Eiendom

Hva er formålet med en tillit?

Hva er formålet med en tillit?

Dette er den andre delen av en todelt serie på eiendomsplanlegging av JoeTaxpayer. Husk å sjekke ut det første innlegget Hva er eiendomsplanlegging.

Tidligere snakket vi om utpekte støttemottakere. Det er viktig å merke seg at regnskapene som bruker utpekte støttemottakere unngår probate og ikke er underlagt offentliggjøring. Dette fører oss til neste emne, stoler på. Tillit er heller ikke en del av probate-prosessen, men det finnes forskjellige typer tillit hver med sine egne ekstra fordeler.

Spesialbehov Trust (også kalt en tilleggsbehov Trust)

Denne tilliten lar deg sette eiendeler til en begunstiget som har funksjonshemming og ellers ville bli diskvalifisert fra å motta statlig bistand hvis de arvet disse midlene direkte. Tilliten må være oss som en uigenkallelig tillit finansiert mens du fortsatt lever.

En tillitssikkerhetstiltak ligner de spesielle behovene, bortsett fra at det kan være enten tilbakekallelig eller uoppnåelig. Hovedformålet er å beskytte mottakeren mot sin egen hensynsløse utgift. Du kan jobbe med advokatinnstillingen for å spesifisere de eksakte tilbakekallingene som vil bli tillatt, i prosent, fast dollarbeløp eller en kombinasjon av de to. Du kan videre spesifisere omstendighetene som tillater ytterligere uttak, hvis noen. Jeg anbefaler å bruke noen regler utover et distribusjonsbeløp sparsomt. En begunstiget kan be om at en tillit brytes dersom forholdene går i fare for det offentlige. Du vil beskytte dine arvinger, ikke styre deres liv fra graven.

Eiendomsskattefritakelse økt

Ikke for lenge siden var skattefritakelsesbeløpet $ 1.000.000. Det er blitt økt til $ 3.500.000 i år, og huset har bare stemt, denne uken, for å holde gjeldende lov om eiendomskatt på plass. Siden disse tallene er gjenstand for avstemning og i hvert år kan gå tilbake til så lite som $ 1M, foretrekker jeg å fortsette diskusjonen basert på $ 1M. Ønsker du virkelig å regne med lovgivernes godhet om ikke å endre reglene mens du nærmer deg slutten av livet ditt og potensielt ute av stand til å gjøre noen planer for siste øyeblikk? En million dollar pleide å bety at du var rik, satt for livet. Nå kan det gjenspeile en hyggelig middelklassens livsstil, inkludert et hus og forsikringsutbytte som en del av en eller begge ektefeller som går forbi. Vurder en $ 2M eiendom. Uten noen planlegging, når du passerer, arver ektefellen et ubegrenset beløp uten skatt på grunn. Når hun går videre, vil imidlertid boet, verdsatt til $ 2M, bli beskattet til 55% av beløpet over $ 1M. $ 550K til skattemannen.

Tid til å introdusere en Bypass Trust.

Dette er en måte å bevare det første unntaket på, samtidig som det gir inntekt for den overlevende ektefellen i løpet av livet. Tillitens mekanikk er enkel. Tillit er satt opp for å motta unntaksbeløpet ved passering av den første ektefellen. (Merk - tilliten kan faktisk skrives for å spesifisere kvitteringen for fritakbeløpet som er i kraft på tidspunktet for passering. Ellers ville man ha et årlig besøk hos en advokat, som kan bli dyrt.) Denne tilliten tilbyr da den overlevende ektefellen Retten til å trekke tilbake 5% eller $ 5000, avhengig av hvilket som er større, hvert år. Tilleggsbeløp er tillatt under spesielle situasjoner som medisinske regninger, men tilbaketrekningsretten er ikke ubegrenset. Når den overlevende ektefellen passerer, kan tilliten utbetales i sin helhet til neste mottaker, uten skatt på grunn av veksten i kontoen. Det er ikke noe skritt på grunnlag, som det skjedde da tilliten først mottok eiendelene, slik at en kostnadsgrunnlag ble etablert og kapitalgevinster kan skyldes ved salg av eiendelene. Til slutt er kostnadene ved å skape disse tillitene ingenting sammenlignet med de potensielle eiendomsskatter denne prosessen hjelper med å unngå.

Uigenkaldelig livsforsikringstjeneste

Den siste typen tillit (Ja, det er enda flere) Jeg skal diskutere er en ILIT, en uigenkaldelig livsforsikringstjeneste. Det er en misforståelse der ute at livsforsikringsprovenu ikke er skattepliktig. Som ektefelle kan arve ubegrensede beløp fra den avdøde eiendom, kan dette være sant i mange situasjoner, men ikke alle. Hvis et par passerer på samme tid, vil deres arvinger oppdage at inntektene av forsikringspolicyer er en del av deres eiendom. Eller, selv om de passerer på forskjellige tidspunkter, er inntektene fra begge retningslinjene da en del av den andre ektefellens eiendom. Gitt hvordan billig forsikring kan være, er dette ikke så uvanlig. Skriv inn ILIT. I stedet for direkte eierskap av forsikringspolicyene, er ILIT satt opp for forsikring av hver ektefelle. Det, og ikke deg, er eieren av politikken, og når du passerer, er det ikke en del av boet ditt. Det er også typisk å sette opp ILIT med lignende bestemmelser som bypass-tilliten, for å gi først til den overlevende ektefellen, og deretter de neste mottakerne ved passering.

Gaver ekskludert gavekort

Dette er et bra sted å legge til en del diskusjon om årlig gaveekskludering. Hvis du er i en posisjon som du er komfortabel med å gi bort eiendeler mens du fortsatt er i live, husk at dagens utestenging er $ 13 000 per år per mottaker. Dette kan synes å være en liten sum, men når du teller potensielle mottakere og inkluderer å gi fra både deg og din ektefelle det kan multiplisere raskt. To barn, deres ektefeller og fire barnebarn legger opptil åtte mottakere, eller $ 208 000 totalt du kan gave hvert år. Hvis noen av disse barnebarnene er på college, er du velkommen til å betale sine skolepenger i ethvert beløp, uten skatt på grunn.Som med noen av tallene jeg presenterte, kan dette nummeret endres gjennom årene. Det var $ 12 000 i 2008 og $ 13 000 for både 2009 og 2010.

Før jeg avslutter denne diskusjonen, liker jeg å snakke et øyeblikk på bruken av livsforsikring som en del av ens boligplanlegging. Det er en rekke omstendigheter der en forsikring kan gi nødvendig kontant for en ellers ujevn eiendomssituasjon. Det er ikke uvanlig å finne det mot slutten av ens liv som deres hus er betalt for, og omfatter størstedelen av deres eiendeler. Tøft å dele et million dollar hjem og noen få hundre tusen dollar i kontanter og aksjer mellom to eller flere mottakere. Det samme spørsmålet om udelbarhet kan oppstå når du forlater en bedrift til ett barn, men likevel vil behandle de andre rettene. I begge situasjonene kan en godt planlagt forsikring bidra til å unngå tvunget salg av et hus eller en bedrift.

Husk, tallene endres, som vil din egen situasjon, over tid. Denne artikkelen er mitt forsøk på å fremheve noen detaljer om eiendomsplanlegging som kan hjelpe deg med å bevare de eiendelene du har jobbet så hardt for å samle seg over livet ditt. Hvis du bestemmer deg for å forfølge implementeringen av en tillit, søk råd fra en kunnskapsrik tillitsadvokat. Dette er ikke noe å bringe til noen med en generell praksis; det er ikke et enkelt spørsmål å holde følge med de nyeste lovene i dette området.

Skrive Inn Din Kommentar