Tilbud

Rettssak: Hvis du har kjøpt denne filmteaterglasset, har du blitt scammed

Rettssak: Hvis du har kjøpt denne filmteaterglasset, har du blitt scammed

Sjokolade-dekket bedrag. Sjokolade-dekket skandale. Sjokolade-dekket løgner!

Si det er ikke så, Raisinets. Si det er ikke slik.

Det ultimate kinosaltet, Raisinets, er gjenstand for et søksmål Det hevder at vi alle blir lurt fordi Raisinet-boksene bare er omtrent halvt fulle.

(Ja, vi sa "Ultimate movie theater candy." Selvfølgelig kan du foretrekke Junior Mints eller Twizzlers eller Sno-Caps. Det er greit. Noen av oss vil holde fast hos våre Raisinets, tusen takk.)

En California-kvinne, tydeligvis på forkanten av amerikansk konditori rettferdighet, har innlagt en søksmål som hevder at hun og andre forbrukere har blitt lurt til å kjøpe Raisinets av godteri Nestles "villedende emballasje."

Sandy Hafer, en Los Angeles moviegoer, krav Raisinets bokser er bare 60% fulle og at Nestle er misvisende biografkunder til å tro at de får en full kasse med chewy, chocolatey godhet.

«På alle relevante tider sier« saken hennes, «Saksøkte har pakket og solgt produktene i ugjennomsiktig boksemballasje som skjuler forbrukerne mengden Raisinets candies inne i eskenemballasjen."

Phooey, sier Nestle. Den godteri-giganten forteller The Wall Street Journal at disse påstandene er grunnløse.

"Alle Nestles produkter og etiketter er i samsvar med FDA-regelverket og gir kundene den informasjonen de trenger for å ta informerte innkjøpsbeslutninger," sa en talsmann for selskapet.

Hafers søksmål, som tar sikte på å være en klageaksjon, søker minst $ 5 millioner i erstatning, inkludert tilbakebetaling for filmgjester som ble nektet en passende del av deilige sjokoladedekket rosiner. (Men i all alvor, ikke forvent å få en fett sjekk fra Nestle i postkassen din. Det er vanligvis ikke hvordan disse tingene fungerer.)

Journalen konstaterer at dette er en del av en økende trend i klassesaksjonssaker over porsjonsstørrelser. Tusenvisk forbrukere har saksøkt over det tomme rommet i Sour Patch Watermelon candy-bokser, den virkelige størrelsen på Subway's "Footlong" -smørbrød, og det avgjørende spørsmålet om KFC fyller sine åtte stykke bøtter av kylling.

Hva blir det neste? FDA kommer til å knekke ned på Melk Duds?

Din sving: Hvilke matvarer har du mistanke om, er deceptively undersized?

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Personlig er han mer av en sjokolade-dekket peanøtter fyr. Goobers - så bra. Oh, så bra.

Skrive Inn Din Kommentar