Penger

Hvordan ett mors Instagram-bilder hjalp henne Tjen tusenvis

Hvordan ett mors Instagram-bilder hjalp henne Tjen tusenvis


Baby pics + puppy pics = store sosiale medier aksjer.

Hvis du har brukt tid på Internett, overrasker denne formelen nok ikke deg. Men skjønte du at babybilder og hvalpics også kunne likne en bokavtale? Eller en seksfigures inntekt?

Som Business Insider nylig rapportert, klarte en mamma blogger å gjøre nettopp det.

Så, hvordan gjorde denne kunnskapsrike moren hennes søte Instagram-mat til berømmelse og formue?

Mining hennes eget liv

I begynnelsen var Jessicas Shyba blogg, Momma's Gone City, i stor grad en personlig affære. Hun brukte den til å holde kontakten med venner og familie etter å ha flyttet fra California til Manhattan, postet om familien sin, var foreldre og overgikk til en storby. To år i bestemte hun seg for å gjøre forretninger og begynte å søke annonser og sponsorater.

Hun gjorde ikke noe revolusjonerende. Hun var ikke en guru og hadde ikke en MBA. Hun tok bare det hun opplevde og delte den på en måte som andre kunne forholde seg til, og da hun hadde et stort nok publikum, fant hun en måte å tjene penger på.

Bygg et merke

Jessicas "store pause" kom da hun vedtok en bedårende tysk shepherd / Shar Pei-blanding fra SPCA. Valpen, kalt Theo, ble raskt en favoritt naptime cuddle kompis av sin unge sønn, Beau, og Jessica begynte å dele bilder av paret i alle slags søte sovende stillinger på Instagram.

Klokt, la hun hashtag "#theoandbeau" for å gjøre bildene enklere å spore - som kom til nytte da de gikk virale.

Utnytte hennes suksess

Instagram-serien var så populær, Jessica fikk snart oppmerksomhet fra The Huffington Post og et utseende på Good Morning America. Trafikk til hennes blogg spiked, gjennomsnittlig nesten en million treff i måneden. (Hun fortsetter fortsatt å få 1000 nye tilhengere hver dag.)

All denne mediedekningen satte Jessica på radaren av forlagsmedlemmer, noe som raskt førte til en avtale om å gjøre bildeserien til to barnebøker: Naptime med Theo og Beau og Bathtime med Theo og Beau (begge forfaller i 2015).

Innbetaling i

Som om bokaavtalen ikke var nok, har Jessicas økning i berømmelse også tiltrukket seg mange flere reklame- og sponsorforespørsler for bloggen hennes - så mange som hun måtte ansette, hjelper til med å legge dem alle sammen. Fra en fem år gammel blogg som en gang ga, tjente henne en liten sideinntekt, hennes nåværende annonseinntekt pluss book advance nå bringe henne i en kul seks figurer i året.

Alt fra å dele noen søte bilder på Instagram.

Din tur: Hvordan kan du min egen erfaring og utnytte dem på sosiale medier for å finne lignende suksess?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar