Penger

Graduate til en høyere lønnsskala ved å forhandle lønn for den første jobben

Graduate til en høyere lønnsskala ved å forhandle lønn for den første jobben

Gode ​​nyheter for kjole-og-kjole publikum: Du kan få en lønnsøkning før du selv starter din første jobb.

Ifølge en nylig undersøkelse av The Harris Poll, 74% av arbeidsgiverne sier at de er villige til å forhandle lønn når de utvider jobbtilbud til nyutdannede.

Og med USAs arbeidsledighet som faller under 4% i måneden, gir det høyskolegrader enda større grunn til å føle seg litt mer flytende etter hvert som de viker inn på arbeidsmarkedet.

Enda mer gode nyheter for din pomp og omstendighet: Grads som går inn i det første intervjuet har bedre sjanse til å få et bedre innledende tilbud, som 47% av arbeidsgiverne sier at de har tenkt å tilby høyere lønn enn de gjorde i fjor, med en tredjedel av dem sier at de vil tilby $ 50.000 eller mer, ifølge en undersøkelse utført på vegne av CareerBuilder.

Men før du krever at en ny arbeidsgiver trenger å vise deg pengene, har karriere coach Loren Margolis, administrerende direktør for opplæring og lederskapsmessig suksess i New York, noen råd som kanskje høres kjent: Gjør leksene dine.

"Du må gjøre din forskning," sier Margolis. "Vet hva jobben du intervjuer for betaler i andre deler av bransjen ... og definitivt gjør din forskning på konkurrenter av den organisasjonen. "

Når du forsker på disse tallene, bør grader se innover - til deres høyskoler, foreslår Margolis.

Du har et innebygd nettverk for å tappe inn, så snakk med klassekameratene dine, prøv å snakke med professorer og studentklubber og selvfølgelig din karriereutvikling eller karriere-tjenestekontor, sier Margolis. "Og forhåpentligvis har du allerede nådd ut til alumni som jobber hos det firmaet."

Selv om alums kanskje ikke vil avsløre sine spesielle lønn, spør om bransjen og selskapet generelt kan gi deg en bedre ide om hvordan lønnsetilbudet ditt sammenligner, sier Margolis.

"Spørsmålet kan være som:" For min egen oppbygging, hva vil du si er omfanget for hva en startposisjon i vår bransje ville være? "" Margolis sier. "Og fra det du ser ... er det en konkurransedyktig lønn?"

Sjekk ut enda mer vitenskapelig bevist strategier og tips for å forhandle lønnen din.

Fortsatt litt redd for å be om lønnssjåpen før du starter din første dag? Tenk på forsinket tilfredsstillelse, sier Margolis.

"En av de tingene du kanskje vil forhandle i stedet for en årsrapport, er en halv måneders gjennomgang, sier Margolis. "Så i stedet for å vente på 12 måneder for å få en høyning eller for å få resultatene dine, forhandle for at det skal skje på halvparten av tiden."

Kanskje det var tull verdt det.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun forhandler for ytterligere ost.

Skrive Inn Din Kommentar