Liv

Ny undersøkelse viser hvor mye foreldre sparer på college og hvordan de gjør det

Ny undersøkelse viser hvor mye foreldre sparer på college og hvordan de gjør det

College er en av de store billettene som mange foreldre har bekymret for å gi. Heldigvis gir tiden fra fødsel til videregående opplæring foreldre nesten to tiår for å redde.

Men hvordan er den gjennomsnittlige forelder sparer for kostnaden for høyskolen?

Sallie Mae, et studielån, og Ipsos, et globalt markedsundersøkelsesfirma, har nylig utført en undersøkelse med tittelen How America Saves for College. De undersøkte over 2000 foreldre fra hele landet. Deres funn viser at mange foreldre er på en god måte å sikre at barna kan delta på college.

Omtrent seks av 10 foreldre som er undersøkt lagrer for tiden for sine barns høyskoleutdanning. Åtti seks prosent av de med et bestemt besparelsesmål føler seg trygg på at de vil møte målet før barnet setter foten på campus.

Lage en plan

Undersøkelsen fant at gjennomsnittlig besparelsesmål var $ 55.342. Foreldre som var undersøkt, hadde allerede banket et gjennomsnitt på 18,135 dollar - nesten en tredjedel av det målet.

Foreldre bruker en rekke sparebiler - sparer kontoer, 529 planer, investeringskontoer, sjekker kontoer og mer - for å spare på college. Den mest populære måten å spare på er med en generell sparekonto; 45% av foreldrene gjør det. Foreldre har imidlertid en tendens til å spare mer penger i en 529 plan - en skattefordelte plan for å oppmuntre til å spare på høyskole - enn i en generell sparekonto.

Seks av 10 foreldre gjør regelmessige bidrag til barnas høyskolebesparelser. Undersøkelsen fant at foreldre med en bestemt spareplan i tankene har spart mer enn dobbelt så mye som de som ikke er planleggere.

Finne fondene

Økende inntekt og redusert utgift er to måter noen foreldre finner penger til å sitte bort for barna sine høyere utdanningsplaner. Om lag 30% av de spurte foreldrene sa at de velger å bruke mindre på husholdningsartikler og personlige gjenstander. Om lag 25% jobber flere timer for å øke sin inntekt.

Færre foreldre har tenkt å dyppe inn i deres pensjonssparing for å ha råd til høyskolen. Bare 10% av de spurte foreldrene sa at de planla å bruke pensjonsbesparelser til å finansiere college, sammenlignet med 20% som sa det samme i 2016.

For mer innblikk i hvordan foreldre redder for sine barns høyskoleutdanning, se hele rapporten her.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun må begynne å spare opp for datterenes fremtid.

Skrive Inn Din Kommentar