage mer om andre kulturer og til og med lære et annet språk. Hvis ideen om å bo en tenåring ikke er ideen om moro, er det beste at dette ikke stopper med bare studenter-gjestelærere fra hele verden deltar og underviser kurs her i USA, og de er i Behov for bolig også!

Typer Utenlandske Student Hosting

Selv om det kan være mange forskjellige arrangementer (når det gjelder detaljer) som kan gjøres med studentene eller foreleserne som holder seg hos deg, velger de fleste å bo i noens hjem på to hovedveier: Hosting det er bare en del av dagen eller hosting som er 24/7 for varigheten av den besøkende opphold i USA.

Med delvis hosting-alternativet, brukes dette oftest når noen er her for å lære engelsk. Derfor trenger du vanligvis å ha en TEFL (lær engelsk som fremmedspråk) sertifisering. Hvis noen bor hos deg på heltid, ville de vanligvis ha forpliktelser i løpet av dagen (skole, språkkurs, etc.) og ville komme hjem hver kveld for å spise, sove, studere osv.

Hvordan bli en utenlandsk studentverten

Hvis du er interessert i å være vert for en student (eller fakultet), må du først etablere kontakt med skolene som lærer (eller ansetter) disse personene. Fra lokale språkskoler til fellesskoler og universiteter i ditt område, må du nå ut til studenthuskontorene for å bli plassert på deres liste over vertsfamilier.

Når du har etablert kontakt med skolen, må du formelt søke og sende inn til intervjuer, en tur i hjemmet ditt og bakgrunns- og referansekontroll. Etter at du er godkjent, vil ditt navn og kontaktinformasjon bli oppført i skolens database for familier, rådgivere og skoleansatte (fra utenlandske skoler som studenten regelmessig deltar) for å kontakte deg.

Hvis du leter etter språkskoler i ditt område, sjekk en online ressurs som International Association of Language Centers hvor du kan søke etter skoler basert på geografisk plassering.

Hvor mye penger kan jeg gjøre?

Avhengig av hvor du befinner deg i nærheten av studentens skole (eller professorens arbeidsplass) og eventuelle større byer eller byområder, kan du gjøre opp til $ 200 / uke for å være vert for en utenlandsk student. Totalbeløpet varierer avhengig av andre faktorer som måltider du vil sørge for personen, hvis rommet har et eget bad, etc. Du kan også belaste ekstra gebyr for vaskeritjenester, transport og internettilgang hvis du er villig til å tilby ekstra servicealternativer for dine besøkende.

Husk at disse situasjonene er midlertidige, slik at du kan være vert for en student eller professor på en tid som fungerer for deg. Du vil heller ikke bli sittende fast med en uhyggelig tenåring eller en fryktelig romkamerat for alltid hvis situasjonen går - selv om seks måneder kan være en interessant mengde tid, så vær sikker på å gjøre din egen due diligence før du godtar å være vert for noen.

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar