Tilbud

Legg igjen lommeboka hjemme: Slik handler du hos Kohl med bare en $ 10 kupong

Legg igjen lommeboka hjemme: Slik handler du hos Kohl med bare en $ 10 kupong

Et par ganger i året åpner jeg postkassen min for å finne en postkortstørrelseskupong fra Kohl.

"$ 10 på oss!" Det kunngjør. Utfordring akseptert, sier jeg. Mitt mål med disse kupongene, som også er kjent som Kohl's Cash, er å komme inn og gå ut uten å bruke en krone av mine egne penger.

Siden det ikke er noe minimumskjøp når du bruker kupongen, så lenge summen din er mindre enn 10 dollar, trenger du ikke å ta ut lommeboken din for å (lovlig) forlate butikken med varer.

Som alle kupongdistributører sender Kohls disse avtalene deg for å komme deg inn i butikken, hvor du uunngåelig vil bruke mer enn Kohls $ 10 kupong på varer du normalt ikke ville kjøpe. Og jeg er ikke sur på det. Det er en legitim markedsstrategi som har jobbet med meg mange ganger.

Derimot, I disse dager når jeg får sneglepost fra Kohl, vet jeg det nøyaktig hvilke deler av butikken som skal treffes for elementer som holder meg under grensen på 10 dollar. Her er min spillplan for snagging litt noe jeg egentlig vil ha, med ingenting annet enn en kupong.

Hopp over utstillingsstativet

Jeg vet, det høres gal. Men klaringene på Kohl har en tendens til å være ganske plukket over.

Og jeg er ikke overbevist om at det var mye der for å begynne med. Elementene som finner veien til clearing pleier å være de mer utendørs motevalgene og de dårligste kvalitetsalternativene. Jeg er ikke villig til å investere tiden det ville ta å luke gjennom alle savner for en enkelt handel.

Gjør deg klar til å gå tilbake til skolen

På tid til skolen, trenger de små menneskene utstyr for å hjelpe dem å lære, og du kan finne mye av det på Kohl.

For under- $ 10 spillet, er pengene mine på mindre forsyninger, som blyantbokser, lunsjer og tabletter. Hvis barna har på seg uniformer til skolen, kan du få en håndfull passende polo skjorter for under $ 10.

Men i all ærlighet, hvis du tar barnet ditt i butikken med deg, kommer du ut med noe relatert til en favoritt animert karakter. For bedre eller verre, bærer Kohl varer som skiller alt fra Minions til Minecraft - og mye av det kommer inn under $ 10 -merket.

Sjekk ut Treningsseksjon

Kohl har et ganske anstendig utvalg av aktive klær fra noen gjenkjennelige merker - som visste at de hadde Nike?

Når alt annet feiler, trenger du sannsynligvis et par spor shorts eller en trenings tanketopp. Jeg er ganske sikker på at de to siste Kohls kuponger resulterte i nye sportsbremsekjøp (TMI?).

Stopp av smykkesaken

Du finner mange under- $ 10 valg i smykker delen, enten for deg selv eller å gi som en gave. Flertallet av Lauren Conrads trendy linje er kupongvennlig, og du finner mange tynne øredobber og utsagnshalsbånd.

I mellomtiden holder Vera Wang det stilig med flere voksne alternativer. Hvis alt annet feiler, vil grunnleggende sølvposter aldri gå ut av stil.

Lager opp på gaver

Noen ganger betaler det seg å få noen allsidige gjenstander til stede for siste øyeblikk gaver. Kohl har et respektabelt utvalg av duftende stearinlys, badeprodukter og vakre skjerf. Du finner kupong-mulige alternativer på alle disse områdene.

Eller vurder å bli kjønnsnøytral baby gave å holde seg klar. En god del av babyseksjonen er under $ 10, inkludert babyrelaterte pyntegjenstander som holder seg på toppen av en innpakket gave som du drar ut til neste baby shower.

Skann Skjønnhetsprodukter

En kupong på $ 10 kan være bare det du trenger for å prøve noe nytt. Jeg er bare halv tull når jeg foreslår å teste ut fake øyenvipper.

På en nylig tur til Kohls, så jeg små, under- $ 10 Bliss-merkeprodukter (som også bæres av Nordstrom). De har også Essie neglelakk. For 10 dollar kan du også plukke opp et par av de søte EOS chapstick ballene.

Swing av housewares

I fjor fikk jeg en ganske søt ragteppe med min kupong. Disse tingene er latterlig billig, vaskbar og har et trendy øyeblikk.

Andre alternativer inkluderer baderomsutstyr (såpedispensere, tannbørsteholdere, etc.), billedrammer og mindre innredningsprodukter til rundt huset.

Et av disse kupongene vil også dekke alle slags små kjøkkenutstyr. Før du går til butikken, skann dine skuffer for alt du trenger å erstatte - visp, spatler, treskjeer.

Eller kanskje du har lurt etter noe super spesialisert og vanskelig å rettferdiggjøre, som en kirsebærpitter eller en avokado slicer. Nå er du sjansen til å leve drømmene dine!

Din tur: Vil du ta Kohls kupongutfordring neste gang du finner det lille postkortet i postkassen din? Hva er det beste varehuset du velger for under $ 10?

Merk: Dette innlegget ble ikke sponset av Kohl, som sannsynligvis er åpenbart siden vi diskuterer hvordan du maksimerer gratis ting og unngå å bruke penger i butikken.

Lyndsee Simpson er redaktør og forfatter som bor Washington, D.C. Hun har på seg et par (gratis) Kohls øredobber akkurat nå.


Skrive Inn Din Kommentar